Eu spun că ar trebui sa o adopți pentru că îi este foarte greu sa de hrănească și pe ea și pe pui singura. Atâta timp cât mai ai o pisică și nu vrei pui îi poți pune pe picioare și apoi îi poți dona sau vinde online pentru a le asigura o viața mai bună. În caz că mama ta nu te lasă să adopți pisică in casa, ai putea avea grija de ea afara adică să îi pui o cutie de carton și o păturică afara drept culcuș intr-un loc ferit de câini sau chiar intr-un copac unde o căsuța ar fi perfectă sa fie locul mai plat sau crengile mai groase și desfăcute și i-ai putea da de mâncare chiar acolo niste lapte și puțină mâncărică și când puii de vor mari ii vei dona sau așa ceva pentru a nu ar mai chinui și mama cu ei. Spre sa fie totul bine. Mă poți ajuta cu un sfat pe pagina mea? Funda?
Multumesc! Asta voiam si eu sa fac (sa o adopt si dupa sa o dau si pe ea si pe pui), dar cred ca va trebui sa ma limitez la ingrijitul de afara. Totusi, mai astept idei ![]()
Si cat despre intrebarea ta, imi pare rau, dar n-am avut niciodata iepuri si nu stiu.
Mulțumesc oricum! Sper ca te-am ajutat
Eu spun că ar trebui sa o adopți pentru că îi este foarte greu sa se hrănească și pe ea și pe pui singura. Atâta timp cât mai ai o pisică și nu vrei pui îi poți pune pe picioare și apoi îi poți dona sau vinde online pentru a le asigura o viața mai bună. În caz că mama ta nu te lasă să adopți pisică in casa, ai putea avea grija de ea afara adică să îi pui o cutie de carton și o păturică afara drept culcuș intr-un loc ferit de câini sau chiar intr-un copac unde o căsuța ar fi perfectă sa fie locul mai plat sau crengile mai groase și desfăcute și i-ai putea da de mâncare chiar acolo niste lapte și puțină mâncărică și când puii devin mari ii vei dona sau așa ceva pentru a nu de mai chinui și mama cu ei. Sper sa fie totul bine. Mă poți ajuta cu un sfat pe pagina mea? Funda?