| Haribo a întrebat:

Am un catel labrador de o zi si noaptea plange... ce sa'i fac?!

plus ca mai face si. nevoile de 70 de mii de ori in casastraight facestraight facestraight facestraight facestraight face

Deci?!:-s

Cu siguranta dau fundite!; x

9 răspunsuri:
| Șttefania a răspuns:

Pai roxi... cel mai bine e sa asteptiwinking
O sa se invete cu timpu

| glamour a răspuns:

Nu s-a acomodat. Joaca-te mult cu el seara inainte de culcare, asa il vei obosi si va dormi mult, sau daca se trezea noaptea venea langa patul meu si cum ma simtea acolo cum adormea. se simte singurel, joaca-te cu el si castiga-i increderea. nevoile o sa si le tot faca in casa. cumpara covorase speciale pe care le pui intr-un loc si cand vezi ca vrea sa faca pipi il pui pe covoras iar dupa ce face il feliciti si ii dai ceva bun. sa nu-l scoti afara decat dupa al-3-lea vaccin, daca il scoti de acum risti sa se imbolnaveasca pentru ca e pui si nu are un sistem imunitar bun, sistemul imunitar devine mai puternic decat prin vaccinuri. protejeaza-l cat poti de mult de tot ce vine de afara, de incaltarile cu care umblati afara, de alti caini care nu sunt vaccinati... daca aveti curte proprie il puteti lasa in curte si il invatati sa isi faca nevoile afara. multa rabdare si tutunlaughing dupa ce va mai creste va fi ok. bafta.

| TrendyHedgehog a răspuns:

Plange pentru ca vrea sa stea cu tine in pat si ii este frica tinel cu tine in pat cateva zile pana se mai obisnuieste cu noua locuinta si dupa aia poti sa il lasi sa doarma jos.

| βÚβÚ a răspuns:

Salut!

Ai zis de o zi? Pai e simplu, nu s-a acomodat cu tine, vrea la mama lui. Asa se intampla cu puii.
Iar treaba cu nevoile, pana o sa se invete sa faca afara va dura ceva timp, insa tu trebuie sa il ajuti ca sa se dezvete sa mai faca in casawinking

Sper ca te-am ajutat si totusi du-l si la un medic veterinarwinking

| FreakyHalloweenBoy a răspuns:

Pai, nu stiu... Poate a fost ranit, poate ii e frig...sunt multe posibilitati. Dar daca nu ii trece si crezi ca are o problema serioasa du-te la un medic veterinar si nu intreba pe net!

| Stilskin a răspuns:

Daca isi face nevoile de atatea ori du-l la un veterinar. Si ofera-i mai multa satisfactie. Fundita te rog. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Pai este un puitu el inca nu stie regulile si inca nu stie locul unde este nu este obisnuit, ii este dor de mama lui! Si pe tine daca te-ar lua cineva de acasa si te-ar duce undeva ai fi trista! Stai linistita, se va obisnui cu timpul, dar sa nu il certi sa nu il lovesti, intr-adevar este bine sa pui si putina forta in glas, dar sa fii in acelasi timp si buna... dar zic ca este un pic cam devreme pentru dresaj! Sa ne intoarcem la subiect...eu zic ca in primele zile sa il ti in pat si sail ti in brate ca sa iti simta mirosul, iar trepta o sa ii faci un culcus si sa ii pui acolo cev cu mirosul tau ca sa nu mai planga! Dar atenti sa nu i inveti in pat, deoarece nu o sa il mai poti dezvata! Sau pur si simplu poti sa-i pui in culcus ceva deal mamei si asanu mai plange! Iar cu facutul, ei bine est puitu si primele zile nu o sa stie, dar o sa se invete!happy

Sper ca te-am ajutat!

Pa, pa.

| Denisa85 a răspuns:

Trebuie dus la un medic de specialitate, probabil nu s-a invatat cu locul si are nevoie de mai multa atentie si afectiune.
Daca este pui, are nevoie de caldura mamei si de mirosul ei, asa face o vreme pana se acomodeaza, daca vezi ca nu inceteaza, la medic!

| aNdruTzzU a răspuns:

Poate este speriat sau a patit ceva!