| Elynca13 a întrebat:

Buna! Pisica mea care stă în curte a făcut 5 pisoi care au 54 de zile. Ieri când m-am trezit am văzut că mai erau decât 3 cu pisica (lipseau 2) și i-am căutat în toată curtea, peste tot dar nu i-am găsit. M-am gândit că pisica nu i-a mutat pentru că parcă și-a dat seama că lipseau și i-a căutat, a mieunat, s-a dus după ei în anumite locuri dar nu i-a găsit. Azi când m-am trezit erau cu pisica 4 pisoi adică s-a întors unul. Nu știu pe unde a venit, dar pe undeva sigur au ieșit din curte. Celălalt pisoi (Pablo) tot nu s-a întors și mai pe seara când eram pe afară am auzit mai de departe niste "miau-uri". Pisica mamă s-au dus după el dar nu l-a găsit și s-a întors înapoi. Dacă aș fi putut m-aș fi dus după el dar sunt curțile oamenilor. Îmi pare rău că nu s-a mai întors nici acum deoarece era cel mai gras stufos pufos și drăgălaș pisoi și mi-am petrecut mult timp împreună cu el. (Când creșteau ceilalți mai mult i-aș fi dus și l-as fi păstrat pe el deoarece mi s-a părut motan și să nu facă pisoi).
Mie teamă și mă îngrijorez, nu l-am văzut mai mult de o zi. Iar celălalt care a venit azi a apărut peste noapte.

Se va mai întoarce? crying(

7 răspunsuri:
| Yurisa a răspuns:

Probabil ca nu. Poate l-a luat cineva sau l-a mancat alta pisică.
The weak get eaten cum s-ar zice

| user24586 a răspuns (pentru Yurisa):

Pisicile nu se mananca intre ele dude laughing)

| user24586 a răspuns (pentru Yurisa):

Se intoarce dude, stai kalm
Cel mai grav poate s-a dus departe/l-a luat cineva sau la calcat o masina
Cat timp e pui, ar trebui sa nu se duca departe

| Elynca13 explică (pentru user24586):

Nu știu, cred că s-a dus mai departe puțin și a căzut căzut într-o curte mai joasă și nu mai poate sa vină. Și apropo laughing Ai dreptate că pisicile nu se mănâncă între ele. happy sad

| gratargratar a răspuns:

Trebuie sa supraveghezi puii daca vrei sa-ti traiasca, si mai ales sa observi comportamentul mamei. Daca mama e prea stresata, sau nu secreta suficienti hormoni care sa favorizeze comportamentul matern, atunci isi poate manca singura puii sau ii poate lasa sa moara.

Contrar a ceea ce s-a spus aici, pisicile isi mananca si puii intre ele, daca exista rivalitati. In special motanii ii pot ucide. Sunt animale teritoriale si mult mai putin empatice decat cainii.

| Elynca13 explică (pentru gratargratar):

Ms. Pisica este într-adevăr mai stresata parcă, adică sta numai cu ochii pe ei, dar cred că e și obosita, pentru că mereu e plictisita, mănâncă iarba adică cred că o doare burta. Dar nu cred că l-am mâncat deoarece era destul de măricel, 54 zile

| Alphacrow21 a răspuns:

Poate l-a furat cineva, vezi si tu pe la vecini, mai sunt oameni de nația asta happy