TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 1112
  • 1113
  • 1114
  • 1115
  • 1116
neednothing
în 23 Noiembrie 2010 | neednothing întreabă:

Am 13 ani si nu stiu ce sa mai joc.Imi spuneti si mie niste jocuri gen train simulator sau boat simulator unde le gasesc, am incercat pe dc++sau pe strongdc dar nu le gasesc(dau funda)

5
Răspunde Raportează
argento
în 23 Noiembrie 2010 | argento întreabă:

Unde gasesc sa cumpar o pisicuta angora turceasca alba? (am sunat la toate anunturile gasite si niciunul valabil. Sunt din Timisoara)

1
Răspunde Raportează
Dymytros
în 23 Noiembrie 2010 | Dymytros întreabă:

Pentru cei de lv 40-60 Metin2 RO Draco... am si eu un cont de lv 31 razboinic si as vrea sa ma creasca si pe mine cineva deoarece vreau sa-mi fac calul armat ( am medalii si lv5 la cal cam tot ce imi trebuie? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
mihaimcm
în 23 Noiembrie 2010 | mihaimcm întreabă:

Sunt grafician in pregatire si as dori sa cunosc pe cineva cu care as putea sa vorbesc mai multe in acest domeniu, programul meu de baza e photoshop apoi sony vegas, sai, adobe ilustrator, adobe flash,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Meganos
în 23 Noiembrie 2010 | Meganos întreabă:

Am o problema cu yahoo messenger, scriu dar cand dau enter nu apare scrisul pe pagina. Cel mai bun raspuns funda! nici cel care trimite, pagina goala mai pe scurt.

4
Răspunde Raportează
AcidCuSange
în 23 Noiembrie 2010 | AcidCuSange întreabă:

Cum fac un emoticoncert? Fundoi

1
Răspunde Raportează
FlyingSparkle
în 23 Noiembrie 2010 | FlyingSparkle întreabă:

Salvarile de la Gta san andreas au fost sterse si acum nu mai am chef sa fac din nou misiunile ca sa pot merge in celelalte orase. Nu exista un cod ca sa dau unlock la fiecare oras sau altceva, caci numai...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
DjKr3atyv3
în 23 Noiembrie 2010 | DjKr3atyv3 întreabă:

Am un Bichon Maltez. Are 2 luni. Nu stiu ce e bine sa ii dau de mancare :| Sau pot sa ii fac baie de la varsta asta? Ajutor :) Cine mai are Bichon sa dea add la id bulgar_george :)! Cine imi raspunde...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RMC
în 23 Noiembrie 2010 | RMC întreabă:

Cine crede ca Justin Bieber e un Faggot si un Douchebag?;;) :x:x:x :*:*:*

10
Răspunde Raportează
ExtraSakadat
în 23 Noiembrie 2010 | ExtraSakadat întreabă:

Stie cineva cum sunt pempersi speciali pentru caini? Daca s`ar putea niste poze sau detalii`:D!

3
Răspunde Raportează
IchHabeKeineName
în 23 Noiembrie 2010 | IchHabeKeineName întreabă:

O vecina, are un labrador mascul, si de curand la dat la imperecheat, i-a nascut femela 12 pui, dar au mai ramas 8:( au murit saracutii. Azi am mers si mi-a spus ca imi poate da si mie un puiut, numai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
bogda00
în 23 Noiembrie 2010 | bogda00 întreabă:

Stie cineva servere de metin2 GM mode fara hamachi? fundita

1
Răspunde Raportează
Nume
în 23 Noiembrie 2010 | Nume întreabă:

Care e codul de la administrator mt2

2
Răspunde Raportează
xXxDnLxXx
în 23 Noiembrie 2010 | xXxDnLxXx întreabă:

Platesc (pe cont bancar) 1 milion celui care imi face masina Jaguar XJ 2010 pentru GTA SAN ANDREAS

1
Răspunde Raportează
nyna
în 23 Noiembrie 2010 | nyna întreabă:

Ce stiti despre invidie? ceva site`uri unde gasesc despre ea... funda

4
Răspunde Raportează
DeMentaa
în 23 Noiembrie 2010 | DeMentaa întreabă:

deci sa incep...Mp4 freeman holiday este bun? adica spuneti-mi ice calitati si defecte are. din propia exxperienta... l.am pus la gategoria hobbies si pets pentru ca e un hobby sa asc muzica la mp4? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
M3lania
în 23 Noiembrie 2010 | M3lania întreabă:

La Burn Buddy prima oara imi aparea jocul in engleza, dupa o perioada a aparut in romana, iar acum iar e in engleza.Cum pot face sa-l am din nou in romana?

4
Răspunde Raportează
Geronimo9234341
în 23 Noiembrie 2010 | Geronimo9234341 întreabă:

Cine stie cine sunt cei doi fotbalisiti de la inceputul melodiei:http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0? Eu stiu sunt curios cine stie.Primul rasp coresct FUNDA!

