Urgeeeent! Fundaaa :* Vreau pui de husky. la cateva saptamani. de la cineva din buzau sau din bucuresti. nu din alta parte. dar problema e ca eu il vreau il martie. adica nu stiu cum sa spun. cineva...? (mai mult)
Ii intreb pe cei care sunt pasionati de unde iau ferrari enzo 1:10 de la tamiya ca asta? http://www.youtube.com/watch?v=SR2vSiTtcAQ
Am o problema:am vrut sa-mi fac cont pe IMVU, dar nu reusesc.Am introdus datele corect, nu m-a atentionat cu nimic, numai ca nu merge. Poate nu am varsta corecta? Cat trebuie sa am? Cu ce am gresit?...? (mai mult)
Ce mai colectioneaza lumea in ziua de astazi?
Ajutor urgent...Hamsterul meu sirian are 1 an si 8 luni este foarte apatic si inactiv de 2 ore nu stiu ce are va rog din tot sufletul ajutati-ma:D
Vinde cineva sau da spre adoptie catel de companie de rasa mica, cu pretul sub 550 RON din bucuresti? daca da puteti sa-mi lasatzi un nr de tel sh pretul + rasa catelului?
Am nevoie mare de ajutot.Am un motan de 2 ani si i sa albit ochiul(el a gazut odata de la etajut 2 probabil de aceia dar poate fi luat si un virus oricum sunt mai multe variante) am fost la veterinar si...? (mai mult)
Femela mea de perus are 9 ouaaaa! Pe 25 ianuarie se fac 2 luni de la venirea primului out! Eu cred ca deja sunt prea multe zile de cand a facut outele si cred ca trebuiau sa apara puii. Pana acum nu a spart...? (mai mult)
Cine stie cum se numeau jucariile alea din kinder in forma de porcusori sau elefantei, nu mai stiu sigur, erau roz, violet etc. Iar jos aveau o rotita si li se miscau urechile. dau funda
Vand pisica siameza de 4 luni pret:200 ron(cu cos lesa si ham)
Cum pot pune sondaj pe un forum? dau funda
Cine imi face un cont pe Second Life? pls:o3 Dau fundita!:) Cine ma poate ajuta, ii dau informatiile la id : girl. oana93 mersi anticipat;;):X
Ce parere aveti despre bichon? In privinta mancarii, a sanatatii, daca invata repede etc. DAU FUNDA!
Ce animale de companie aveti? am un porcusor de guineea frezat pe nume cipy
Am auzit ca pe LadyPopular exista concursuri (clona etc). Cum se desfasoara? Merci
Cum pot vota pe ladypopular? (stiu unde e sectiunea, vreau sa stiu ce fac dupa aceea)
De unde downloadez garry s mod imi spuneti va rog va dau funda jur pe ce vreti
Ce site-uri de modificat stiti?
Eu m-ma mutat de 1 saptamana la curte si acum vreau sa imi iau un caine. ce rasa ar fi potrivita? as dori sa fie si jucaus dar sa fie si de paza.
Ce va place mai mult, cainele sau pisica?
Dati-mi si mie un cod webkinz pentru ca o prietena ma tortureaza ca zice ca nu am si nu sunt la moda va rog ca va dau fundita si va raspund la cateva intrebari.
Caut pisicuta/pisoi siamez/a in Timisoara sau in apropierea Timisoarei, pretul sa nu treaca de 100:D... pe cel care are de vanzare il rog sa-mi trimita un mesaj privat cu nr lui si id mess.Multumesc! ? (mai mult)
La metin2 rival ce scriu la placa matrix cand vreau sa intru pe cont?
Buna ziua acum aproape 2 luni am avut un pui de rotwailar care mi a murit de parwo. dupa ce la m anmormantat am facut o dezinsectie si o dezinfectie an toata curtea si an casa. acum vreau sa mi achizitionez...? (mai mult)
Unde se gaseste un adapost de animale in special caini in apropiere de Viseu de Sus?
