Am 13 ani si nu stiu ce sa mai joc.Imi spuneti si mie niste jocuri gen train simulator sau boat simulator unde le gasesc, am incercat pe dc++sau pe strongdc dar nu le gasesc(dau funda)
Unde gasesc sa cumpar o pisicuta angora turceasca alba? (am sunat la toate anunturile gasite si niciunul valabil. Sunt din Timisoara)
Pentru cei de lv 40-60 Metin2 RO Draco... am si eu un cont de lv 31 razboinic si as vrea sa ma creasca si pe mine cineva deoarece vreau sa-mi fac calul armat ( am medalii si lv5 la cal cam tot ce imi trebuie? (mai mult)
Sunt grafician in pregatire si as dori sa cunosc pe cineva cu care as putea sa vorbesc mai multe in acest domeniu, programul meu de baza e photoshop apoi sony vegas, sai, adobe ilustrator, adobe flash,...? (mai mult)
Am o problema cu yahoo messenger, scriu dar cand dau enter nu apare scrisul pe pagina. Cel mai bun raspuns funda! nici cel care trimite, pagina goala mai pe scurt.
Cum fac un emoticoncert? Fundoi
Salvarile de la Gta san andreas au fost sterse si acum nu mai am chef sa fac din nou misiunile ca sa pot merge in celelalte orase. Nu exista un cod ca sa dau unlock la fiecare oras sau altceva, caci numai...? (mai mult)
Am un Bichon Maltez. Are 2 luni. Nu stiu ce e bine sa ii dau de mancare :| Sau pot sa ii fac baie de la varsta asta? Ajutor :) Cine mai are Bichon sa dea add la id bulgar_george :)! Cine imi raspunde...? (mai mult)
Cine crede ca Justin Bieber e un Faggot si un Douchebag?;;) :x:x:x :*:*:*
Stie cineva cum sunt pempersi speciali pentru caini? Daca s`ar putea niste poze sau detalii`:D!
O vecina, are un labrador mascul, si de curand la dat la imperecheat, i-a nascut femela 12 pui, dar au mai ramas 8:( au murit saracutii. Azi am mers si mi-a spus ca imi poate da si mie un puiut, numai...? (mai mult)
Stie cineva servere de metin2 GM mode fara hamachi? fundita
Care e codul de la administrator mt2
Platesc (pe cont bancar) 1 milion celui care imi face masina Jaguar XJ 2010 pentru GTA SAN ANDREAS
Ce stiti despre invidie? ceva site`uri unde gasesc despre ea... funda
deci sa incep...Mp4 freeman holiday este bun? adica spuneti-mi ice calitati si defecte are. din propia exxperienta... l.am pus la gategoria hobbies si pets pentru ca e un hobby sa asc muzica la mp4? (mai mult)
La Burn Buddy prima oara imi aparea jocul in engleza, dupa o perioada a aparut in romana, iar acum iar e in engleza.Cum pot face sa-l am din nou in romana?
Cine stie cine sunt cei doi fotbalisiti de la inceputul melodiei:http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0? Eu stiu sunt curios cine stie.Primul rasp coresct FUNDA!
E greu sa ai grija de un catel:(? + scoala? As vrea daca se poate un mic program cu ce trebuie facut un weekend si in timpul saptamanii:) daca nu stiti macar un sfat sa-mi dati parintii mei mi-au...? (mai mult)
Care practici PARKOUR? Din Ploiesti
Salut, as avea o intrebare legata de Warcraft III - The Frozen Throne, sunt sigur ca stiti jocul. Deci, problema e ca l-am scos de pe internet (jocul), iar fisierele erau in formatul CD-ului (. iso...? (mai mult)
Hey! Cine stie cate volume are Mary Poppins? Stii cumva si ordinea?
Am un caine si o pisica, pe caine il cheama toto iar pe pisica pisi. oare exista in iasi dresor de caini si centru de ingrijire catei sau pisici? accept chiar si adresa daca nu va suparati
Dati-mi si mie adrese de facebook a caror propietari locuiesc in New York.
