Voi ce aplicatii aveti pe telefon?
Buna! Am o problema cu motanul meu! De vreo saptamana miroase foarte urat! ( a urina) i-am facut baie aseara dar tot asa miroase! Ce are? :( dau funda! Apropo are 1 an si juamtate. Poate fi blocaj...? (mai mult)
Pls! unde gasesc registration code pentru sims 3?
Cum pot vedea cat persoane mi-au vazut blogul? DAU FUNDITA.
De ce iubiti pisicile? eu le iubesc fiind ca sunt prieteni adevarati, nu sunt sclave, sunt interesante, te linistesc si iubesc doar pe cine merita.sunt mai multe motive dar va las pe voi sa continuati!...? (mai mult)
Ajutor! procusorul meu de guinea are spatele rupt (cred) se zbate si e pe moarte ce sa ii fac? fast plzz!
Care este cea mai buna mancare pentru carasii aurii? Si de la ce firma(+cat costa)? (am dat search pe google si am citit dar parerile sunt impartite) Multumesc. Funda
Asa, deci uitati problema mea. Am cum s-ar zice un tic, mai degraba un obicei ca sa-mi rod unghiile si incepe sa ma enerveze :)) Nu le rod cand sunt stresata sau ceva de genu am un fel de tic. Nu sunt...? (mai mult)
Am su eu o intrebare: Vreau sa stiu din ce se confectioneaza un arc (cu sageti), si cat timp trebuie ca acesta sa se usuce.Mai vreau sa stiu cum pot sa il modelez si cum pot sa fac sagetile astfel incat...? (mai mult)
Ma numesc Adriana. Imi doresc foarte mult sa adopt un puiut de chihuahua, mic si negru ca cel de la avatarul meu. Sunt dispusa sa dau o suma pana in 100 ron pentru el, mai mult nu am. Pana saptamana...? (mai mult)
Am un cocker de 9 luni care de 5 zile refuza sa manance; i-am schimbat mancarea, dar a mancat putin din ea si apoi nimic... ce sa fac?
Salut dau la schimb 2 conturi de club penguin membership cu unul de webkinz abonament de lux
As dori sa achizitionez pisica sau motan de rasa persana sau birmaneza. Sa fie pana in 3 luni neaparat. De preferat alba. Aveti oferte?
O sa mai scada preturile la bmx'urile din 2011 de la WeThePeople pana in vara?
As vrea sa imi cumpar un hamster. Cam cat costa unul? Sunt greu de ingrijit? Multumesc! Funda pentru raspunsul cu cele mai multe detalii.
Ce rasa de caine preferati sau aveti?
Cat costa un liliac?
Care este animalul vostru preferat? :>
Am un ciobanesc german are 2 ani si jumatate, mai poate fi dresat? Vreau sa stie chesti simple, esentiale nu sa il invete sa atace sau ceva de genul, sa stie sa mearga la pasa, sa stea fara...? (mai mult)
Hey! Dupa cum stiti am primit o catelusa:) Nu stiu prea bine ce rasa este:D. Este de culoare ciocolatie si este catel de vanatoare Iar la burtica are o "galma"(cocoloasa) si nu stiu de ce? Nu o doare...? (mai mult)
Inca o intrebarede la mine:)) Poi am primit o catelusa azi si nu prea stiu ce nume sa-i dau:-? spuneti-mi nume dragute pentru cateluse Cele mai bune au fundita :-* ... XoXo :-*
E o reclama la tv cu pedigree cu o fetita si cu cainele ei si zice la un moment dat : "raman dovezi solide" imi puteti da un link cu reclama? ca eu nu o gasesc
Buna TPU...azi dimineata mi-a murit papagalul (el) si acum nu stiu ce sa fac: sa o pastrez pe ea (si ar insemna sa renunt la orice sansa de a avea un animal cu care sa ma pot juca) sau sa o dau pe ea la? (mai mult)
mi-am luat un samgsung corby TXT, ce parere aveti despre el? merita sa-l tin? ce parere aveti si de nokia C3 si E5? multumesc anticipat!:X:X:X fara raspunsuri aiurea, tine-ti-le pentru...? (mai mult)
Hey tuturor! As vrea sa dau niste auditii pentru echipa mea de dans. Copii care sunt in clasele 3, 4, 5. Doar din galati. Cine vrea sa adauge adresa de mess: onetime_arisa28@yahoo.com. Cine este interesat?...? (mai mult)
Sall! as vr ca fetele interesate sa ma ajute sa actualizez si sa modernizez site-ul meu http://chatforadiva.blogspot.com sa intre si sa puna toate intrebarile si tot ce cred ele ca merita pentru acest...? (mai mult)
Zicet-mi va rog tot ce stiti despre pesti:)
Vreau niste poze cu cateii vostri si povesti cu ei va rog voi da funda la cea mai frumoasa poza/poveste+vot!
