TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 1010
  • 1011
  • 1012
  • 1013
  • 1014
andreea171998
în 12 Aprilie 2011 | andreea171998 întreabă:

Ce parere aveti despre Miley Cyrus in general? Caci eu o indragesc foarte mult in ciuda a tot ce spune lumea.

6
Răspunde Raportează
andreea171998
în 12 Aprilie 2011 | andreea171998 întreabă:

Am si eu o intrebare! Care credeti ca este mai bun:Biovetul sau Speedvetul? Argumentati.

1
Răspunde Raportează
Heilinheilo
în 11 Aprilie 2011 | Heilinheilo întreabă:

Sunte-ti pasionati de fotografie, daca da, ce aparate performante aveti?

2
Răspunde Raportează
doctorul9595radu
în 11 Aprilie 2011 | doctorul9595radu întreabă:

Vreau sa cumpar un rotwailer de 3- 4 luni si vreau sa- l duc in emirat cu avionul ce acte imi sunt necesare as vrea sa- mi raspunda cineva care a mai fost plecat ce documente imi trebuie tot si as vrea...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Larisaaaaaaaa133
în 11 Aprilie 2011 | Larisaaaaaaaa133 întreabă:

Buna TPU`>:d...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
LuLu_8313
în 11 Aprilie 2011 | LuLu_8313 întreabă:

am si eu o intrebare. ce sport va place? cel si cel mai mult :D mie una Street Dance si Baschet; x

4
Răspunde Raportează
MilkshakeShake
în 11 Aprilie 2011 | MilkshakeShake întreabă:

Am o problema!:( Acum o luna jumate i-am dat unei vecine un catel pechinez. nu era pui era destul de marisor. Problema e ca noi stam al casa si intr-o zi a iesit catelul ei din curte si l-au batut niste...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
FlyingSparkle
în 11 Aprilie 2011 | FlyingSparkle întreabă:

Cine vrea sa devina artist manga? acum pe bune, vreau oameni seriosi!

2
Răspunde Raportează
GoodIntentions
în 11 Aprilie 2011 | GoodIntentions întreabă:

"De ce maimutele seamana cu noi?" Intrebare biologie.

5
Răspunde Raportează
moonlight2134
în 11 Aprilie 2011 | moonlight2134 întreabă:

unde as putea gasi in Timisoara un pui de collie? Multumesc :)

1
Răspunde Raportează
TpuNoName123
în 11 Aprilie 2011 | TpuNoName123 întreabă:

Sal TPU! Am o problemă. am un bichon ...il am de 2 luni şi ceva, el are 4 luni şi încă nu L-am dresat.:@ I-am cumpărat traversa absorbanta face decat când îl pun eu acolo:@ Ştiţi alte soluţii? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Aprilie 2011 |

Ce parere aveti?:)) http://www.youtube.com/watch?v=ijooOqT-O1A Astept pareri! :)) Funda! :)) Have fun!

5
Răspunde Raportează
Razvy_5435
în 11 Aprilie 2011 | Razvy_5435 întreabă:

Asa ca mic fapt va intreb: 1.Am si eu un perus(e mic de cateva luni) si eu voi pleca 3 zile de acasa.Am inteles ca nu e nici o problema si ca papagalul poate sta singur daca ii las mancare si apa dar papagalul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
katy
în 11 Aprilie 2011 | katy întreabă:

Este careva din Bucuresti care are catel Boxer si vrea sa-l dea la facut pui? As dori sa stiu cine are si vrea si cat ar costa

4
Răspunde Raportează
KinG_5058
în 11 Aprilie 2011 | KinG_5058 întreabă:

Credeti ca daca as tine un caine din rasa Beagle in apartament las chinui? Mentionez de asemenea ca ar sta singur 6 ore pe zi.As dori sa aud parerile proprietarilor cainilor din aceasta rasa, nu doar sa...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
AdutZza_3928
în 11 Aprilie 2011 | AdutZza_3928 întreabă:

Pe 15 sau 20 mai imi iau o pisica birmaneza pufoasa si nu stiu daca-i sa-i pun mancaea in camera bunici si so las acolo(eu mama si bunica stam in casa)pentru ca eu sunt la scoala pana la ora 1:00 si mama...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AdutZza_3928

Va rog vreau si eu nume de pisica(adica mai multe)dar le vreau mai originale mai frumase ceva am descoperit eu. dar nu stiu.nu m-am hotarat inca(apropo eu m-am gandit la numele Aisha sau Shanel)! ...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
d0riss
în 11 Aprilie 2011 | d0riss întreabă:

AJUTOR! Pierdut Bichon alb 9 luni, fetita, azi 11.04.2011 in zona Timpuri Noi, raspunde la numele Daisy. Semne distinctive:blanita la urechea dreapta usor crem, tunsa recent, coada ca de leu. Orice...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
lucybzz
în 11 Aprilie 2011 | lucybzz întreabă:

Stiti vreun site de unde pot descarca delta force 6? Dar nu demo:D dau fundita;)

1
Răspunde Raportează
AdutZza_3928

Daca stiti(si cine a avut pisica birmaneza)cat costa un vaccin la pisica birmaneza, deparazitare,(adica si cate vaccinuri trebuie sa-i fac),,, ma rog...cat costa un vaccin si o deparazitare!?

