|

Am o mica intrebare, cum imi pot face cainele sa faca pipi si caca afara. Ies cu el afara cate 1 ora sau 2 (mai rar, de obicei ies cu el 30minute)... si nu face absoult nimic, se tine ca si cum nu ar avea voie sa faca afara. Odata ce intru in casa POC se duce intr-un colt si face pipi.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna! Scoate-l la plimbare imediat după ce mănâncă și stai cu el afară până face. Când face, recompensează-l. Repetă acest lucru până învață că este bine să facă afară.

| a răspuns:

Si de ce ai scris "Pipi" si "Caca" cu literă mare? Mă faci să mă uit la ele ca la niște substantive proprii.;))
Unii nici măcar "Dumnezeu" nu știu să il scrie cu majusculă.

Du-l la locul faptei, arată-i cu degetul greșeala făcută și spune-i mai impunător (fără să țipi la el!) că nu are voie.
Fă-i un program fix de plimbare, ieși cu el o oră dimineața (intre 8:00-9:00) și încă o oră, seara (19.00-20.00). Deci, cel putin 2h/zilnic. Dacă il poți plimba puțin și pe la amiază, după 8 h de la prima plimbare, ar fi fericit. Ar fi chiar recomandat să-l scoți.
30 min e destul de puțin. Iar, dacă in timp ce te plimbi cu el, te opresti la o vorbă și cu un prieten, timpul trece, iar catelul stă lângă picior și te asteaptă, și poate că nu-i mai aloci timp suficient ca să își facă nevoile fiziologice.
Trebuie să ai răbdare cu el, mai ales dacă e mascul, se oprește la fiecare pom, aproape la fiecare stâlp sau la fiecare roată.
Poți afla cîte ceva și din acest link:
http://pentruanimale.ro/......-un-caine/

| a răspuns:

Cu google, cel mai google, google FOREVAH
https://www.google.com/......ps?/search
sunt acolo la, link-uri cu solutii la problema asta de nu iti vine sa crezi :D

| a răspuns:

Hmm oare exista pempars pentru catei