TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
Cristif2003f
în 5 Februarie 2019 | Cristif2003f întreabă:

Ce pești se înmulțesc cel mai ușor dintre : Guppy, Xipho, Platy, Molly (toți sunt vivipari)?

1
Răspunde Raportează
Atat_Drakoo_1998
în 4 Februarie 2019 | Atat_Drakoo_1998 întreabă:

As vrea sa imi cumpar un caine, ceva de talie medie-mare, rezistent la curte, cu dresajul mai putin ma intereseaza... recomandari?

2
Răspunde Raportează
DA1234
în 4 Februarie 2019 | DA1234 întreabă:

Pot gasi in Cluj magazine cu figurine funko pop sau board games?

2
Răspunde Raportează
Mariushgv
în 4 Februarie 2019 | Mariushgv întreabă:

as vrea sa stiu in ce perioada a anului fata ( naste ) o capra?

2
Răspunde Raportează
Mariushgv

Hei, de unde pot cumpara vaccinuri pentru iepuri?

3
Răspunde Raportează
Mariushgv

Hei, daca iepuroaica mea inainte sa fete nu se smulge si nu face cuibul, ce fac?

4
Răspunde Raportează
yusufGbj
în 3 Februarie 2019 | yusufGbj întreabă:

Salut, am si eu un papagal rasa nimfa, e pui, il am de o zi si nu stiu nimic. Cum as putea sa il imblanzesc sa nu ma mai muste si alte chestii? Va rog raspundeti-mi, dau funda!

4
Răspunde Raportează
DA1234
în 3 Februarie 2019 | DA1234 întreabă:

Ce carti imi puteti recomanda pentru a-mi imbunatati deductia si simtul observatiei?

3
Răspunde Raportează
EneCristian
în 3 Februarie 2019 | EneCristian întreabă:

Perusul poate dormi daca are lumina naturala sau lumina artificiala?

4
Răspunde Raportează
EneCatalin
în 3 Februarie 2019 | EneCatalin întreabă:

Am un amstaff în vârstă de 4 ani si o cățea pitbull în vârstă de 2 ani. El când a văzut cățeaua a mirostit- o și după dădea sa o bata iar cățeaua nu ii făcea nimic... ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Issabelle6789
în 3 Februarie 2019 | Issabelle6789 întreabă:

Eu am un pisoi din rasa BritishShort Hair care acum in februarie face un an de zile.Problema e ca nu e castrat.Nu as vrea sa il duc sa il castreze ci aici unde locuiesc il pot "inchiria" pentru o ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
paulp
în 3 Februarie 2019 | paulp întreabă:

Azi dimineata cainele (10 luni) era ok. Apoi dintr- o data parca a inceput sa faca ca in videoul de aici: https://drive.google.com/open?id=18wY4YMvrz6DhwWV8828xrFgBbw6yCH_a. Nu a putut nici sa latre. Nu...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
EneCatalin
în 2 Februarie 2019 | EneCatalin întreabă:

Am un amstaff în vârstă de 4 ani iar o cățea pitbull în vârstă de 2 ani. El când a văzut cățeaua a mirostito și după dădea sa o bata iar cățeaua nu ii făcea nimic... Bine ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Cupcakecat666
în 2 Februarie 2019 | Cupcakecat666 întreabă:

AJUTOR! Pisica mea luata de aseară, nu mănânca, nu bea apa si nici nu isi face nevoile. Sta doar sub pat. Atunci cand o scot afara de acolo se uita in orice alt loc in afara de mine. Se uita încontinuu...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
Karanocturna
în 2 Februarie 2019 | Karanocturna întreabă:

Urmează să primesc un câine Husky(nu știu dacă băiat sau femelă). Ce nume aș putea să îi dau?