1
Răspunde Raportează
Byencutzz
în 23 Noiembrie 2010 | Byencutzz întreabă:

E greu sa ai grija de un catel:(? + scoala? As vrea daca se poate un mic program cu ce trebuie facut un weekend si in timpul saptamanii:) daca nu stiti macar un sfat sa-mi dati parintii mei mi-au...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Bha
în 23 Noiembrie 2010 | Bha întreabă:

Care practici PARKOUR? Din Ploiesti

14
Răspunde Raportează
AsuL_7181
în 23 Noiembrie 2010 | AsuL_7181 întreabă:

Salut, as avea o intrebare legata de Warcraft III - The Frozen Throne, sunt sigur ca stiti jocul. Deci, problema e ca l-am scos de pe internet (jocul), iar fisierele erau in formatul CD-ului (. iso...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Tymmi
în 23 Noiembrie 2010 | Tymmi întreabă:

Hey! Cine stie cate volume are Mary Poppins? Stii cumva si ordinea?

1
Răspunde Raportează
stefi9325
în 23 Noiembrie 2010 | stefi9325 întreabă:

Am un caine si o pisica, pe caine il cheama toto iar pe pisica pisi. oare exista in iasi dresor de caini si centru de ingrijire catei sau pisici? accept chiar si adresa daca nu va suparati

2
Răspunde Raportează
lucib
în 23 Noiembrie 2010 | lucib întreabă:

Dati-mi si mie adrese de facebook a caror propietari locuiesc in New York.

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Noiembrie 2010 |

Pisica mea a vomitat ceva...gri. si amestecat cu maro.In fine. I-a venit asa deodata... fara sa se simta rau. Se simtea bine. Se juca etc. De la ce i-a venit? Ii dau doar mancare in conserva din totdeauna.? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
xXxDnLxXx
în 23 Noiembrie 2010 | xXxDnLxXx întreabă:

Platesc (pe cont bancar) 1 milion celui care imi face masina Jaguar XJ 2010 pentru GTA SAN ANREAS

2
Răspunde Raportează
Andre
în 23 Noiembrie 2010 | Andre întreabă:

BUnA! Cine vinde papagali perusi pui pana in 40 de lei unul as dori si eu doi mentionez sunt din constanta si eventual din orice oras dar daca ati avea si tansport daca nu din constanta! DAU FUNDA

2
Răspunde Raportează
Buttercup30
în 23 Noiembrie 2010 | Buttercup30 întreabă:

:x Pt cei care joaca barb buddy pe fb, ce mesaje aveti?(cele care apar cand furi, uzi, pui gandaci...)

1
Răspunde Raportează
EdynSt
în 23 Noiembrie 2010 | EdynSt întreabă:

Un papagal nimfa se poate imperechea cu un porumbel? Intreb din curiozitate

3
Răspunde Raportează
alegz
în 23 Noiembrie 2010 | alegz întreabă:

Salut.Am si eu o intrebare, cam cat costa un xbox 360 in mediagalaxy?

2
Răspunde Raportează
zSanta
în 23 Noiembrie 2010 | zSanta întreabă:

Cine imi da melodia Fernando de la Caransebes - Mam casatorit, doar instrumental fara voce dau funda, nu mint!

6
Răspunde Raportează
PUFULET1
în 23 Noiembrie 2010 | PUFULET1 întreabă:

Eu il caut, in mod sigur sufera trebuie sa-l gasim care ar fi modu cel mai simplu dat e faptul ca nu poate vorbi

2
Răspunde Raportează
anutsaa
în 23 Noiembrie 2010 | anutsaa întreabă:

Buna TPU. Aveti idee de ce mi se blocheaza statusul la Yahoo Messenger? Si cateva sfaturi, ce pot face in legatura cu asta, sa nu se mai blocheze? De multe ori restartez computerul, dar nu functioneaza...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Ambassaderåd
în 22 Noiembrie 2010 | Ambassaderåd întreabă:

Daca un caine nu-mi permit sa am. bani sunt dar sa stau cu el, ca e munca, sala. pff, nu cred ca mai e timp de caine. Ce animal/e de casa imi puteti da exemple? Pe care le pot ingriji? [nu pisici;...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
T30D0RA
în 22 Noiembrie 2010 | T30D0RA întreabă:

E adevarat faptul ca, daca imi perii pisica cu peria speciala pentru pisici, nu ii mai cade parul?

8
Răspunde Raportează
spad3r
în 22 Noiembrie 2010 | spad3r întreabă:

Http://www.youtube.com/watch?v=YwSd0wiiD-U saluty. sunt alex si sunt pasionat de iluzionist gh0st_ryder99@yahoo.com daca vreti sa vorbiti cu mine despre acest subiect... ps. sunt din Targoviste daca sunteti? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
QuadruplePersonality
în 22 Noiembrie 2010 | QuadruplePersonality întreabă:

Bunaa :). Acum 3 zile tatal meu a fost la pescuit. De la crunta moarte a acestora, am salvat un caras. Are in jur de 10 cm. As avea nevoie de sfaturi ca sa il pot tine cat mai mult in viata (ce mananca,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
OoMPăLoOmPăGotSuspended
în 22 Noiembrie 2010 | OoMPăLoOmPăGotSuspended întreabă:

Pro sau contra cainilor maidanezi? Eu zic ca nu trebuie sa fie mai prejos ca cei de rasa...si ei sunt frumosi mai ales ca maidanezii sunt UNICI ...prin colorit si forma:) Deci eu aleg? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Nume
în 22 Noiembrie 2010 | Nume întreabă:

Dc nu imi merge sa fac privat hamachi da eroare cand ii dau conect

1
Răspunde Raportează
GoguStrigoi
în 22 Noiembrie 2010 | GoguStrigoi întreabă:

Care se joaca Football Superstars daca da care e numele lui in joc si in ce echipa e?