Ce animal va place cel mai mult?
TPU hey;) care stiti ce legume, fructe le place perusilor? Voturi:D sh funda:X
Am o problema cum imi aflu parola de la contul IMVU mi s-a schimbat si parola si e-mailulcum pot afla
Cine are idei pentru doua nume de papagali?:) O "fetita" si un "baiat", dar mai multe pentru. "fetita" :)) ...pls cele mai bune primesc funda:x. Mersi >:D
Am facut tot ce pot ca sa slabesc dar mai trebuie sa slabesc inca vreo 5 kg cel putin. Aveti niste cure de slabire mai "normale" ( nu din alea cu nu stiu ce carnuri nu stiu ce sosuri etc )? funda + 2 voturi...? (mai mult)
Imi poate spune cineva daca catelul meu e maidanez sau de rasa [ http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do? artistType&ownerId=563663949&photoFuid=01408811620300h7I29V881162 ]?
As dori sa ma angajez ca promoter(distribuitor pliante, flayere, brosuri.etc)stiti ceva de genu in TIMISOARA:D? am 16 ani, dar anunturile sa fie noi:D
Buna ziua Acum aproape 2 luni am avut un pui de rotwailar care mi a murit de parwoviroza. Dupa ce la m anmormantat am facut o dezinsectie si o dezinfectie an toata curtea si an casa. Acum vreau sa mi...? (mai mult)
Am coapsele f groase ce as putea face?
As dori sa ma angajez ca promoter(distribuitor pliante, flayere, brosuri.etc)stiti vreun site cu asa ceva dar recent 2011? adica sa ma pot angaja sa nu fie anunturi vechi mersi mult
Hey:)TPU am o intrebare si va rog sa rasp doar cei care stii ti:D:eu am doi perisi o fata sh un baietel, Fetita:x de un timp are mai tot timpu ochii somnorosi adica is asa mci ca si cum iar fi somn si...? (mai mult)
Buna TPU:(...as vrea ca tata sa-mi ia un papagal sau un hamster. dar nu stiu ce sa aleg. ajutorr... dati-mi pareri care e mai bine papagal sau hamster?:)
Care sunt rasele de caini care cresc mediu deci nici mare nici mic de buzunar si sa fie ieftini dau fundita?
Ce caine sa imi iau? Care suporta frigul si il tin vara afara si iarna in casa, sa nu creasca foarte mare
Vi s-a intamplat vreodata ceva paranormal? Sau ati putut vreodata sa faceti ceva paranormal ( ac un fel de puteri )?
De ce pisica mea nu mai scapa de purici? Ca avem sa-i dam si picaturi si sampon antipurici si are si zgarda la gat si tot nu scapa de ei.:((
De ce pisica mea lasa foarte mult par?!
Heii TPU >:D...? (mai mult)
De unde pot descarca photoscape 5.deci 5 nu 3 sau altele :D care ma ajuta fundita! :)
Cum imi pot face nimfa sa fie mai fericita si activa, avand in vedere ca are 6 ani?
Buna! Care a fost ultima carte pe care ati citit-o? Ce imi recomandati? :D
Vreau sa cumpar 2 perusi.cumpar in bailesti(dolj). preturi? oferte?
Sall! Am o problema cu messu! Cand vreau sa intru in e-mail nu ma lasa si imi da eroare! Ce sa fac? Funda si Vot!
Cine stie cum pot sa intru la webkinz la clubul prieteniilor la... plus adica stiu ca parintii trebuie sa ma lase. dar ei nu stiu unde trebuie sa faca chestie aia ca sa pot sa ma joc acolo va rog mult ajutati-ma? (mai mult)
Am auzit ca pe LadyPopular este o sectiune VOT unde poti castiga dolari. Unde este aceasta si cat castigi si mai ales cum castigi? Merci beaucoup
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MiraBurgertung întreabă:
Măiastra întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vampire Diaries
Iti plac serialele cu vampiri? Ce stii despre Vampire Diaries?