Pisica mea a vomitat ceva...gri. si amestecat cu maro.In fine. I-a venit asa deodata... fara sa se simta rau. Se simtea bine. Se juca etc. De la ce i-a venit? Ii dau doar mancare in conserva din totdeauna.? (mai mult)
Platesc (pe cont bancar) 1 milion celui care imi face masina Jaguar XJ 2010 pentru GTA SAN ANREAS
BUnA! Cine vinde papagali perusi pui pana in 40 de lei unul as dori si eu doi mentionez sunt din constanta si eventual din orice oras dar daca ati avea si tansport daca nu din constanta! DAU FUNDA
:x Pt cei care joaca barb buddy pe fb, ce mesaje aveti?(cele care apar cand furi, uzi, pui gandaci...)
Un papagal nimfa se poate imperechea cu un porumbel? Intreb din curiozitate
Salut.Am si eu o intrebare, cam cat costa un xbox 360 in mediagalaxy?
Cine imi da melodia Fernando de la Caransebes - Mam casatorit, doar instrumental fara voce dau funda, nu mint!
Eu il caut, in mod sigur sufera trebuie sa-l gasim care ar fi modu cel mai simplu dat e faptul ca nu poate vorbi
Buna TPU. Aveti idee de ce mi se blocheaza statusul la Yahoo Messenger? Si cateva sfaturi, ce pot face in legatura cu asta, sa nu se mai blocheze? De multe ori restartez computerul, dar nu functioneaza...? (mai mult)
Daca un caine nu-mi permit sa am. bani sunt dar sa stau cu el, ca e munca, sala. pff, nu cred ca mai e timp de caine. Ce animal/e de casa imi puteti da exemple? Pe care le pot ingriji? [nu pisici;...? (mai mult)
E adevarat faptul ca, daca imi perii pisica cu peria speciala pentru pisici, nu ii mai cade parul?
Http://www.youtube.com/watch?v=YwSd0wiiD-U saluty. sunt alex si sunt pasionat de iluzionist gh0st_ryder99@yahoo.com daca vreti sa vorbiti cu mine despre acest subiect... ps. sunt din Targoviste daca sunteti? (mai mult)
Bunaa :). Acum 3 zile tatal meu a fost la pescuit. De la crunta moarte a acestora, am salvat un caras. Are in jur de 10 cm. As avea nevoie de sfaturi ca sa il pot tine cat mai mult in viata (ce mananca,...? (mai mult)
Pro sau contra cainilor maidanezi? Eu zic ca nu trebuie sa fie mai prejos ca cei de rasa...si ei sunt frumosi mai ales ca maidanezii sunt UNICI ...prin colorit si forma:) Deci eu aleg? (mai mult)
Dc nu imi merge sa fac privat hamachi da eroare cand ii dau conect
Care se joaca Football Superstars daca da care e numele lui in joc si in ce echipa e?
Bunaa TPU...pe national tv! se uita cineva la Zaara? am si ew o intrebare dc avea bandaju acela la ochi? ca am pierdut cateva episoade :d! :(
Cine imi poate da un cod pentru scut e ultima insigna care imi trebuie si va pot da un cod cu puterea vrajitorului.
azi am mai adoptat un catel pe bella am luato si am mai adoptat unul se numeste lolla si este o corcitura de lup este de vreo 5 luni este foarte jucausa si se intelege foarte bine cu bella! parintii...? (mai mult)
Sunt foarte curioasa de sine si vreau si eu sa stiu cine e Rank 1 pe TPU. fundita pentru primul raspuns corect :*
Hey:) Cne iubeste animalele si daca va intereseaza :) ma gandesc sa ii propunem la nenea base si construim nisthe SPCA prin orasele mai mari:> Cn ii de acord ca mine si poate ajuta? Cu orice
Daca imi cumpar un microfon de ala ca la televizor daca il pun la calculator se aude in boxe ce vorbesc eu?
Dau conturi farmerama pentru ca nu mai pot avea grija de ele. -AnimalulX-_199923bon455 Ally90_199923bon455 Fermanr.1_199923bon455 Deea222_zaragoza popescu77_pepene [denis2001]_mirela Sa le folositi...? (mai mult)
Voi ce parere aveti de felul in care sunt tratate animalele in Romania? v-am mai povestit de vecinul meu care "crestea" un pui de labrador negru intr-o intrebare anterioara. puiutul traia in niste coditii...? (mai mult)
Care e faza cu pisica, catelul si iepurasul la barn buddy? dau funda la aia care merge;)
Vreau si eu cod-uri de animalute webkinz macar unu nefolosit va rog cel care mere primeste fundita:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?