TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Hobbies & Pets

Hobbies & Pets

• 997
  • 998
  • 999
  • 1000
  • 1001
HappyCandy
în 1 Mai 2011 | HappyCandy întreabă:

Dati-mi niste idei cum pot face acasa casuta pisicii care a nascut? cant mai multe si interesante si funda e in miinile voastre

3
Răspunde Raportează
kent94
în 1 Mai 2011 | kent94 întreabă:

As dori sa imi gasesc si eu un hobbi cam in orice domeniu daca se poate sa iasa si bani :D ceva idei? dau funda

3
Răspunde Raportează
MeAndJustMe_8802
în 1 Mai 2011 | MeAndJustMe_8802 întreabă:

Va rog vreau un site cu faze amuzante va rog... sau cineva care are sa-mi dea admin gratis? va rog funda...

3
Răspunde Raportează
Sakurik
în 1 Mai 2011 | Sakurik întreabă:

Am o pisicuta si vreau sa stiu multe lucruri despre ingrijirea ei.Imi spuneti niste informatii detaliate sau imi trimiteti un site strict, va rog?

5
Răspunde Raportează
Miyukii
în 1 Mai 2011 | Miyukii întreabă:

Ce stiti despre ingrijirea pisicilor?

5
Răspunde Raportează
dolllhouse
în 1 Mai 2011 | dolllhouse întreabă:

Voi sunteti de acord cu eunatasierea cainilor vagabonzi?

15
Răspunde Raportează
LaughOutLoud
în 1 Mai 2011 | LaughOutLoud întreabă:

Deci sunt foarte curioasa: cum poti sa faci rost de pedigreee pentru un catelus care nu a primit la cumparare desi vanzatorul avea ambii parinti cu pedigree

4
Răspunde Raportează
Usturoi
în 1 Mai 2011 | Usturoi întreabă:

Care este mai bun? Windows 7 sau XP? Daca e 7 cum imi convim mama sa cheme pe cineva sa il instaleze in calculator?

13
Răspunde Raportează
Remus_5509
în 1 Mai 2011 | Remus_5509 întreabă:

Cine imi poate spune si mie niste sunete de ritm de beatbox?

1
Răspunde Raportează
lordbogdan
în 1 Mai 2011 | lordbogdan întreabă:

Hristos a Inviat! La ce este bun dezinfecantul de apa pentru pesti de culoare VERDE?(Nu albastru) Mersi :D

1
Răspunde Raportează
flori123_6713
în 1 Mai 2011 | flori123_6713 întreabă:

Sall. Unde se pot face cursuri apicole in TM... Am auzit ca la ACA sunt gratis in fiecare iarna, este adevarat?

1
Răspunde Raportează
Angie12
în 1 Mai 2011 | Angie12 întreabă:

Hristos a inviat! Am o problema, puteti sa ma ajutati? Eu am niste scalari si au facut icre, si... a doua zi au disparut toate icrele Ce credeti ca s-a intamplat cu ele, si ce trebuie sa? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
xX Kikyo Xx
în 1 Mai 2011 | xX Kikyo Xx întreabă:

Pe facebook am 100 si mai mult de cereri de jocuri daca apas pe x, daca ma uit mai tarziu ele apar iarasi, cum pot sa scap de ele?:((

1
Răspunde Raportează
oanaoana63
în 1 Mai 2011 | oanaoana63 întreabă:

cum instalez la nokia 5230 fisierul Sis?

1
Răspunde Raportează
edyman
în 1 Mai 2011 | edyman întreabă:

O intrebare pentru ciobanestii germani (Cainii lup) : Ce este mai bun femela sau mascul-ul? Dau vot la toate raspunsurile corecte! Si funda primuia care raspunde! Ms. Pa-Pa

4
Răspunde Raportează
Lillyka
în 1 Mai 2011 | Lillyka întreabă:

Mi se pare ca perusul meu are(matreata) adica niste punctisoare albe pe corp ca un def le matreata. oare ce e? HELP PLEASE...

4
Răspunde Raportează
lilirozy
în 1 Mai 2011 | lilirozy întreabă:

Sunt dornica sa merg la Fantastic Dance Classes stiu adresa nr de tel etc. dar habar n-am de pret cine imi spune si mie cat mar costa? FUNDA;)

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Mai 2011 |

Buna:* am 2 perusi (fata si baiat) si astazi le-am cumparat o "casuta" in care sa depuna ouale etc...stii voi la ce ma refer:P.Acum intrebarea mea este, cum o sa se duca femela acolo? adica nu stiu spuneti.? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
spOOki96
în 1 Mai 2011 | spOOki96 întreabă:

Cine stie cum sa modific o poza, in asa fel incat sa pot sa ma scot pe mine in evidenta, iar fundalul din spate sa fie mai aburit, ceva de genul acesta http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://mizil.files.wordpress.com/2011/03/wallpaper-minge-fotbal-poze-football.jpg&...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Cayla
în 1 Mai 2011 | Cayla întreabă:

Cum se numeste melodia aia arabeasca?:o3 plzz raspundezi. funda`.:*:* :)

8
Răspunde Raportează
WithoutYou
în 1 Mai 2011 | WithoutYou întreabă:

Funda! deci, pare o prostie, dar ce activitati ar putea avea petrecerea unui catel?:"> are patru invitati, si pana acum contine (un fel de competitii) : cea mai frumoasa dedicatie pentru caine, karaoke,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Deeiutss
în 1 Mai 2011 | Deeiutss întreabă:

Sall TPU:*:* Am gasit un porumbel julit rau(e pui, nici mare nici mic)si cred ca lau atacat pisicile ca e julit sub aripi pe spate si pe burta. l-am dezinfectat si i-am pus antibiotice pe rani, i-am dat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SoundPhatCom
în 1 Mai 2011 | SoundPhatCom întreabă:

Am implinit 14 ani acum 3 luni si mi-am primit buletinul. Am vrut sa ma angajez la un salon pentru caini pentru ca stiu ca cine are buletin se poate angaja... m-am dus si m-am interesat dar fetele de acolo? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Alina140663
în 1 Mai 2011 | Alina140663 întreabă:

Buna TPU as vrea sa ma fac reprezentatn avon...de fapt sunt ca si facuta dar as vrea sa stiu tet ce trebuie stiut adica eu ce primesc daca sunt reprezentant avon. daca de exemplu intr-o luna nu am prea? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Mai 2011 |

Vrabile mananca malai?

7
Răspunde Raportează
SweetGirl_8615
în 1 Mai 2011 | SweetGirl_8615 întreabă:

Cn are conturi pandanda member? cine are sa dea add: puppyl25. va multumesc pentru intelegere!

1
Răspunde Raportează
Smileee607
în 1 Mai 2011 | Smileee607 întreabă:

Hey! Exista si bichon maltez toy sau pitic si daca da cam la cate kg ajung la maturitate si inaltimea la care ajung. si daca mi-ati putea spune si un pret. Funda pentru cel mai bun raspuns>:DD

2
Răspunde Raportează
FlyingSparkle
în 1 Mai 2011 | FlyingSparkle întreabă:

Cei care au blog pe wordprees, typepad, blogger sau altele, imi puteti arata si mie va rog?

7
Răspunde Raportează
BloodyChocolate16
în 1 Mai 2011 | BloodyChocolate16 întreabă:

Vreau sa-mi iau un caine Shih-Tzu...Stiti daca merita?

3
Răspunde Raportează
Lillyka
în 1 Mai 2011 | Lillyka întreabă:

cu 3 zile in urma mi-am procurat un perus. e foarte scoopika si o cheama Lilly, deci eu fiind incepatoare sunt cu grija pe Lilly la fiecare pas.Am observat ca se scarpina foarte des pe piciorus,? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
elenaborosoiu
în 1 Mai 2011 | elenaborosoiu întreabă:

Mias dorim tare mult un catel mic de rasa dar nu foarte scum ma poate ajuta cineva?

6
Răspunde Raportează
mybutterfly
în 1 Mai 2011 | mybutterfly întreabă:

Buna all :) Ma puteti ajuta si pe mine cu doua monoloage unul in romana si unul in engleza? Multumesc :D

1
Răspunde Raportează
blackcat_7356
în 1 Mai 2011 | blackcat_7356 întreabă:

Am o pisicuta pe care in urmatoarea saptamana o voi duce sa o sterilizez. Medicul veterinar mi-a spus ca inainte de operatie trebuie sa fie nemancata, dar mi-a zis sa nu ii dau de mancare 24 h inainte...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
amc
în 1 Mai 2011 | amc întreabă:

Hi:) Am o pisica care a fatat acum o saptamana dar din nefericire pisiceii au fost omorati de un motan:((( si acum pisica care tzatzele umflate din cauza ca nu mai re pisicei care sa suga. acum pisica...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
klau123ful
în 1 Mai 2011 | klau123ful întreabă:

TPU! As avea si eu nevoie de ajutor! Am o iepuroaica dar nu fata de 2 zile a facut cuib din paie si par smuls de pe abdomen dar nu a fatat. Oare fatarea se face dupa un timp anume sau nu mai fata...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
SoundPhatCom
în 1 Mai 2011 | SoundPhatCom întreabă:

Sal'taree! Am si eu o problema : pisica mea o sa faca pui cam in 2 saptamani. Nu am mai avut pui de pisica nou nascuti si nu prea stiu cum sa-i ingrijesc... Ce trebuie sa fac imediat dupa ce pisica naste?? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dobitoc
în 1 Mai 2011 | Dobitoc întreabă:

Cum se poate echilibra o masa de biliard? Adica ce instrumente iti trebuie, nu mai stiu ce sa-i fac a mea trage la mante toate bilele.

