|

Salut! Voi cum ati proceda in cazul meu? Imi "place" de o fata, nu o cunosc, nu ma cunoaste. Doar ca problema e ca suntem la etaje diferite, eu sunt la ultimul, ea e la parter. Eu am un fost coleg, prieten foarte bun(ne stim de mici) care din intamplare sau din fericire e in banca cu ea. Numai ca el nu e genul care sa interactioneze mai mult cu fetele, si eu sunt la fel, doar ca am mai mult "curaj".

Nu stam in acelasi oras, ea e din alta localitate, iar eu sunt aproape de liceu. Daca i-as spune prietenului meu ca imi "place" de ea, l-as pune pe el intr-o situatie penibila si pe mine, in acelasi timp. Ne vedem doar cand plecam(ea e navetista, deci pleaca inainte, dar sunt ore in care plec si eu mai rapid) si cand mergem la scoala, stand in fata liceului vad destule de multe… Doar ca ea mi-a atras atentia mai mult. Un fost coleg de al meu vrea sa se mute in clasa in care e ea, el e mai curajos(sa zic asa laughing) si ma poate ajuta, vrand sa ma combine cu cineva in generala, dar nu voiam sa fiu cu alta persoana din clasa mea(cum nici acum nu vreau). Sa astept sa se mute fostul coleg al meu?(daca, dar a vrut sa se duca acolo, dar nu a intrat, cred ca a fost printre primii din afara listei). Dar sa nu mi-o ia altul in fata… Sau sa ma bag eu in seama, nu acum ca o sa par… ridicol, din primele zile din scoala, prin noiembrie?

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

Well, eu zic sa iti iei inima in dinti si sa te imprietenesti cu ea initial. Daca ii spui direct ca o placi, probabil se va speria. Iti poti ruga prietenul sa iti faca cunostinta cu ea si sa ii vizitezi clasa cu anumite pretexte. Asta pana va imprieteniti. Tot ce pot spune e doar sa o iei usor, sa nu te repezi din prima. Fii tu insuti. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează