Cum pot sa-mi fac un post de radio? Am nevoie neaparat de casti cu microfon?
Cine imi poate spune si mie cum se joaca pes online, in retea (09, 10, 11 )PlzZz hElp Me! FuNdiTzZzA! :)
Cine a jucat sau inca mai joaca ikariam? Am pus aceasta intrebare, deoarece asi dori sa detin un cont cu un punctaj mai mare de 200.000 de puncte (preferabil pe lumea Delta). Am observat ca sunt si conturi...? (mai mult)
As vrea sa ma ajutati! eu imi doresc un site cu jocuri frumoase care se poate downoalda si el sa se deschida pe tot ecranul si sa apara frumos ex: kidoz si magic desktop. va rog ajutati- ma si mai...? (mai mult)
Vand hamster sirian. 8 lei bucata. Au 3 luni. Sunt trei fete si-un baiat. Ii vand separat deoarece se bat intre ei. Numai in Bucuresti. Pentru detalii devil_nykci
Cumpar o pereche de hamsteri pitici rusesti pana in 20 lei. Numai in Bucuresti
As dori un cfg sau ceva care sa aiba si dev.Ma intereseaza si explicatiile pentru cs bestial. Mie nu imi merge nici bunnyhop:il bag in config in toate config pe care le am in calculator si tot nu...? (mai mult)
Cum sa imi fac poze ca fata asta ioanacoolgirl37.hi5.com (nu i-am mai pus si http).
am de facut o tema cu informatii despre pestele care il vreau eu sau preferatul meu dar nu stiu ce peste sa aleg:(. si deaceia va las pe voi sa alegeti(in functie de ce vreti voi ex:dupa gust sau...? (mai mult)
am 2 porcusorii de guineea (fetite) sunt de la acelasi pet shop dar nu sunt surori, una e cu 3 saptamana. mai mare ca cealalalta. prima data am luat-o pe cea mare... se simtea singura si a trebuit? (mai mult)
Fundita! Buna, as vrea si eu sa imi fac poze ca fata asta;)). imi puteti spune cum, deoarece ii ies foarte bune pozele :).(stiu ca e fake, dar cea adevarata nu are pozele pe privat).
Care imi da un cont de IMVU misto primeste
Aveti niste site-uri e unde pot descarca jocul " iod stie tot "?
Hei:( TPU:*! Iti pori recupera un cont imvu? [vreau cel mai sigur raspuns:(]! funda;)
As vrea sa imi iau un catel, nu sunt pretentioa sa ce rasa imi recomandati?
Am dowloadat imperium romanum, i-am montat imaginea cu POwer Iso, l-am instalat... dar imi cere cd-ul. Ce sa fac?
Credeti in extraterestri? De ce da de ce nu? motivati raspunusul
Adopta cineva Pechinez, cu blanita maro, scurta, Nu are urechile ascutite, este un scump. Jucaus si care da din codita de zici ca si-o rupe. Are 2-2, 5 luni. E un puiut scump si jucaus. Deparazitat....? (mai mult)
MondialMt2 Am si eu o problema pe joc cand intru pe el si scriu contul imi arata conectare se incarca si cand sa apara caracterul imi iesee. Stie cineva ce are
Salut.am nevoie de o programa de facut video din poze...sa nu fie complicata tare.ms.funda
Buna ma numesc Manita Victori Gabriela as vrea si eu niste prieteni cu care sa vorbesc pe mess si sa ne dam sfaturi ca aici pe TPU daca se ofera cineva va rog lasati- va id sau daca nu vreti sa il lasati...? (mai mult)
Imi da-ti un site care sa pot doelanda sims3 in afara de acest site Http://the-sims-3-wallpaper.en.softonic.com/
De unde pot cumpara ultimul nr de la dog magazin ianuarie, ma refer de la ce site? FUNDA SI MS
Imi da-ti un site ca sa imi pot downlanda sims3 VA ROG!
Cine ar putea sa imi spuna ce marime trebuie sa aiba snowboardul daca eu am 1, 70
Sall Cum se numeste sportul acela cu mingii de regula verzi si rosii care trebuie sa se apropie de jack
Salut:)Am o idee pentru un filmulet de vreo 10 minute...care este programul cel mai usor de folosit pentru,, moovie make"?
