dati-mi si mie un id la cineva care cunoste rasele de caine. va dau fun si tot ce vreti
In cateva zile imi soseste mult preaiubita mea puiuta de husky siberian... Sunt nerabdatoare sa o vad, are 13 saptamani si e alba cu pete negre, o dulceata cu ochii albastrii. Dar nu am nici o idee? (mai mult)
Cine vrea porcusori de guineea?
stiti cumva cat costa o broasca testoasa de pamant sau unde se gaseste? Sunt din Constanta. Fundita! :)
Salut din nou TPU spuneti-mi si mie ce rasa de caine e cea din poza de data asta mai clar :)
in curand o sa am un catelus, desi am un catel, il am de cand eram ff mica asa ca nu prea ma place ca mama la crescut asa ca nu am prea multa experienta cu cainii asa ca daca puteti sa imi spuneti...? (mai mult)
Am un catel bichon havanez si nu stiu cum sa-l tund?[funda:D]
Ce caine frumos mi-ati recomanda care sa nu faca mizerie, sa fie cat de cat usor de intretint si ca n lase par peste tot in jurul lui? Dau funda :X (vreau argumente)
Cu ce ar trebui sa-mi spal cainele pa dinty?
Am primit recent un catelus. Nu am prea multa experienta cu animalele...Nu stiu daca trebuie spalati pe dinti, cand, cum, cu ce.Cine ma poate ajuta?
Eu as vrea sa imi iau un bichon bolognese si as vrea sa stiu cam cat ar costa unul (cu pedigree) in Plumbuita sau Obor" sau daca stiti pe cineva care vinde mai ieftin.
Ce primesc la nivelul 74 la barn buddy hi5.primu funda
Unde pot gasi la adoptie un saint bernard in BV(Brasov)?
Cine doreste bratari ale prieteniei, le puteti comanda de la mine, preturi acceptabile pe timp de criza, si promotii! Cine doreste, vorbim pe privat!
Deci cum se numeste trompeta aia cu un tub ca la spray care suna tare de obicei pe stadioane se folosesc si la ce pret e unu :D dau funda
vreau sa adopt un husky siberian. preferabil sa fie tanar. daca are cineva un husky si vrea sa il deie spre adoptie.sa imi spuneti.
Puneti niste linkuri cu magie explicata,, trucuri,, simple de acut dar totusi sa uimeasca :)) plsss
Am o pisica de aproape 1 an(In primavara asta face 1 an). Doarme in continuare de azi dimineata de pe la ora 8 si nu se trezeste. O mai misc putin, deschide ochii si se culca la loc. Posibil sa fie prea...? (mai mult)
Salut toti pentru unu spuneti-mi si mie ce rasa de caine este cea de la avatar, dau si funda si tot
Ce nume de hamsteri stiti
In primul rand Hristos a inviat! Ieri mi-am luat un pui de pisica de la adoptii.Azi dimineata l-am gasit in spatele canapelei cu nasucul plin de sange.Am constatat ca sora mea a vrut sa se joace...? (mai mult)
Ce sa fac la moment?
Hei. Am un căţel de vreo 5 luni, şi nu înţeleg de ce nu-i place afară :|. Adică, ştiu că, căţeii adoră să iasă afară. De fiecare dată când ies cu el, se ţine doar după mine, ...? (mai mult)
Am incercat sa fac un film horror, si a iesit urmatorul lucru: http://www.youtube.com/user/ovidiuemi27#p/a/u/0/XHI1tcDZQsM Aștept părerile voastre...
Hristos a inviat! Am o broscuta testoasa de vreun an si ceva, pana acum nu am avut probleme cu ea, insa observ ca in ultimul timp ii iese o substanta mai alba pe carapace si nu mai e asa de activa, ca...? (mai mult)
Heii TPU. ^^ Am o nelamurire :-? Acum o luna am avut un catel[baiat], se urca pe picioru meu si dadea din posterior :)). Acum am o catea [fata] si tot se urca pe picior.:)). Toti cainii fac asa ceva?...? (mai mult)
Cum pot sa alint numele Cristina? pls ajutati-ma ca habar nu am :| :) :*
Ce va adus " iepurasul " de Paste? ( fundita primului raspuns ) :D :x:X:x Daca vrei funda raspundeti :*
Ce va adus iepurasul de Paste?