3
Răspunde Raportează
Andrei_Andrei_1994_ZLjR
în 1 Februarie 2019 | Andrei_Andrei_1994_ZLjR întreabă:

Bună TPU Câinele meu (labrador) de 3 luni, are o albeață pe un ochi (ca o ceață) și nu știu ce este? Mă puteți ajuta? Fundă

2
Răspunde Raportează
Pe_Viata_Anonim_1994
în 1 Februarie 2019 | Pe_Viata_Anonim_1994 întreabă:

Hei tpu.De ce cand imi scot pisica afara nu vrea sa se miste si tremura? Nu e vorba de temperatura, asa facea si vara.E de rasa scottish fold.Ce sa fac? As mai vrea sa o scot putin la aer sa nu stea doar...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Lucian5y5
în 1 Februarie 2019 | Lucian5y5 întreabă:

Cățeluşa mea a cazut azi din pat, e pui Bichon Maltez si de atunci schelăcăie într- una, nu are un loc anume unde o doare, poate a ramas cu un soc? Parca ar vrea sa se joace dar o retine o durere...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
B3HappyN0Worry
în 1 Februarie 2019 | B3HappyN0Worry întreabă:

O sa primesc în curând un bichon maltez de 6 săptămâni. E primul meu câine şi nu ştiu foarte multe. Aş avea nevoie de câteva sfaturi. Nu vreau să ducă lipsă de nimic. Şi cât despre...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
AlexiaaEU
în 1 Februarie 2019 | AlexiaaEU întreabă:

Acum 26 de zile mi- am pierdut labradorul si nu stiu pe unde sa- l mai caut. Am pus un anunt dar nu a gasit nimeni nimic Avea 9 luni (acum 10) si plang in fiecare zi dupa el Daca stie cineva...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
anonimous2001
în 31 Ianuarie 2019 | anonimous2001 întreabă:

As dori sa achiziționez un aparat foto, dar nu stiu prea multe legat de acestea. Exista cineva cu experiența in acest domeniu sa- mi raspunda la câteva intrebari înainte de a- mi cumpara...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
sweetys
în 31 Ianuarie 2019 | sweetys întreabă:

Acum cateva zile am pus o intrebare in legatura cu dezvatatul unei pisici sa isi faca nevoile intr- un anumit loc. Majoritatea raspunsurilor au fost sa spal cu otet. Am spalat de atunci cu otet pe jos,...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Mt34
în 31 Ianuarie 2019 | Mt34 întreabă:

Știți unde pot găsi un sac de box care stă vertical? Fără agățare de tavan și care nu este gonflabil. Dacă da, dați-mi și mie link.

2
Răspunde Raportează
Monique_Moni_2001
în 31 Ianuarie 2019 | Monique_Moni_2001 întreabă:

Mi- am dus astăzi cățelul la veterinar ca are viermișori și ii vărsa etc ne- a dat pastile, i- a făcut injecție cu vitamine. I- am luat o mâncare lichida Viya și nu o mănâncă și nici apa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
RoxIone
în 31 Ianuarie 2019 | RoxIone întreabă:

Câinele meu are paraziți și a eliminat înainte să îi dau pastile. Nu mănâncă de 4 zile și i- am dat pastila acum 3 zile... se mișcă încet și are scaun moale și cu sânge. Cum pot ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
MihaiPaleologu
în 31 Ianuarie 2019 | MihaiPaleologu întreabă:

Buna, astazi seara mi- a murit puiul de bichon de 1 luna si 3 saptamani. Era vaccinat carnet de sanatate. dimineata astazi l- am gasit cu temperatura 37 grade. Abia respira, plangea /miorlaia, gingia...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SabinaChiurea
în 31 Ianuarie 2019 | SabinaChiurea întreabă:

! Ajutor! Cred ca pestele meu Betta e bolnav. Are aripile pleostite si-a mancat aripioara de sub burtica si ii dispar solzii de pe frunte. Ce e in neregula cu el si cu ce il pot ajuta?

3
Răspunde Raportează
în 30 Ianuarie 2019 | dr_D_1999_sV01 întreabă:

Am doi perusi femela si mascul. De câteva zile nu mai mănâncă sau bea apă și doarme tot timpul. Credeți că are vreo boală? Nu l- a scos niciodată din colivie de când l- am luat(1 ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Mario157
în 30 Ianuarie 2019 | Mario157 întreabă:

Salut, deci are ceva daca nu am respectat data de vaccinare la caine gen trebuia sa ma duc pe 10 ianuarie dar nu am avut absolut deloc timp din cauza facultatii?

4
Răspunde Raportează
aneeda
în 30 Ianuarie 2019 | aneeda întreabă:

Stiti cumva ce rasa este acest caine? Ar fi vreo sansa sa fie un Akita? Repede PLS! PS:E mult mai blanos decat in imagini! https://postimg.cc/ftfDtn9X/9cc66e6a https://postimg.cc/grK2rRV5/8d278bf8 ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bondarel99
în 30 Ianuarie 2019 | Bondarel99 întreabă:

Cainele meu a disparut 2 zile de acasa. El mai iese la plimbare pe strazi pentru ca stam intr- un oras mic si asa e obisnuit el de foarte multi ani (vreo 15), dar intotdeauna vine acasa dupa maxim 15 ...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Schniiger
în 30 Ianuarie 2019 | Schniiger întreabă:

Cum pot sa adopt o vulpe in Romania?

4
Răspunde Raportează
PolAlexandra
în 30 Ianuarie 2019 | PolAlexandra întreabă:

Am si eu o curiozitate poate ma ajuta cineva cu un sfat, am un terrier are 3 luni de o luna face pe covorase absorbante pentru catei. Acum am invatat- o si afara cum e cam mica si face mai des pipi, ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Ianuarie 2019 |

Vreau si eu sa stiu daca aparatele anti daunatori cu unde imi pot afecta hamsterul (pitic siberian, nu stiu daca conteaza rasa...). Se spune despre ele ca nu iti afecteaza animalele de companie,...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
tigrul2
în 29 Ianuarie 2019 | tigrul2 întreabă:

Am 2 perusi un mascul si o femela de vreo luna si 1 saptamana si problema este ca nu sunt blanzi, adica vine masculul foarte putin pe deget in colivie daca il apropii si femela doar putin. Ea ma...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
TeoB1234
în 29 Ianuarie 2019 | TeoB1234 întreabă:

Salut, scuze de deranj. Am o pisica și trebuie sa o las singura 10- 11 zile, nu stiu ce sa fac, la hotel este extrem de scump pentru atâtea zile, prieteni nu am ca sa vina acasa sa ii dea mâncare,...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Ianuarie 2019 |

Am cumpărat o cușcă pentru câine recent, pana acum dormea pe preșul din fața ușii, dar refuza sa se bage în cușcă. L- am legat cu scopul de a se băga în cușcă dar a dormit tot lângă ea....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AV80
în 28 Ianuarie 2019 | AV80 întreabă:

pentru a face o prastie (ma refer la gumele/zgarciurile/benzile), ce mai pot folosi in afara de Theraband? PS: Sa se gaseasca prin magazine, sa se gaseasca usor etc.

4
Răspunde Raportează
Equinoxeth
în 28 Ianuarie 2019 | Equinoxeth întreabă:

Bună TPU, motanul meu a avut un blocaj urinar și acum 4 zile i- au pus sondă și i s- au administrat antibiotice, astăzi i s- a scos sonda și i s- au făcut iarăși antibiotice. Țin să menționez...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Iremc29
în 27 Ianuarie 2019 | Iremc29 întreabă:

Știe careva cum se numește stilul de dans din minutul 3:08 din videoclipul lui Beyonce - Crazy in love?

1
Răspunde Raportează
laly007
în 27 Ianuarie 2019 | laly007 întreabă:

Bună tuturor! Am nevoie de putin ajutor in legatura cu câinele meu, ciobanesc german mai exact.Nu a fost invatat de mic sa meargă în lesa, el este la grădina si a avut spațiu foarte mult.Cand il...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DulceataDeCapsuni
în 27 Ianuarie 2019 | DulceataDeCapsuni întreabă:

Am stat de vorba cu parintii mei pentru a cumpara un catelus, si parintii mei mi- au dat de ales, Pomeranian sau Mops. Va rog sa imi dati si cateva avantaje/dezavantaje pentru fiecare rasa ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Unu15220
în 27 Ianuarie 2019 | Unu15220 întreabă:

Să cumpar Lumix g7 sau Nikon D5300? Mai mult pentru poze, video nu ma cam intereseaza.

5
Răspunde Raportează
LengyelEliana20008
în 27 Ianuarie 2019 | LengyelEliana20008 întreabă:

De cate ori pot sa ii dau Chinchillei mele de mancare?

3
Răspunde Raportează
Raluca_Hurezan_1976
în 27 Ianuarie 2019 | Raluca_Hurezan_1976 întreabă:

Bună TPU, mi-am cumpărat un pește betta acum 4 zile. Când l-am cumpărat era vioi și în dimineața următoare i-am de mâncare și de atunci doarme foarte mult. Este normal sau nu?

3
Răspunde Raportează
MiaSiPunct
în 27 Ianuarie 2019 | MiaSiPunct întreabă:

Bună, cățelușa mea vomita într- una si zace in pat de vreo 2 ore. Chiar nu știu ce sa fac.Nu o pot duce la veterinar. Am încercat sa o fac sa se joace cu mine dar s- a întors cu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Amalia2001g
în 27 Ianuarie 2019 | Amalia2001g întreabă:

Hei TPU, am un cane corso de 11 luni l-am adoptat acum o saptamana si a slabit foarte rau. Mananca foarte putin, ce sa ii fac sa se ingrase inapoi? Dau funda

4
Răspunde Raportează
Stroe_Andreea-Nicoleta_2000
în 27 Ianuarie 2019 | Stroe_Andreea-Nicoleta_2000 întreabă:

Hei! Acum o luna și vreo doua săptămâni mi- am cumpărat un hamster... Mă îngrijorează pentru ca ziua doarme, nu prea mănâncă, iar noaptea sta pur și simplu, nu face nimic. Doar sta într-...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Elena_Stefania_1994
în 27 Ianuarie 2019 | Elena_Stefania_1994 întreabă:

Mancarea Canagan este buna pentru rasa bichon havanez? MULTUMESC

1
Răspunde Raportează
Kedoaka79
în 27 Ianuarie 2019 | Kedoaka79 întreabă:

Salut, vreau și eu acest efect de poze și nu stiu unde sa îl găsesc. Ma ajutați și pe mine? Poza originala: https://imgur.com/FF0noqd Poza editata: https://imgur.com/vyJym8i

3
Răspunde Raportează
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • JohnnyBravo123
    trimisă acum 21 ore

JohnnyBravo123 întreabă:

Poți avea iubită fără permis de conducere? Nu am permis și nici nu vreau să dau.
    24 răspunsuri
  • Cristos123
    trimisă pe 26 Noiembrie

Cristos123 întreabă:

Dacă semnezi contractul de munca cu săptămâna viitoare poți sa îl semnezi deși nu ai făcut fisa medicala?
    11 răspunsuri
  • Bzvzbz
    trimisă acum 10 ore

Bzvzbz întreabă:

Buna M am mutat recent cu iubitul meu si de o saptamana el e constipat A incercat sa mearga la baie insa degeaba Laxative nu doreste sa consume Dar se chinuie foarte mult scoate si niste sunete de...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • tonyc7
    trimisă acum 6 ore

tonyc7 întreabă:

E normal ca persoana care raspunde la telefon atunci cand suni pentru o posibila angajare in strainatate (deci prin nr de tel afisat pe site- ul de anunturi) sa iti spuna ca pentru realizarea contractului...? (mai mult)
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.008
  • Întrebări: 3.953.538
  • Răspunsuri: 17.656.674
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 29 minute
Ce zici de un quiz?
Supernatural

Supernatural

Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!

Start quiz
Categorii
  • 652.037 Adolescenţi
  • 55.590 Afaceri & Financiar
  • 22.872 Artă şi Cultură
  • 72.833 Auto & Moto
  • 144.238 Beauty & Fashion
  • 16.485 Benzi desenate
  • 55.077 Carieră
  • 20.349 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.193 Conversaţii