| AndreiTrifan a întrebat:

Am un ciobănesc caucazian de 11 luni care numai mănâncă boabe deloc.Eu ii dau boabe de calitate foarte buna.Pe mine ma îngrijorează faptul ca de când nu ii mai dau boabe a slăbit foarte mult.In schimb daca ii dau mâncare gătită de exemplu ciorba mănâncă imediat. Daca puteți sa ma ajutați cu un sfat sa l fac sa manance boabe! Rog seriozitate!

Răspuns Câştigător
| Rocsid a răspuns:

Pe perioada de iarna eu le dau la ai mei catei mai mult supe si carne fiarta cu paine sau macaroane sau orez plus legume si granule le discretie.
Vara in schimb mananca doar granule si nici nu vor sa auda de supe calde.
Desi e mai costisitor eu iti recomand sa ii dai acum iarna supe care sa contina carne de vita sau spate de pui sau slunguri cu paine, macaroane sau orez si legume ca morcovi telina.Catelul pune grasime pe el si rezista mult mai bine la frig.
Eu personal nu prea sunt de acord cu luat mancarii dupa jumatate de ora daca refuza sa mance pentru ca efectiv nu e sanatos sa il infometezi mai ales in perioada asta rece cand el are nevoie sa reziste si sa creasca armonios.
Spor la gatit!

| AndreiTrifan explică (pentru Rocsid):

Mulțumesc foarte mult chiar mănâncă acum...ii fac exact cum mi ai spus tu si acum mănâncă! Multumesc muult

7 răspunsuri:
| vocea a răspuns:

Nu ii mai da boabe, al meu nu mananca decat mancare plus ca este mai sanatoasa.

Răspuns utilizator avertizat
| 6Anonim9 a răspuns:

Granulele nu se dau niciodata goale! Tine minte asta! Amesteca-le cu ceva supa, daca nu ai nimic, cu apa. Nu le baga apa/supa ca sa pluteasca acolo, ci sa fie umede doar.

| Ada78 a răspuns:

Schimba boabele si vezi daca mananca.Iai dat si alte boabe si acum leai schimbat? Ar putea fi asta problema. Daca a slabit da-i ceva ce mananca ca sa isi pastreze silueta normala. Voi intreba un veterinar. Sper sa se faca bine.