2
Răspunde Raportează
Stefania96dfg
în 11 Aprilie 2011 | Stefania96dfg întreabă:

Va plac pisicile fara blana? Dc? Eu le urasc! Poate ca un raspuns de aici ma va face sa le plac!

5
Răspunde Raportează
dolllhouse
în 11 Aprilie 2011 | dolllhouse întreabă:

Vreau sa va intreb ceva : Daca ati avea un iepuras alb, mititel, dragut dupa parerea voastra ce ati vra sa fie ( fata baiat ) ski ce nume i-ati pune? Cea mai buna idee FUNDA!

12
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Aprilie 2011 |

Stiti vre un curs de breakdance pentru fete pe la intrare in bucuresti?

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Aprilie 2011 |

Care credeti ca este cel mai curajos animal si de ce?

10
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Aprilie 2011 |

Eu sunt de acord cu chestia daca faci rau unui animal sa fi pedepsit la inchisoare. Eu zic ca este bine sa fi omorat daca omori un animal. Animalele sunt fiinte vi ca si noi, au un suflet, si nu rezist...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
Oanny
în 11 Aprilie 2011 | Oanny întreabă:

Am o intrebare, din ce cauza dau cainii din cap? Ma refer in felul asta http://www.youtube.com/watch?v=0QlTEOE1_o0& feature=feedrec_grec_index. Si cainele meu da la fel din cap cand ii vorbesc...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
GumitzaXD
în 11 Aprilie 2011 | GumitzaXD întreabă:

cine vrea pekinez? Din Bucuresti, mai multe explicatii la un mesaj privat(pentru detalii contactati-ma intr-un mesaj privat)! pup funda

1
Răspunde Raportează
andreutzaRBD
în 11 Aprilie 2011 | andreutzaRBD întreabă:

Buna acum cu cat se intra, cu ce medie se intra la liceul DUMITRU MOTOC si liceul dimitrie bolintineanu cu ce medie se intra in anul asta! dau funda!

2
Răspunde Raportează
TicTacUser
în 10 Aprilie 2011 | TicTacUser întreabă:

Stiti ca pe desktop in bara de jos ai limba in care scrii.: "EN" etc...si nu mai apare...si banuiesc ca e in franceza acum.cum fac sa imi apara din nou chestia aia cu limbile? dau funda

2
Răspunde Raportează
lordbogdan
în 10 Aprilie 2011 | lordbogdan întreabă:

, nu de multa vreme mi-am luat 2 pesti xifo si azi am vazut ca sunt retrasi si iti misca corpul dintr-o parte-n alta. Din ce cauza? fundita te asteapta! :D

4
Răspunde Raportează
adrian_3646
în 10 Aprilie 2011 | adrian_3646 întreabă:

Sall imi spune si mie cineva ce pamnat sa pun in terariu la tarantula ca vreau sa imi iau una(Brachypelma Smithi) si nu stiu ce pamant sa pun... funda

2
Răspunde Raportează
Idu
în 10 Aprilie 2011 | Idu întreabă:

Buna!:)... Vreau sa'mi iau un hamster, dar nu sunt hotarate de care. Am citit tot felul de chestii(comentarii, referate etc.) dar nu stiu ce specie.Imi puteti recomanda un fel de hamster si tot ce tine? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AdutZza_3928
în 10 Aprilie 2011 | AdutZza_3928 întreabă:

Dintre femela sau masculul, care invata mai repede la nisip si e curata(rasa birmaneza-pufoasa)!?

6
Răspunde Raportează
ღBoomCandyღ
în 10 Aprilie 2011 | ღBoomCandyღ întreabă:

Ce va place cel mai mult pisica sau catelul? ziceti cateva nume pentru pisica/caine. Fundita automat si vot

6
Răspunde Raportează
Șttefania
în 10 Aprilie 2011 | Șttefania întreabă:

Buna! Ieri am primit un cocker spaniel de 2 luni. Bun prima zi e bine ca a facut in casa, cand am dus-o in terasa a facut acolo... Azi am dus-o in terasa cand s-a trezit si nu a vrut sa faca, am intrat? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Alexandra8989
în 10 Aprilie 2011 | Alexandra8989 întreabă:

Am 3 papagali (2femele si 1 mascul)dar nu se imperecheaza oare de ce? poate ca ne miscam toata ziua pe langa ei si ii speriem? trebuie sa ii tinem retrasi?