Care este cel mai bun joc cu cai online[din ala cu parola si cont]? Dau funda la cel mai frumos
Care sunt cele mai bune jocuri cu animale de pe facebook? Dau funda
Cat costa un : liliac, scorpion, un sarpe sau o tarantula? Plz repede!
URGENT SI FUNDA! Buna ma joc happy pets pe facebook am lvl 24 dar as vrea sa iau totul de la capat de la lvl 1 fara sa imi fac alt cont aceasta posibilitate s-ar putea? daca da spuneti va rog va dau funda...? (mai mult)
Sall va rog dati-mi si mie adresa unui client, cu mc. txt si care sa aiba toate upgradurile(sa se vada tot ce s-a implementat pana in acest moment)
Care ar fi pretul unui bichon maltez? mersi:*
Ce fructe sau legume pot sa le dau papagalilor mei? (dau funtita)
unii din voi mi-ati raspun la intrebare si m-ati ajutat sa ma gandesc pozitiv despre locul unde a ajuns catelusul meu.:* Vreau sa-l vedeti si voi si din fericire am o poza cu el... e de pe blogul? (mai mult)
Blog-ul meu Wordpress are mai multe pagini, insa nu resesc sa postez decat pe prima. Sunt noua si nu stiu cum sa aleg pagina pe care vreau sa postez. Ma puteti ajuta? Multumesc!
Hi TPU! Mai devreme citeam pe undeva cum sa aduni mai multe vizite pe blogul tau si voiam sa va intreb ce parere aveti de blogul meu? http://cristinaspune.wordpress.com/
Sunt pasionat de muzica! Imi place sa modific melodii si uneori chiar sa compun unele noi. As vrea sa urmez cursuri de pian si o scoala de DJ care sa-mi dezvolte aceste abilitati. Cunoasteti pe undeva?...? (mai mult)
Cum vi se pare acest desen? acesta este link-ul http:/www.desenatori.ro/desen1626649.htm
Hi, TPU! De ieri am in camera mea o pereche de papagali (nimfe) si ma ingrijoreaza faptul ca nu ii vad sa manance. De asemenea, am observat ca inca nu zboara (au cca 6 luni) si m-am gandit ca poate le...? (mai mult)
Buna va rog frumos. spuneti-mi si mie cat de multe subiecte de abordat, de discutat pe mess cu un baiat ( sau iubit ), (eu st fata), va rog frumos :-* Dau fundita pentru cele mai multe subiecte... Multumesc? (mai mult)
Cu ce specie de pesti se inteleg cel mai bine carasii aurii? si ce specii de carasi se inteleg ei(ei intre ei?)
Buna TPU.[dau funda] de ceva vreme mi'ai aparut cearcane.si sunt insuportabile...pe sa fac ca sa scap de ele \ ? (mai mult)
V-ati cumpara ca animal de casa un hamster?
Am o problema.Am o testoasa de aproape 1 an si a observat ca are ca un fel de cojite pe carapace si cand le iau cad usor nu cred ca o doare. oare a patit ceva? sau e ceva normal?
Are cineva de vanzare pui de chihuahua mai ieftin? mersi frumos
Buna TPU de ceva timp nu mai merge Barn Buddy Si imi zice: Sorry, Barn Buddy is currently unavailable. Please try again later. Intru dar tot nu merge... S.au cand intra imi da eroaRe... Oare ce are? (mai mult)
Stiti cumva vreun hack pentru Barn Buddy V2? Dau funda la cine imi zice un link care sa mearga!
Cum sa imi conving parintii sa fac si altceva in afara de acasa=>scoala=>acasa. Vreau sa fac ori dans modern, ori sa invat sa cant la chitara, ori sa invat arta teatrului.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?