Bichon havanez sau Shitzu?
Vreau un caine de talie mica gen Westie, bichon, shitzu, yorkshire, king charles cavalier etc. Vreau sa coste intre 0-800 ron.cine are catel sau cine gaeste anunt sa imi scrie repede. dau vot plus...? (mai mult)
Da cineva din suceava spre adoptie un catel de talie mica?
Imi puteti face o lista cu melodii pe care se poate dansa Street dance [respectiv breakdance ]? =)
mi-am luat si eu faimosul Sims 3 si imi merge extrem de greu si am memorie putina, stiu ca si din cauza asta merge greu, dar vreau sa stiu daca este la fel de binefacut ca Sims 2, ca vreau sa-mi...? (mai mult)
Buna ziua doresc sa adopt un shar-pei nu condeaza locatia dvs nu cont varsta cainelui sau sexul va rog frumos cine poate sa ma ajute dau si 3 funde :P rapid
Cea mai buna prietena a mea are o pisica mica, dar de fiecare data cand ma apropii fuge sau vrea sa ma zgarie. Ce trebuie sa fac?
Am si eu o intrebare.Mama mea si cu mine ne dorim tare mult un catel dar tata nu e de acord. Zice ca e prea scump si ca face mizerie. spuneti-mi cum sa-l conving sa-mi ia un caine mai ieftin...? (mai mult)
Cum imi pot face si eu un site? Scuze ca am pus intrebarea pe catogoria asta. Cel mai usor raspuns primeste fundita.(mai usor de accesat)
Hei, lume ce credeti despre ce am scris aici o lacrima, o picatura de ploaie. o amintire, un tunet. o fericire, un fulger... o iubire, un viscol... va rog, spuneti-mi si mie daca e frumos.
Sunt reprezentant avon nou(prima mea comanda a fost cea din campania 4). nu inteleg acum de ce nu beneficiez de discountul de 25 lei din campania 5(mentionez ca valoarea comenzii a depasit minimul de 170...? (mai mult)
As avea o scurta intrebare : Care dintre bichoni nu le cade parul? Dintre Bichon : Havanez, Maltez, Bolognez, Frise? Multumesc anticipat.
Vreau ceasuri Gucci Va rog
Care este animalul vostru preferat?
Hii:) In decembrie mi-am luat un perus pentru ca am vrut sa stau cu cineva in camera, ma simteam singura. La inceput a fost totul bine, dar acum imi pare al naibii de rau ca l-am luat.Sincer, imi vine...? (mai mult)
Da cineva din brasov spre adoptie sau spre vanzare un catel de talie mica?
Cine este din Brasov [brasov, sacele, zarnesti, sampetru, harman etc, ]si vrea sa vanda/sa doneze un catel de rasa[talie mica]precum shitzu, bichon, yorkie, westie, pomeranian etc? sa ma contacteze.Sau...? (mai mult)
Daca ati vedea un om care a calcat un catel intentionat, ce ati face?
Cum imi convin parimti sa imi ia un hamster pitic? Cel mai buna raspuns primeste funda iar restul vot va rog ajutati-ma vreau neaparat un hamster pitic.
Cine e din Brasov sau din apropiere cum ar fi Fagaras, Codlea, Sampetru, Harman, Rasnov si are catel de talie mica [preferabil fetita] care vrea sa mi-l vanda[sa-l doneze]. catelul sa fie de rasa precum...? (mai mult)
Imi doresc foarte mult un caine, dar nu stiu de unde sa iau.la tara am doi caini pechinezi si nici unul nu a facut pui:(. de unde as putea lua unul? funda:X
Intrebare pentru cei care au pesti:este neaparata nevoie de filtru? sau pot supravetui si fara? exista specii care pot? se gasesc in romania? fundaaaaaaa
Buna TPU.:(( Sunt la tara cu catelusa mea, Sarah.Are 2 ani si a mancat o albina.Nu i s-a umflat nimic pana acum, dar imi este foarte frica. Ce i se poate intampla? Va rog ajutati-ma nu vreau sa moara!:((:((:((...? (mai mult)
cum fac papagalii sa vorbeasca dau funda si vot dati explicati mai intelese va rog sau siteuri din care pot vedea.
