|

Salutare tuturor,scriu această întrebare deoarece ma aflu într-o stare de șoc și poate, raspunsurile voastre m-ar putea sa procedez corect in aceasta situatie.
Deci,eu cu iubita mea, mai degrabă viitoarea soție caci am vrut s-o cer, zilele acestea întîmplător intrand la ea in telefon am gasit o conversație cu un tip de la ea la universitate, unde își trimiteau unul altuia smailuri de gen sărut, ursuleti s-a.m.d, ea a mai trimis poze in lenjerie.Noi locuiam împreună la mine in apartament,țineam la ea foarte mult si încă tin,dar nu stiu daca voi putea s-o iert,sunt deprimat,in acele momente evident ca am innebunit,i-am luat cheile si i-am chemat taxi, am întrebat-o de ce a procedat asa cu mine si mi-a răspuns că eu niciodată nu-i ceream poze de genu.Pai de ce daca locuim împreună p... și-a cerut scuze si a spus ca=i oaie proasta, sunt confuz nici nu stiu ce sa fac!

14 răspunsuri:
| a răspuns:

Alege, ori accepti relatii paralele, ori o transformi in fosta.

| a răspuns:

Nu merită, dacă nu te-a înșelat până acu destul de sigur o s-o facă la un moment dat

| a răspuns:

Sfatul meu ar fi o discuție în 3, mai ales că știți persoana.
Eu consider, că cealaltă persoană a vrut să își bată joc de voi doi, atât timp cât nu este o persoană cunoscută pe internet, ci de la facultate.
Eu, cred că prietena dumneavoastră a căzut într-o capcană. Nu vă despărțiți. Încercați, fără, eventual a ști prietena să aflați mai multe detalii despre individ. Poate fi un lover boy.
Repet, da și eu ca ceilalți, aș fi spus, despărțirea e cea mai bună soluție.
Dar, faptul că individul face parte din cercul de prieteni reali, consider că prietena dumneavoastră a căzut în capcană!
Vorbiți, nu reproșați nimic, dar cercetați ce este cu acest individ, care știa de relația voastră, știa că nu este singură fata!
Aici, vinovatul principal este acest individ care pur și simplu și-a bătut joc de voi doi!

| explică (pentru romeo78):

Nu,acest individ nu poartă nici o vina, el singur ma contactat si mi-a spus că nu a fost la curent ca ea are prieten

| a răspuns (pentru Ggz11):

Iar, dumneavoastră l-ați crezut?
Sau sunteți naiv?
Eu lucrez de 20 de ani, iar între colegi se știe tot!
Iar, dumneavoastră îmi spuneți că el v-a contactat! De unde știa de dumneavoastră, dacă nu știa că are prieten?
Plus, la facultate, e cel mai mare mincinos dacă zice că nu știa de viața privată a parteneri dumneavoastră!
Toată facultatea știa că sunteți un cuplu, dar el nu? Să fim serioși!

| explică (pentru romeo78):

Multumesc tutor pentru pareri, Concluzie luata:de trims in p...,

| a răspuns:

Si asta tot un fel de vulpita.
Daca tu nu ii ceri poze, dar ii cere un strain pe strada, asta inseamna ca trebuie sa-i dea?

| a răspuns:

O părăsești, ce să faci? Dacă stă la tine în apartament, să-și ia catrafusele și să se ducă unde a trimis și pozele în lenjerie. Fii ferm cu ea și nu-i ceda la smiorcăili, o să suferiți o vreme și asta e.

| a răspuns:

Vezi, cautatul in telefoane dauneaza grav vietii!
Nu ai ce sa faci. Treci mai departe.

| a răspuns:

Cred ca o pauza de relatie ar fi necesara.

| a răspuns:

Simplu, dar complicat. Calci peste sentimente si ii dai papuci, nu vei mai suferii in viitor, insa pentru tine va fi mai greu pentru ca tu ai sentimentele, nu noi. Ideea e daca a facut-o acum, o va mai face si in viitor cand dragostea dintre voi doi nu va mai fi la fel ca la inceput, poate chiar nu va mai exista deloc.

| explică (pentru TheOracle):

Am vrut so cer in casatorie, serios stau si ma gîndesc chiar ii asa de proasta si daca asa este, atunci de ce nu am observat asta pînă acum, simt ca înnebunesc deja, daca nu am mai fost eu bun cu dînsa?

| a răspuns (pentru Ggz11):

Probabil ai iubit-o foarte mult si nu ai observat, acum ca observi nu-ti vine sa crezi si vrei sa ii mai dai o sansa, asta ar fi o decizie luata emotional si n-ar fi bine pentru tine in viitor. Acum fi rational si gandeste-te bine.
Sa zicem ca nu ai fost bun, ti-a zis asta? A propus sa va despartiti, dupa care putea sa faca ce vrea?! Nu-i cauta scuze si gandeste-te bine.

| a răspuns:

Te desparți de ea chiar dacă e greu, daca te-ar fi iubit nu făcea asta.
Si eu care credeam ca băieți sunt de vina în majoritatea cazurilor...