| xXMomo185 a întrebat:

Intrebare pentru fanii filmului The Vampire Diaries : pe cine credeti ca va alege Elena, pe Damon sau pe Stefan? De ce aveti parerea aceasta? Ce credeti ca ar fi mai bine pentru ea indiferent de ce va alege?

Răspuns Câştigător
| lariistyles69 a răspuns:

Ar trebui sa-l aleaga pe Damon..pt ca acum ea e vampir si isi va aminti ca prima data cu el s-a intalnit. Si isi va aminti cand el i-a spus prima data "Te iubesc" si apoi a facut-o sa uite. Sunt perfecti unul pentru altul. Cum a zis Damon, ea are nevoie de o dragoste care sa o consume, de pasiune, de aventura si putin pericol. Exact DAMON.
Funda

4 răspunsuri:
| zahre a răspuns:

Damon si Elena! Se potrivesc perfect. Damon mereu avusese grija de ea si o protejase nu ca prostul ala de Stefan!

| DeyaE14 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa il aleaga pe Stefan. Pentru ca desii daca e vampir isi va aminti ca pe Damon l-a intalnit prima oara, Stefan a fost mereu langa ea. Si a aparat-o de orice. Si ei am mai tecut frin momente grele si mereu sa gandeau unul la altul.

Deci eu zic: Stelena forever!

| Friscaaa547 a răspuns:

Damonnn >; d!

| Stere_Diana_1998 a răspuns:

Are mai multe motive pentru a-l alege pe Damon.Ei s-au intalnit prima oara si, desi ii e greu sa recunoasca, il iubeste. Damon a spus atunci cand s-au intalnit :"you want a love that consumes you " iar ea in prezent recunoaste acest lucru.('he consumes me"). Plus ca si Rose i-a spus lui Jeremy ca ei doi se completeaza reciproc, se ajuta unul pe celalalt.