Cei mai activi useri din categoria Hobbies & Pets pe 19 Ianuarie 2026 sunt:
Buna TPU.Am o catelusa care are aproximativ 6ani. Din cauza ca nu am dat-o sa faca pui a facut lactatie falsa, tumoarea are marime unei mingi de hamball.Am mers la veterinar, deoarece chiar nu vreau sa...? (mai mult)
Am un caine corcit ( maidanez+ lup) nu stiu cat de mare o sa se mai faca, este aproape cat mine cand este in 2 labe ( el avand 3 ani) eu sunt de 155 asa ca imi e cam frica sa nu aiba vreo boala! Multumesc...? (mai mult)
Cu ce rasa e compatibil gurami[eu am unul galben dar nu cred ca e de miere] toate rasele gurami sunt compatibile? ca de ex.gurami de miere cu gurami albastru? funda
Credeti ca pentru un perus este suficient de mare o colivie de 30lugime, 20 latime, 35 inaltime cu 2 bete de sezut?
Buna TPU am un catelus(westie)(Tasha o cheama). era un concurs pe www.pedegree.com am intrat si nu l.am mai gasit inainte daca te intregistrai iti trimitea acasa un pachet cu bobite 2 pliculete de mancare...? (mai mult)
Am un caras dar e pui, 2 pesti paradis si un gurami.Carasul e obisnuit cu ceilalti dar credeti ca el cand va fi mare ii va manca pe ceilalti?
am un catel de 12 ani.Il iubesc foarte mult. Imi este foarte frica sa nu moara de batranete. Cati ani credeti ca va mai trai?
Am nevoie de niste persoane care sa-mi spuna ce hobby mi se potriveste cel mai bine daca:* *Ascult muzica, rock (n-am instrumente sau ceva) *Stau mult timp la pc, ma pricep la pc, una alta... Ma rog? (mai mult)
Mi-am pierdut hamsterul :( Il iubesc, dar nu-l gasesc in casa. Ce pot face? Nu rezist fara el. Pisica nu l-ar manca, se intelege cu el. Multumesc anticipat.
Buna TPU Am o mare problema.Eu tin nespus de mult la animale.Am 1 hamster. In ultimele zile, nu prea am avut timp sa il 'dragalesc', ci doar sa ii fac curat in cusca si sa ii dau mancare. Seara, i-am...? (mai mult)
Am o problema foarte mare ajutati-ma am un catel de talie mica si are aproape un an.eu la vara vreau sa ma duc la mare si sa il aduc si pe el ca sa intre in apa si sa ne jucam... dar am o problema... are? (mai mult)
Vreau sa intreb unde pot vinde ciupercutele, pietrele pretioase si nucile de cocos la Pandanda? Ofer
Puteti sa imi ziceti ce fel de mancare mananca pui de pomeranian. Si nu numai pui ci si cand cresc mari? Cele mai bune fundita.
Spuneti-mi si mie replicile lui MO si F. O. C. A. din episodul 10 plzz... fundita la primul rasp corect si la restul' vot;)
am un caine da aprox 2 ani cam asa si de ieri sta intins si geme...Nu mananca nu bea apa si a stat cu limba scoasa si dadea din labute... I-am dat antibiotice 4 capsule din 6 in 6 ore! Ce pot? (mai mult)
Hello. Apelez iar la TPU. As dori sa stiu unde as putea gasi pe cineva care are caini mai rai de dat spre adoptie de exemplu doberman, lup etc. As dori sa cumpar unu pentru ziua iubitului meu care urmeaza...? (mai mult)
Hey! Stie cineva de unde pot sa imi cumpar un iepuras? DE preferinta alb:)
Cine este cel mai bun la fotbal Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo dupa parerea voastra
Astazi am gasit pe strada mea un pisoias si l-am luat acasa.Am citit intr-o revista ca trebuie infofolit cu un prosop cu apa calda si luata temperatura.Am facut ce a scris in revista dar incontinu...? (mai mult)
Cititi asta va rog din suflet! Saptamana trecuta am mers prin parc cu o prietena, dar in fata unei banci era un pisoi mai micut asa ca m-am oprit sa mangai. A stat apoi nu s-a mai despartit de...? (mai mult)
URGENTA:-ss! Pisica mea trebuie sa nasca. dar se tot chinuie de cam 20 ore... nu stiu ce sa ii fac. Este normal sa dureze atat? Inca nu a fatat nici un pui de atunci. Dar anul acesta a mai fatat de? (mai mult)
Sall am un papagal de o saptamana si canta de 4 zile intruna toata ziua cat il tine ciocul oare dc
Iam facut catelului meu injectii in jurul cefei impotriva raiei, pentru ca are un inceput. Problema e ca i-au aparut niste umflaturi in jurul cefei, exact acolo unde i-am facut injektiile. ma duc la...? (mai mult)
Am o catelusa, Mayta pe care o iubesc la nebunie:X are 1 anisor si 4 luni si am primit-o de la un prieten al tatalui meu...intrebarea este: Cel care mi-a dat-o a spus ca e teckel original insa mie nu mi? (mai mult)
Am un catel de 11 zile - are mama si frati - si azi i-am descoperit ditamai abcesul in zona gat dreapta sub maxilar, l-am masat usor din instinct si a inceput sa curga puroi. i-am dat cu betadina si...? (mai mult)
As dori un caine mai dur dar sa poate fi dresat sa ma asculte, adica sa nu am probleme cu el mai mare, eu imi doream mult un bulldog american, credeti ca daca este dresat ca atare asi putea sa am probleme...? (mai mult)
Ieri mi-a cazut pisica de la balcon. A adus-o sora mea in casa.Merge mananca, doarme ft mult din cauza socului (cred) pentru ca a fost prima datha cand a cazut de la etaju 4 si prima datha cand o iesit...? (mai mult)
Deci donez porcusorii de guineea [am doar 3 ] in Rm. Valcea. Cine vreaasa lase un raspuns si las eu apoi ID meu pentru poze si alte detalii`! :) Va multumesc`!