7
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 22 Noiembrie 2010 |

Bunaa TPU...pe national tv! se uita cineva la Zaara? am si ew o intrebare dc avea bandaju acela la ochi? ca am pierdut cateva episoade :d! :(

3
Răspunde Raportează
bianca2011
în 22 Noiembrie 2010 | bianca2011 întreabă:

Cine imi poate da un cod pentru scut e ultima insigna care imi trebuie si va pot da un cod cu puterea vrajitorului.

2
Răspunde Raportează
hamham_1461
în 22 Noiembrie 2010 | hamham_1461 întreabă:

azi am mai adoptat un catel pe bella am luato si am mai adoptat unul se numeste lolla si este o corcitura de lup este de vreo 5 luni este foarte jucausa si se intelege foarte bine cu bella! parintii...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
ChristineW
în 22 Noiembrie 2010 | ChristineW întreabă:

Sunt foarte curioasa de sine si vreau si eu sa stiu cine e Rank 1 pe TPU. fundita pentru primul raspuns corect :*

11
Răspunde Raportează
OoMPăLoOmPăGotSuspended
în 22 Noiembrie 2010 | OoMPăLoOmPăGotSuspended întreabă:

Hey:) Cne iubeste animalele si daca va intereseaza :) ma gandesc sa ii propunem la nenea base si construim nisthe SPCA prin orasele mai mari:> Cn ii de acord ca mine si poate ajuta? Cu orice

4
Răspunde Raportează
MariusToc
în 22 Noiembrie 2010 | MariusToc întreabă:

Daca imi cumpar un microfon de ala ca la televizor daca il pun la calculator se aude in boxe ce vorbesc eu?

2
Răspunde Raportează
LittleWolfLover
în 22 Noiembrie 2010 | LittleWolfLover întreabă:

Dau conturi farmerama pentru ca nu mai pot avea grija de ele. -AnimalulX-_199923bon455 Ally90_199923bon455 Fermanr.1_199923bon455 Deea222_zaragoza popescu77_pepene [denis2001]_mirela Sa le folositi...? (mai mult)

36
Răspunde Raportează
just for me
în 22 Noiembrie 2010 | just for me întreabă:

Voi ce parere aveti de felul in care sunt tratate animalele in Romania? v-am mai povestit de vecinul meu care "crestea" un pui de labrador negru intr-o intrebare anterioara. puiutul traia in niste coditii...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
AnnA_3296
în 22 Noiembrie 2010 | AnnA_3296 întreabă:

Care e faza cu pisica, catelul si iepurasul la barn buddy? dau funda la aia care merge;)

3
Răspunde Raportează
alexafetitadolce
în 22 Noiembrie 2010 | alexafetitadolce întreabă:

Vreau si eu cod-uri de animalute webkinz macar unu nefolosit va rog cel care mere primeste fundita:)

1
Răspunde Raportează
  • 1112
  • 1113
  • 1114
  • 1115
  • 1116
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Aurel100009
    trimisă acum 14 ore

Aurel100009 întreabă:

In urma cu foarte multi ani, mi- am pierdut vederea la ochiul drept, m- a lovit cineva cu un fier in ochi, am avut dezlipire de retina, vreo 8 operatii la Bucuresti, tot de dezlipire de retina si...? (mai mult)
    22 răspunsuri
  • Xena20
    trimisă pe 21 Ianuarie

Xena20 întreabă:

Voi ce a?i alege intre: un venit de aproximativ 1500$ pe luna sa zicem dintr-o activitate independent? sau un salariu de sa zicem 2000$ pe luna ca angajat? Argumenta?i va rog.
    21 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 14 ore

9PM întreabă:

De ce unele tipe poarta ochelari de soare iarna? Sau sunt de vedere? Pe unii i-am v?zut ?i cu masca!
    18 răspunsuri
  • Alexandragabriela93
    trimisă acum 9 ore

Alexandragabriela93 întreabă:

Bun? sear? daca pute?i s? m? ajuta?i va rog... Tat?l meu a murit acum aproape 4 luni ?i cei de la Digi i- au spus mamei mele c? trebuie s? pl?teasc? 4000 lei ca sa nchid? contractul de?i...? (mai mult)
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.099
  • Întrebări: 3.955.394
  • Răspunsuri: 17.671.515
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 40 minute
Ce zici de un quiz?
Misterul familiei Hunter

Misterul familiei Hunter

Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?

Start quiz
Categorii
  • 652.129 Adolescenţi
  • 55.641 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.907 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.149 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.477 Conversaţii