2
Răspunde Raportează
elenaborosoiu
în 1 Mai 2011 | elenaborosoiu întreabă:

Buna care poate sa imi faca o ofeta la niste catelus mici de rasa.Nu vreau adrese de la canise!

1
Răspunde Raportează
lolicaa
în 1 Mai 2011 | lolicaa întreabă:

Hey, va rog frumos imi puteti spune ce pret ar avea un caine de rasa Parson Jack Russell Terrier si un Jack Russell Terrier? :* VA ROG mult de tot! Multumesc anticipat! :* :X

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 1 Mai 2011 |

Buna ...cine stie cum imi pot dresa cainele meu. acasa. e un fel de caine lup mai mare :! funda :X

4
Răspunde Raportează
Danny024
în 30 Aprilie 2011 | Danny024 întreabă:

Vreau sa adupt un pui de caine, ceva de rasa, daca nu vreti adoptie, platesc 50-100 lei. Zona Suceava Botosani, astept msj voastre!

2
Răspunde Raportează
cathalin12
în 30 Aprilie 2011 | cathalin12 întreabă:

Cum pot fii copilul cu mingi cand joaca echipa mea preferata?

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 30 Aprilie 2011 |

Hei! Aveti idee de unde pot cumpăra şi eu un fel de jurnal, caiet cum vreţi voi să-l numiţi care să nu aiba prea multe file, să nu aibă linii trase[adică să fie coală pur şi simplu, sau mai...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
irina1234irina
în 30 Aprilie 2011 | irina1234irina întreabă:

Cat traieste o buburuza?

6
Răspunde Raportează
Bibuşca
în 30 Aprilie 2011 | Bibuşca întreabă:

Am nevoie de niste ajutor :) ...eu as vrea sa-mi cumpar un bichon maltez [pui micut maxim 2 luni] am dat si pe net dar sunt cam scumpe preturiile :(( as vrea un catelus bichon maltez mai ieftin? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
PuffyPufosul
în 30 Aprilie 2011 | PuffyPufosul întreabă:

Visul meu din totdeauna a fost sa fiu cantareata sau actrita, dar este o fata din clasa mea care spune cu nu am voce, dar ea e la cor si totusi canta fals. Eu nu cant asa de bine dar totusi daca cant...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
Fan7a
în 30 Aprilie 2011 | Fan7a întreabă:

Ce rasa de caine mi-ati recomanda? Dar sa fie rau, sa muste pe oricine in afara de stapan... si sa fie mare, nu caine mic

7
Răspunde Raportează
Alycaaaa
în 30 Aprilie 2011 | Alycaaaa întreabă:

Azi am avut primul contact sexual si nu mai placeut dc? sorry categorie+

8
Răspunde Raportează
K_3589
în 30 Aprilie 2011 | K_3589 întreabă:

Funda! Am o catelusa Beagle de 2 luni.Cand o pun in lesa, se intinde pe jos si nu s-ar plimba de loc si are energie multa.Cred ca vrea sa o iau in brate.Stie cineva ce sa fac ca sa se plimbe in lesa?

2
Răspunde Raportează
anonima_1507
în 30 Aprilie 2011 | anonima_1507 întreabă:

Imi puteti da niste titluri de blog? cele mai multe funda

2
Răspunde Raportează
  • 997
  • 998
  • 999
  • 1000
  • 1001
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 22 ore

9PM întreabă:

De ce eu daca sunt mulatru sunt roșu în obraji câteodată? In mare parte când sunt fericit, și simt cum îmi arde fata parca când am așa o stare de beatitudine. Eu de obicei sunt trist, dar se vede...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 20 Ianuarie

LisaJulie întreabă:

,,Dacă s-ar face referendum pentru eliminarea pensiilor speciale nu ar merge nici jumătate din români să voteze! " mi-a spus un amic. Oare chiar așa ar fi?
    19 răspunsuri
  • Xena20
    trimisă acum 12 ore

Xena20 întreabă:

Voi ce ați alege intre: un venit de aproximativ 1500$ pe luna sa zicem dintr-o activitate independentă sau un salariu de sa zicem 2000$ pe luna ca angajat? Argumentați va rog.
    14 răspunsuri
  • RobocopBuisness
    trimisă pe 20 Ianuarie

RobocopBuisness întreabă:

Să zicem că ai două uși. Una în care primești $1.000.000, cealalta te întorci in anul 2000. Pe care ai alege și de ce.
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.585.079
  • Întrebări: 3.955.400
  • Răspunsuri: 17.672.036
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 31 minute
Ce zici de un quiz?
Duete celebre

Duete celebre

Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?

Start quiz
Categorii
  • 652.129 Adolescenţi
  • 55.639 Afaceri & Financiar
  • 22.880 Artă şi Cultură
  • 72.907 Auto & Moto
  • 144.272 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.149 Carieră
  • 20.379 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.473 Conversaţii