Am si eu o intrebare pentru iubitorii de animale. Cum ati reusit unii dintre voi sau cum as putea eu sa o conving pe mama sa imi iau un canine. nu vreau mai mult decat un chihuahua. Cel mai...? (mai mult)
Are cineva idee, as putea sa gasesc an tara asta niste nituri pentru brice de ras("mama si tata") cu filet interior cam de 2 mm, 1, 8mm grosime. ps: nu stiu cum se numesc poate suruburi?
Heei...cine imi poate spune cum pot sa imi fac linkul pe facebook?(ex:http://www.facebook.com/numele dorit) dau fundita...:o3
Am si eu o noua intrebare, Cand intru si eu pe YouTube si de ex. vreau sa pun pauza videoclipului imi arata o chestie care ma enerveaza ce pot face, intrati aici sa vedeti:http://img705.imageshack.us/i/mdat.png/ Va...? (mai mult)
Cateilor ciobanesti carpatini le place sa se joace in apa?
Cata exp trebuie sa am la cromimi ca sa pot sa-mi iau inca un soricel? funa!
Eu staucu bunicii. Cum ii conving sa-mi ia caine?
Ce rasa de caine este potrivita pentru apartament? Dar nu vreaurase de caini pitici, vreau o rasa care sa ajunga pana la genunchi.
Cine imi poate scrie versurile RObotzi. S01. Ep10. Pufoshenia?!:o3. Dau funda:x. - Multumesc:*.
Daca v-ati lua un caine ce rasa ati vrea sa fie? Vreau idei? fundita
Am doi papagali, unul are 3 luni si altul 5 luni, pe cel de 3 luni l-am cumparat azi si mi-e frica sa nu-l omoare pe celalalt, ce spuneti, este adevarat?
Cainele meu a inghitit un dop de la o sticla de plastic de 2l. Ce e de facut?
Ce credeti despre rasa Pomeranian? Mie mi se pare o rasa foarte frumoasa din cauza blanitei. Puteti sa imi ziceti si un pret al lor? Si vreau parerile voastre ca de unde provine, personalitatea...? (mai mult)
Mi-a fatat mata 3 pisicute de vreo 6-7 zile (de fapt 5 dar 2 au murit)2 din ei sunt bolnavi si nu stiu ce sa le fac va rog sa ma ajutati! dau fundite
Hei! Care sunteti din Hunedoara, va invit marti la ora 16:00 la clubul copiilor, in sala mare de la parter, vom organiza un spectacol de teatru unde vom interpreta urmatoarele piese de teatru : Five...? (mai mult)
Care sunteti din Braila si stiti unde gasesc un pui de Rotwiller sau Amstaff... si cat mai ieftin :-?
O intebare am pentru. voi: Nu stiti cand sau daca se va mai deschide Fauna Sphere? Ca am cautat o vreme... dar nu am gasit nimic. Va rog raspundeti-mi FUNDA+VOT
Buna TPU.eu m-am gandit sa ma duc la mate-info. dar nu stiu cu ce medie trebuie sa termin ca sa pot intra. aa si vreau sa stiu [cei care sunt acolo] ce materie li se pare cea mai gre si daca matematica...? (mai mult)
Caut lectii de canto private de minim 40lei in brasov, va rog contactati-ma cu oferte!
De unde pot sa cumpar bila speciala pentru hamster?
Cainele meu a inceput sa se simta rau.Nu iese din cusca nu mananca, bea doar apa, a slabit. E un caine mic in varsta de 4 luni.Acum 5 zile i am dat pastila anti viermi deoarece avea viermi.Acum...? (mai mult)
Ati citi o carte cu acest inceput? " 1.Chimie Orice poveste de dragoste are un început. Atunci când totul pare perfect, sau când pur si simplu nu-ţi dai seama ce e dragostea. Eşti doar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogdănel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seinfeld
Stii toate fazele amuzante din serialul Seinfeld? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acesta!