|

Vreau sa cer ajutorul cuiva care a trecut prin asta, de 3 luni am niste stari destul de urate, fiecare zi se repeta, sunt la un liceu urat,dar nu am ce sa-i fac. Urasc totul din el, afara e o monotonie continua cu prietenii si simt o distantare tot mai mare, nu mai stiu ce sa fac, singurul lucru care ma face sa ma simt fericit e muzica. In fiecare zi ascult si afara si acasa, as dori sa fiu si eu ca ceilalti nepasatori si fericit asa fara vreun motiv si sa privesc totul pozitiv, dar mai mult as dori sa scap de aceasta stare asa de negativism.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Bună! Ca să poți scăpa de starea de negativism, trebuie să cauți motivele care o cauzează, nu pretextele. Muzica te face fericit? Începe să creezi, să compui. Exprimă-te prin muzică, învață să compui, află-i secretele, dedică-i-te. Nu liceul e urât, tu alegi să vezi partea asta din el. Provoacă-ți prietenii sau, dacă tu consideri că nu vi se mai intersectează valorile, caută să îți faci alții. Ești tânăr și viața asta e atât de frumoasă. Bucură-te că ești sănătos, bucură-te de soare, de zăpadă, de natură, de părinți, de tot ceea ce ai în jur. Bucură-te și zâmbește!

1 răspuns:
| a răspuns:

Se numeste depresie si se poate vindeca in timp cu psihoterapie iar starea de negativism trece rapid cu antidepresive. Consulta un psihiatru pentru adolescenți și psihologul școlii!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează