BUNA :x ce faceti? Ok acum sa trec la intrebare. dati-mi si mie niste modele de id, uri gen :Cryssu.smiley.:X. Dar sa contina cryssu neaparat.mS la cea mai interesanta idee Dau fundita:x mare! Multumesc....? (mai mult)
Cine cu un suflet mare are pui de shih-tzu si ii da spre adoptie... nu imi permit sa dau pe unu mai mult de 300de lei. cine are de DAT SPRE ADOPTIE va rog lasati-mi un mesaj privat sau puteti lasa raspunsuri? (mai mult)
Pe ladypopular, ce trebuie sa fac ca sa imi creasca la fericire? funda:):)
Dati-mi si mie o lista cu cele mai frumoase romane de aventura. funda si 2 voturi ( folositor si inteligent )
Am primit ban pe metin2 ro deoarece am dat md si am primit yang in shimb.Banul este permanent si eu cred ca nu este corect sa dai un ban permanent pentru doar atat:D. Pot sa imi iau contul inapoi? ...? (mai mult)
Cum pot sa fac bani la gta san andreas in afara de coduri?
Uita-ti ce problema am. Maine incepe scoala. Eu particip la un concurs de engleza despre care o sa va dau mai multe detalii : in acest concurs trebuie sa faci o scurta sceneta ( intre 3-5 min...? (mai mult)
Cum cedeti voi ca arata extraterestri?
Imi ziceti si mie va rog din suflet cum pot sa trimit lucruri pe Lady Popular? Va rog mult...Am vevoie urgent... Dau funda.Plzzz
Nu stiu daca ati auzi vreodata de www.witchclub.ro. Este un site dedicat fanilor Witch si as vrea si eu sa ma inscriu. Imediat ce dau Inscriere imi apare o casuta si imi zice ca am deja cont. Stie cineva...? (mai mult)
FunDaaaaa:x! Hey, TPU!:* s-ar putea sa primesc un caine Husky. nu stiu sigur. dar daca primesc, as vrea sa stiu mai multe despre cainii husky. o sa fie micut. locuiesc la casa. nu as...? (mai mult)
Ce jocuri online stiti? Vorbesc de acele unde iti faci cont ca sa joci.
Ce carte cititi in prezent?
Ce parere aveti despre filmul valsul cainelui alb de pe antena 1? va placut? ati plans? :D
Ce zodie sunteti? si ce ascendent aveti? ^^. cine nu stie ascendentul il poate calcula aici: http://www.roportal.ro/horoscop/astrograma/ cine ae la fel ca mine ia funda :x.
Dati'mi niste statusuri sau niste site'utri unde pot gasi. Fuunda:xx
FUNDA! Cine stie de unde imi downloadez zoo tycoon 2 fara sa platesc?
Am incercat sa citesc carti de jules verne dar nu le inteleg. Alte idei?
Vreau sa cumpar un i-phone folosit de pe net si vreau livrat in bv va rog! 1
Ati citit ciresarii? V-au placut? eu le-as citi pentru ca le am pe toate 5 dar mi se par plictisitoare la inceput. Merita sa le citesc?
Am gasit un iepure ranit, pe camp. Va rog dati-mi sfaturi sa il ingrijesc! Funda+ 2 voturi!
Credeti in chestii paranormale? De exemplu, daca va cade o jucarie de pe dulap, sau din raft, o carte, orice, la ce va ganditi? Cautati o explicatie logica, sau credeti. in paranormal?
Stiti ceva carti de aventuri potrivite pentru 11 ani? funda la lista de carti cea mai lunga
Ce trebuie sa aiba un caine ca sa-l cumpar?