Salut:)de vreo doua saptamani m-am hotarat ca vreau sa pun ceva fibra pe mine...si m-am apucat de flotari(pot acum sa fac pana la 35). Imi poate spune cineva daca trebuie sa adopt o dieta speciala?(exceptand? (mai mult)
Am si eu un hamster si i-a aparut ceva la ochi. Cum isi fac pisicicile ochii, subtire si lung, de alta culoare si nu stiu daca e normal. Ma ajutati?
Care e cel mai mare vis al vostru care s-a implinit? :D
Sims 3 are ceva ce-mi poate strica calculatorul?
Ieri mi-am luat o pisica de 3-4 luni si inca este foarte speriata.Cam cat timp ii ia in general unei pisici sa se acomodeze?
Ce va enerveaza cel mai mult? Funda la cel mai interesant raspuns. PS: Puteti scrie cate lucruri doriti. (cel mai multe);)
Cum vi se par sconcsi? Mie mi se par foarte, extrem de draguti, chiar am 7 de companie, sunt atat de micuti si draguti si nu miros deloc urat! Cine e de acord cu mine? Daca nu e de acord sa...? (mai mult)
Salum am descarcat de pe net niste fonturi graffiti pentru photoshop cs5 si nu stiu in ce folder trebuie sa le pun ca sa le folosesc in photoshop! Imi poate cineva spune unde trebuie sa le mut?
Cum va imaginati ca arata extraterestri? Cele mai amuzante si ticnite raspunusuri primesc funda!
Perusul meu (baiat) e forte sensipil. S-a lovit de o cutie de carton si i-a curs sange din cap. Fata s-a lovit de mult mai multe ori si n-a patit nimic! CE sa fac?
Imi dati informatii despre elefanti si rinoceri? ( de toate felurile ) Cine da cele mai multe informatii ia funda si 3 voturi!
Aş dori şi eu să ştiu dacă după achiziţionarea unui exemplar de rasă pură Chow Chow prinde un miros considerabil de urât după un anumit timp? Vă multumesc şi răspunsul cel mai bun va primi...? (mai mult)
As vrea sa\mi fac catelul putin mai agresiv, pentru aparare. E cam fricos si ca rezultat nu ma apara deloc.(
Ma puteti ajuta si pe mine va rog frumos vreau sa cumpar sau sa adopt un bichon frize, maltez sau havanez pantru cineva drag dar acea persoana nu o lasa decat cu animale care nu ii cad parul asa ca...? (mai mult)
Salut.am 4 caini in varsta de 6 luni, stau la curte, acum eu vreau sa ii invat sa isi faca nevoile intr-un singur loc ca sa nu mai am curtea pline de surprize.multi mi-au zis sa stau sa ii urmaresc si...? (mai mult)
Cate animale se pot cumpara la barn buddy? Adica de exemplu la oi, am observat ca poti sa cumperi numai 5. La restul animalelor (care se cumpara pe coins) cate poti lua? la fiecare in parte va rog. Am...? (mai mult)
In caz de va plictisiti eu va propun sa va uitati si daca se poate lasa-ti si un coom:*:* http://www.youtube.com/watch?v=YxzQmkqAEUY
Cine stie site-uri unde poti sa scoti jocuri ffff.interesante Dau Fundita!:D
De unde pot cumpara si eu o masca jabbawockeez? Si la ce pret? multumesc!
Merita sa cultivam singuri legumele? https://sites.google.com/site/culturalegumelor
E normal ca porcusorii de guineea sa lase atata par sau doar intr-o anumita perioada a anului ...alor mei le pica foarte mult par. e peste tot!
Cine ma face si pe mine IMVU VIP?;;) dau funda :x. id: full_color_butterfly. hai va rogg:o3
Am o problema cu motanul meu. Deci, am un motan si doua pisici si cred ca motanul a intrat in calduri... e normal in mijlocul iernii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Măiastra întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
Misteriosul333 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!