| krypton1234 a întrebat:

Salut TPU, nu stiu cum sa incep dar voi incepe de prima data cand am inceput jobul ca un copil a trecut un an jumate si a aparut o fata la job. In fine, eu bineinteles ma comport frumos cu ea, o invat tot ce stiu. Trece timpul, incepem sa ne imprietenim, eu bandit bineinteles ca o invit in oras, m-a refuzat a zis ca are treaba, nu am mai intrebat-o dupa am continuat ca prietenii.Dar ideea e ca fata face foarte mult pe copila, am uitat sa mentionez ca de cand a venit ea am inceput sa ma comport ca un copil, sa fiu serios pentru ca era prima data in viata mea cand trebuia sa invat pe cineva ceva.In fine, dupa un timp tot incepea sa imi spuna de baiatul cu care iese ea, incepuse sa mi-l arate sa ii dau sfaturi, am zis ok ca intre prieteni dar deja incepeam sa ma enervez ca tot exagera cu el ca o copila si ceea ce ma deranjeaza e ca in fata lui sefu e serioasa si cu mine ca o copila prefacuta. A inceput sa capete experienta pe treaba ei si cand nu intelegeam ceva de multe ori tipa la mine ca o tot intrebam ca nu intelegeam. Dupa care a fost un moment in care eu ii faceam treaba ei si ea a zis ca ii e rau daca poate sa vb cu sefu sa plece am zis ok ii e la fata rau na. Ma duc la tigara ma intorc o aud ca vrea sa plece de fapt ca nu ii raspunde gagica-su la telefon m-am enervat, am vorbit cu ea intre 4 ochi am zis ce-i asta ma iei la misto? In fine, a zis scuze i-am spus si sa nu mai tipe ca eu ma comport mereu frumos cu tine si ti-am aratat tot ce stiu si eu am invatat multe de la ea felul de a vorbi frumos si calm cu oamenii i-am spus pe fata. Dar ea tot incepuse din nou cu ifosele si frustarile de copil vrajelile mai pe romaneste de atunci ma comport rece cu ea, nu o mai suport, dar cand vreau sa ies la tigara cu altcineva si nu o chem parca tot as vrea sa vina chiar daca stiu ca tot ce zice e vrajeala. Nu stiu ce sa fac, cum sa fac, sa ies din situatia asta. O urasc, nu o suport dar tot vreau sa nu rupem legatura. Iar incepand de cateva saptamani a inceput sa nu mai vorbeasca de iubitul ei si a inceput sa stea pe capul meu oriunde ma duc eu vine si ea, daca ma vede suparat ma intreaba ce am, ii zic ca nimic de unde ca ma enerveaza ea ca e prefacuta. Nu o mai suport, da tot imi place cand vine dupa mine chiar daca stiu ca e vrajeala. Ma ajuta cineva cum pot scapa de situatia asta ridicola?

Răspuns Câştigător
| AlaSwek a răspuns:

Salutare.
Stiu cum este sentimentul să îți placă de o fata, să dai totul pentru ea, si mai apoi ei să îi placă de altul. Acest fapt se intampla deoarece băieții buni sunt luați de proști. Faptul că tu te comportai frumos cu ea, si ii făceai pe plac, intr-un fel te folosea, mai ales ca i făceai munca ei. Fata s-ar putea, nu garantez să folosească scuza cu șefu, să se ducă să se vadă cu prietenul ei, habar n am. Ori chiar i-a fost rau.
Sa stii ca asa suntem toți, mă refer la faptul cu cautatul motivelor să o pastram in viata noastra.
Iti propun, parerea mea si asa ar trebui să procedez și eu, să mergeți pe o linie paralelă, pentru ca ea nu este femeia pe care o cauti, nu i mai da de fiecare dată dreptate si incearca sa păstrezi o distanță intre tine si ea, deși la început va fi mai greu dar se poate! Seara minunată si nu ti mai pierde timpul cu persoane neimportante. Cheers!

1 răspuns:
| Xchop43 a răspuns:

Așa fac toate. Dacă ești băiat bun, întotdeauna ești luat de fraier.