Pentru cei care au HI5 si se plictisesc : Vreau si eu mai multi vecini in BarnBuddy ^_^ Cine nu are cont daca vrea sa isi faca si cine are, cu atat mai bine : http://www.hi5.com/friend/apps/displayAppCanvas.do?appId=40852&...? (mai mult)
Cum sa imi conving parinti sa ma lase sa imi tin cainele in casa? Am un caine de 20 de saptamana numit Rocky si vreau sa il tin la bloc dar parinti zic ca murtareste covoarele si alte tampeni de genu, ...? (mai mult)
Heey :x Am si eu nevoie de help-ul vostru...am nevide de un program cu care sa pot uni melodiile, adica mai multe in acelasi format.Adica de ex din 3 melodi sa le tai si sa le fac una.Pls mult ca am nevoie? (mai mult)
Ce fac animalele cand sunt suparate?
Stiti coduri la Barn Buddy pe HI5/Facebook care sa mearga 100%? Sa creasca recolta mai repede sau sa fac coins multi... sau credite. Multumesc :) funda
Cine stie cat costa Pro Evolution Soccer 2011 si de unde la-s putea cumpara?
Adopt caine, Timisoara, preferabil caine-lup! dar nu asta coteaza! Sa fie de statura medie-mare! :) lasati id, nr de telefon aici sau pe privat! sau daca stiti pe cineva care da un "cutzu" pe gratis...? (mai mult)
Am 3 pisici dragalase...cine e interesat dati-mi msj. ( nu le dau la case de adoptii-daca asta e sfatul-):P
Hey! Mi-am cumparat saptamana trecuta 2 broaste Florida (cu tample rosii) si sunt cele mai frumoase animale! Una este maro, este mai sociabila, mananca mult, inoata, dar celalta este verde, sta ascunsa...? (mai mult)
Buna! Care stie unde gasesc server spped de grepolis? Va multumesc!
Salut, am si eu o intrebare legata de perusul meu...in ultimul timp isi jumuleste foarte tare penele.Stiti cumva daca e normal, si daca nu care este cauza?
Hello! As vrea sa fac voluntariat pentru un centru de animale:x Daca stiti vre unul prin Mehedinti ziceti va rog:d Si ce as putea face acolo? Funda
3 cuvinte care sa ma inspire, pentru a scrie o poezie:) primul raspuns care ma inspira, are funda!
Ami poate da si mie cineva un cont Farmerama de la nivelul 60 in sus? Ca am avut unul cu 61 dar nu stiu cum... mi-sa anuntat ca administratorul mi-la sters. Deci...in privat vreau datale Dau fundita!:)? (mai mult)
am si eu cont pe stardoll si mai nou cei care nu sunt ss au un fel de diamant... Ce inseamna si cum poti sa il obtii? Am peste 1000 starpuncte... Funda:x la cel care ma ajuta.
Voi credeti in asa numitul om care aduce cadouri "Mos Craciun"? Eu sincr, nu cred deloc pentru ca este o poveste de adormit copii
Sallz TPU! o sa imi cumpar un catel da nu stiu daca sa fie de rasa sau nu? pentru ca in fata blocului la noi sta un catel mic slab de vreo luna cred ca are cateva saptamana.as vrea sa il o iau pe ea ca...? (mai mult)
Vreau sa imi fac cont pe gusto.ro nu stiti este gratiut?
Salut voi ce hobbyuri aveti? sa vad dc mi se potriveste si mie ceva ca nu stiu ce sa mai fac
Am si eu o problema in cs1, 6 siti ca aveti findd server. exit new game...etc mai sus de astea imi apar 2 servre ...cu SUD.LaleaGane.ro Dar cand vreau sa dau la find server ma baga automat pe acel sv? (mai mult)
Am cateva coduri de la vanatoarea de vampiri. Daca aveti si voi mi le puteti da prin mesaj privat : Tarus : 1C6D615C4A 16CAEB3492 Usturoi: 1C6215349A 14E0EF23B8 Puterea Vrajitorului: FB6EA20D35 Soare: 1C3F1220D2 11989E39AD 1C6D615C4A ...? (mai mult)
Cum fac si eu rost de o bricheta Zippo Shark Lighter? E super faina, si sunt colectionar si am vazut in X-men 2 una, da vreau sa gasesc in Romania sa-mi fac o comanda. Va rog HELP! Mersi.