De ce nu mananca vaca la o saptamana dupa fatare?:-? Funda:o3:d
Voi ce ati alege intre caine si papagal? adica ce vi se pare mai convenabil pentru bloc?(care sunt avantajele si dezavantajele)...si de ce alegeti acel animal... Multumesc Anticipat;) :*
De unde pot downloada jocul " 102 dalmatians"? :x:x:x
Motanul meu are o rana destul de mare pe piciorul din fata. Nu stiu daca i-a afectat si osul, Zona este umflata. (s-o fi prins intr-un gard sau a muscat-o un caine nu stiu) Nu prea as vrea sa ma duc la...? (mai mult)
...are cineva fetita bichon alba de preferat :D sa dea la combinat pentru monta :-?
Va rog ajutati-ma sa gasesc un anunt cu vanzare catei Shar-pei mai ieftini.astept un link cu cel mai ieftin care il gasiti va rog un anunt recent multumesc mult
Ce catel sa imi iau.am cateva variante din care vreau un motiv pentru fiecare in parte pro insa si contra si de ce? Shar-Pei, Labrador, Husky si Beagle.Eu ador Shar-pei dar am auzit ca ar mirosi urat...? (mai mult)
Cumpar ciobanesc german (caine lup) de max 3-4 luni ...cine are PM me :P
Cat ar costa un poemranian in romania? Vreau numai raspunsuri bune. Am auzit de la uni ca ar costa intre 400-500 Euro. Dar si alti care spuneau ca pot ajunge si la 1000 Euro.
Cunoasteti pe cineva care da spre adoptie un caine shin tzu?;;)funda.
vreau o pisica:-? si nu stiu cum sa imi conving parintii sa imi ia una:((. ca ei zic ca lasa par peste tot si ca parul de pisica e periculos.si bla bla bla 8-|. cum as putea sa ii conving?; ;...? (mai mult)
Cine are catel beagle? si vreau sa stiu cum le-ati primit in casa ce ati inceput sa il invatati cum se poarta la inceput totul.mersi
dati-mi si mie idee de un hoby va rog ca mor de plictiseala.Stiti vreo 1?
Vreau un catel rasa beagle va rog gasiti-mi in bucuresti la un pret mai mic, cel mai mic pret pe care il gasiti.multumesc mult
M-ar interesa de unde pot sa cumpar agrafe de genu (din romania): http://www.sunriseimports.com.au/shop/index.php?main_page=product_info& cPath=154_1541_1542& products_id=36988 si http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://photo.sunriseimports.com.au/1008a/bh-ha95%2520(1)....? (mai mult)
Sallz TPU! As dori un pui de schnauzer pana in 8 saptamani. Nu gasesc nicaieri siteuri sau as putea preciza ca am gasit cateva dar nu erau numerele de telefon. Am avut candva un schnauzer dar era batran...? (mai mult)
Cam cat costa un canar?:x fundita
La cate kg ajunge un bichon maltez?
Hei. Cand vreti sa cumparati o carte, dupa ce va luati? Daca cititi primele pagini, sau primele randuri, spuneti-mi si mie daca ati cumpara o carte cu acest inceput : "Orice poveste de dragoste are...? (mai mult)
Pentru bmx-eri... deci cum se numeste schema/trick'u sau cum ii ziceti voi cand iti pui picioru la roata din fata si se invarteste cadru roata. 360grade? si cine imi da si un tutorial?
Caut cont lady popular lv 8+ dau funda cont real :X
am si eu nevoie de ajutorul vostru vreau sa invat si eu magie de exemplu diferite trucuri cu carti iluzionism si altele. dau funda celui ce ma ajuta!
Cum se face asa geva ♥? dau FUNDA
cum se numeste melodia de la sfarsitul episodului 88 din naruto shippuden? cine stie... fundita:*, plsz. imi trebuie melodia
Problema urgenta! Am 7 pointer germani, 4 braci de weimar, 2 fox terrier, un beagle si 2 basset hound. Cum sa ii invat sa se ia dupa cai? ( cand merg la vanatoare, merg cu 2 cai si as vrea sa se ia...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogdănel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Damon Salvatore
Esti fan Damon Salvatore si The Vampire Diaries? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele completand testul nostru.