6
Răspunde Raportează
Joanabibuz
în 10 Aprilie 2011 | Joanabibuz întreabă:

Hei toata lumea, eu am un caine Gimmy, este maidanez+ lup, la casa de la munte vreau sa imi cumpar unul, eu as vrea sa imi dati cat mai multe variante de nume ( cainele nou va fi lup). Pentru cele mai...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Shcokymzq
în 10 Aprilie 2011 | Shcokymzq întreabă:

Spuneti-mi si mie niste jocuri de tip browser game si niste siteuri de citit carti online

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Aprilie 2011 |

Peste o Saptamana imi iau 2 pisici! Nuj cum arata dar una dintre ele am aflat ca e pufoasa! Ce nume sa le Pun? Ma tot gandesc si nu gasesc nimic interesant:(( Funda pentru cele mai frumoase nume! SP mai...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Dee_9331
în 10 Aprilie 2011 | Dee_9331 întreabă:

Pisicilor li se schimba dinti? :D

5
Răspunde Raportează
Sorin_6759
în 10 Aprilie 2011 | Sorin_6759 întreabă:

bun, incep.azi am gasit un pui de gaina si nu stiu ce sa-i fac, tinand cont ca este olog.va rog nu as vrea sal pierd. dau funda si vot cui imi spune cel mai bun raspuns

2
Răspunde Raportează
BiancaFetita
în 10 Aprilie 2011 | BiancaFetita întreabă:

Voi ce animal de companie aveti?

14
Răspunde Raportează
Quibblo
în 10 Aprilie 2011 | Quibblo întreabă:

Daca pui un cameleon pe o oglinda ce culoare va avea?:)astept multe raspunsuri, funda cel mai interesant si original raspuns:)

5
Răspunde Raportează
sematorka
în 10 Aprilie 2011 | sematorka întreabă:

Putetii sa imi dati niste lincuri cu telefoane mobile cu touch screen care sa nu coste mai mult de 7 milioane? Telefoane mobile potrivite pentru o fata de 13-14 ani.

2
Răspunde Raportează
yinna
în 10 Aprilie 2011 | yinna întreabă:

Cum sa fac sa se apropie cainele meu de mine mai mult? Cred ca e o intrebare relativ .grea.Eu il ador, nu i-am facut niciodata rau si el tot cu mama se simte bine :)) nasol.:(

5
Răspunde Raportează
sematorka

Puteti sa imi dati niste lincuri cu telefoane mobile cu touch screen care sa nu coste mai mult de 7 milioane? Telefoane mobile potrivite pentru o fata de 13-15 ani.

1
Răspunde Raportează
sematorka

Puteti sa imi dati niste lincuri cu telefoane mobile cu touch screen care sa nu coste mai mult de 7 milioane? Telefoane mobile potrivite pentru o fata de 13-14 ani.

2
Răspunde Raportează
คиค
în 10 Aprilie 2011 | คиค întreabă:

Cand va avea loc finala de la "Romanii au talent"?

6
Răspunde Raportează
DarkisSs
în 10 Aprilie 2011 | DarkisSs întreabă:

Salut, as dori si eu un link de unde pot invata sa fac scheme cu Tech Deck. Dau funda! :)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 10 Aprilie 2011 |

As vrea sa vad prestatiile castigatorilor din celelalte tari de la concursul a carui varianta in romana este "Romanii au talent"

2
Răspunde Raportează
  • 1010
  • 1011
  • 1012
  • 1013
  • 1014
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 17 ore

9PM întreabă:

Exista oare oameni mai răi decât psihopatii și sociopatii /narcisiștii? In sensul oameni foarte răi, urâți lăuntric da care nu fac rău nimănui, doar au o furie și răutate în ei de nedescris?...? (mai mult)
    26 răspunsuri
  • Femeiastelară
    trimisă acum 11 ore

Femeiastelară întreabă:

Formez un întreg împreună cu alt hibrid, îl visez, îl simt, energia lui e în mine. Dar îl urăsc. Când spun hibrid înseamnă că nu mai sunt 100% ființă umană. Cu greu îmi găsesc locul...? (mai mult)
    17 răspunsuri
  • costy335
    trimisă acum 20 ore

costy335 întreabă:

Salut TPU! Am o intrebare pentru baieti si o nelamurire mai "delicata" sper sa nu deranjeze pe nimeni. Prietena mea insinueaza ca inca este virgina dar stiu din mai multe surse ca nu mai este (nu m- ar...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 19 Ianuarie

LisaJulie întreabă:

Va place cum traduce Google translate sau folosiți altceva?
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.062
  • Întrebări: 3.955.374
  • Răspunsuri: 17.671.842
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 39 minute
Ce zici de un quiz?
Seria Divergent

Seria Divergent

Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?

Start quiz
Categorii
  • 652.128 Adolescenţi
  • 55.638 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.908 Auto & Moto
  • 144.273 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.145 Carieră
  • 20.378 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.476 Conversaţii