Anul acesta de Craciun vroiam sa le cer alor mei un papagal. ce imi recomandati un perus sau o nimfa?:):P
De unde downlandez si eu Gta Vice City:-s?:((.[funda:x]
Salk... ati avea idee cat ar costa un papagal perus albastru si unul alb si o cusca destul de mare adica medie? dau funda pentru toate variantele
Cum deblochez fatalitatile la mortal kombat 4
Cat costa un bullmastiff?
Salutare, prieteni! aseara am gasit un joc interesant pe net se numeste Turbo Pizza.am instalat-o si am inceput sa joc, dupa 60 minute s-a stins. cum as putea juca mai mult de o ora? de unde as putea...? (mai mult)
Pot tinea perusii afara in voliera iarna, cate grade este necesar pentru a supravietui, ca mincare trebuie sa le dau pe timp de iarna pentru a le spori rezistenta la frig?
De unde downlandez si eu jocuri online pentru pc:(:-s.[cele mai ulte primesc funda:x;;)]
Spuneti'mi si mie niste nume de papagali, va rog frumos;;). Multsumesc anticipat!:) Dau fundita'!:-*
FUNDA! Hei, mi am cumparat aseara un peste betta femela de la pet-shop, am pus-o in acvariu langa cealalta, s-au certat ele putin, dar acum mi se pare ca e ok. Fata noua are aripioarele cam "mancate"...? (mai mult)
Am devenit dependeta de guma :|. Cand termin de mestecat una imi vine sa iau mai multe si nu ma pot abtsine. :| Ce sa faac? P. S. scuze pentru. categorie :">
Stitii jocuri cu fotbal online? Fundita?
Hei.As vea sa stiu eu daca stiti site-uri cu conturi la site-uri gen Konturi.ro?
Salz :x Stiti si voi niste jocuri mijhto de descarcat pe PC? Gen laea de pe Big Fish de la large file.La cel mai bun rasp va dau siteu de unde descarcati absolut orice joc posibil (merge si sims si chestii...? (mai mult)
Ce este acela CLientHelper 2010? daca stiti careva anuntati-ma
acum cateva zile mi-am cumparat un telefon LG Arena KM900 si stiu ca pot sa imi pun filme in el dar nu stiu cum.ca de bagat filmele reusesc dar nu mi le deschide. iar pe net spune ca accepta mp4, ...? (mai mult)
Are cineva idee cum joci master mind la lady popular?:(
Pls Help! Of care stie niste oja cu capatul subtire pentru modele adica de unde pot lua si as vrea si niste oja pasta... sper sa vina raspunsuri si dau funda!
Stie cineva un site pe net unde pot da jos niste melodi pentru telefon mobil sau farse pentru telefon mobil de exemplu cum e farsa cu maria dau fundati
Hei. Imi da si mie cineva useru si parola de pe aceste site-uri.Please.Doar daca nu mai intrati sau vreti sa le dati.Site-urile sunt urmatoarele: ladypopular, foopets, webkinz, farmerama, imvu, sau...? (mai mult)
Imicer scuze ca va deranjez din nou, dar testoasa mea nu mai mananca. Ce sa fac?
Cum sa fac mai multi bani pe it girl? fundita!:)
Ce site-uri interesante cunoste-ti? unde iti poti petrece timpul socializindu-de mai altfel...
Cine imi explica concursul de la Clickmania? A castigat cineva de aici la clickmania?
Funda! Cine imi poate recomanda si mie un film bun pe care il pot gasi online? Categoria mister sau ceva care sa ma tina cu sufletul la gura;;) Va rog!
Am cumparat un papagal nimfa si as dori niste raspunsuri la inrebari si indrumare, el mi s-a spus ca e mascul sta toata ziua si mananca si doarme bine inteles ca nu are ce face nu prea am jucari pentru...? (mai mult)
Buna am o pisicuta persana in varsta de 2 ani si de vreo 2 zile cred ca a intrat in calduri a luat-o razna nu ma lasa deloc vrea numai mangaiata si noaptea nu as vrea sa o sterilizez dar pana ii gasesc...? (mai mult)
Pe metin2 arma care se face face din party, drago blu se pune si de la lv 1?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!