Buna TPU si Hristos a Inviat! " Iepurasul de Pasti " mi-a adus un pui de catelus de Bassed Hound si nu stiu ce nume sa ii pun. P. S. : AS VREA SA FIE BAIAT.
In primul rand la multi ani! Am o pisicuta, care nu stiu daca are mai mult de 6 luni, pentru ca o am de la cineva care nu-i stie varsta. Cred ca o sa aiba puiuti, dar nu stiu sigur. Tot ce...? (mai mult)
Stiti cumva un magazin online de materiale textile cu imprimeu floral? Sau in Tg.Mures? ceva de genu: http://www.fashionmagazine.com/blogs/wp-content/uploads/2010/02/FMsteal0210skirt_lg.jpg Merci:)...? (mai mult)
De cateva luni caut disperata un caine (sex:feminin) de rasa Samoyed, la un pret mai ieftin.Va rog ajutati-ma!
Salutări de pe Gallifrey. Am treisprezece ani şi după multe dezbateri cu mintea mea care-mi interzicea complet să pun întrebarea stupidă ce va urma, m-am decis să o fac: vreau, ca mulţi alţii,...? (mai mult)
Am o mica problema, de cand familia a luat un caine nou, l-am iubit foarte mult, doar ca pe mine ma maraia si uneori chiar musca, dar nu rau, oricum, cand am scos-o ultima data afara, ea...? (mai mult)
Cine imi da si mie id-ul lui sau ei ca vreau si eu sa am mai multi prieteni.
Unde este primul ou la Club Penguin? Va rog sora mea e disperata dupa acel ou, il cauta de zile.Va rog.
As vrea sa-mi iau un animal de companie dar n-am nici o idee. Funda pentru cel mai bun animal de companie.
Vreau sa imi iau un catel de camera ceva mic si dragut, aveti sugestii?
Vreau poze cu tatuaje pe mana cuiva` cu numele robert:* si una a&r! mersi frms:x
Cat timp ia luat hamsterului vostru sa se acomodeze?
Cu ce ar trebui sa imi hranesc iepurele de 4 luni? adica... ce este toxic pentru el. am auzit ca lucerna verde si porumbul e toxic pentru iepure... care ma mai poate sfatui cu ce sa imi hranesc iepurele?? (mai mult)
Ce rasa credeti ca e? http://postimage.org/image/bn12xrz8/ http://postimage.org/image/bnpvzzdw/
Cine imi da cea mai multa informatie despre capra dau funda mai mult ma intereseaza nasterea si cresterea puilor
Buna TPU. Va rog sa cititi aceasta intrebare :). Am o broscuta de apa.Ieri, mama i-a luat o broscuta de calciu[alba]. M-am interesat pe internet de respectivele broscute de calciu si am citit ca pot provoca...? (mai mult)
Care este animalul vostru preferat? daca il ghiciti ce animalut imi place funda
Buna! cum adaug poze pe site-uri adica : spre exemplu vreau sa adauc o poza cu catelul meu pe sit asata" http://www.google.ro/search?cu=poze+ cu+ catei+ dragalasi& hl=ro& biw=1440&...? (mai mult)
Vreau mult sa-mi cumpar un catelus (...de preferat chowchow), dar nu-mi pot convinge parintii, am avut 3 cainii pana acum Saintbernard, Mastino Napoletano si Ciobanesc, toti au o "podoaba" de blana? (mai mult)
Eu am un hamster chinezesc si nu stiu ce fel de jucarii sa ii confectionez. I-am construit un tunel din tuburile de la prosoapele de bucatarie. Mai are si o rotita de plastic. Aveti vreo alta...? (mai mult)
Vreau si eu un iepuras hermelin pitic alb cu ochii rosii, si sa fie tanar (maxim 2-3 luni)... as vrea sa il iau din judetul neamt, daca se poate... ma ajutati, va rog?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!