Unde gasesc online ghete asa cine imi zice bine dau fundita va rog cat mai repede http://www.elsuperficial.com/wp-content/uploads/2009/09/nini.jpg
este un joc pe facebook Sorority Life si dupa ce treci lvl 10 cica poti sa faci din alea "event" sau cum se numesc in Milan sau ceva de genul. dar spune ceva de pasaport, logic in joc. nu inteleg...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu toate colectiile de carti care apar la ziare astfel : Colectia ( spuneti cum se numeste colectia respectiva ) -apare cu Ziarul ( spuneti la cu ce ziar apare ) in ziua ( spuneti...? (mai mult)
Imi place sa citesc. dar am momente cand chiar vreau. dar nu prea stiu ce sa citesc ( P. S doar romane si P. S am citit singur pe lume, am 11 ani ) Ce recomandati ( ceva ce ati citit si v-a placut )?
In IMVU sunt V. I. P dar nu stiu cum sa creez haine imi puteti explica si mie? Dar nu am platit ca sa devin V. I. P. Dar cum am spus dau fundita pentru cel mai explicit raspuns, am auzt ca...? (mai mult)
Www.totul-despre-caini.com Cum vi se pare site-ul meu, ce mai trebuie inbunatatit?
La ce il ajuta pe caine faptul ca are coada? Dar la pisica?
am si eu o intrebare...de unde pot lua sims 2/sims 3 gratis? Va rog raspundeti-mi dau fundita;));;)
Salut, TPU. Imi puteti spune si mie niste site'uri unde pot gasi poze artistice.;;) Fuunda?;;)
Nu mai stiti jocuri gen Metin2 sau 4story dar sa nu fie Warcraft nici World of Warcraft? Funda pentru cel mai tare joc
Va rog dati-mi si mie un cont webkinz cu parola dar va rog sa fie adevarate. La revedere!
Buna! Stiti niste linkuri video cu cum se tund cainii caniche? Va multumesc.
Canar sau Perus? Am avut perusi si au murit de batranete. Acuma ma gandesc sa iau ceva nou adica un canar. Pentru cei care aveti, imi puteti spune mai multe despre ei? Cum deosebesc femela de mascul?...? (mai mult)
Voi stiti ceva joc in retea cum este counter strike? daca stiti sa imi zice va rogg!
Cum pot afla sexul unei pisici?
Buna am si eu o intrebare de unde pot downloada si eu romane de dragoste sa le pot citi direct de pe comp sau de unde le pot citi online va multumesc :*
Salutare. Este posibil sa gasesc de cumparat doar 1 bat pentru ski? Tocmai l.am rupt azi si vreau sa stiu daca trebuie sa cumpar o pereche noua sau se poate gasi si 1 bat? :D
DAU FUNDA! La lady popular imi zice asa la scopuri: Câştigă cel puţin 30 de 'Duel' sau 'Duelul modei' Trebuie să te duci la meniul Jocuri.Este bine să vizitezi Ajutorul şi să citeşti cum se...? (mai mult)
Dau fundita la cei ce merita. Cine are Yorkshire Terrier? Cum il cheama? Ce varsta are? Ce greutate? Ati avut probleme cu el? De unde il aveti?
Va rog, de unde pot lua si eu un hack pentru credite pe BARN BUDDY? Dau funda! :D
Care sunt câteva din firmele tale preferate?
As vrea sa apelez catre cei interesati de dansuri. Mi-as dori sa creez o coregrafie pentru un cantec. Daca aveti idei despre ce melodie as putea sa folosesc va rog mult sa va scrieti parerile. Vreau...? (mai mult)
Stiti cumva daca au apraut deja concursurile de poezie si proza pentru anul acesta?
Bunna sunt din Pitesti si imi doresc foarte mult sa fac modeling stiti cumva unde se da castinguri? este visul meu.Am 14 ani sunt slaba(as spune chiar f.mult bine nu piele si os dar sunt slaba hahha ) am...? (mai mult)
Mi-am cumparat un webkinz care are aabonament de lux si l-am bagat la eStore si nu a mers. Ce sa fac? Am incercat de mai multe ori. Urgent! Ofer funda.
Cu ce se poate alimenta un amster chinezesc? fundita :X
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Măiastra întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
True Blood
Stii totul despre serialul True Blood? Verifica-ti chiar acum cunostiintele!