|

Bună TPU! Acum câteva zile am găsit o cățelușă călcată de mașină. Una dintre lăbuțele din spate o doare, iar cealaltă presupun că este ruptă de sus. Am luat-o acasă, i-am să mănânce, nu poate călca pe lăbuța cu pricina. Eu aș duce-o la veterinar, singură problemă este că nu îmi permit să o tratez. Ce aș putea să fac? Nu vreau nici să o las in această situație, mai ales că știu că dacă nu este tratată poate rămâne șchioapă...

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Sunt multe fundatii pentru caini, iar unele platesc asa ceva, eu zic sa il intrebi intai pe veterinar, si daca nu stie, sa te mai interesezi. Greutatea e sa o ia cineva acasa, iar asta, spre cinstea ta, s-a rezolvat. Daca vezi ca mai dureaza, poti incerca sa ii pui o atelagiar tu, stii, ca sa nu se sudeze stramb, sau deloc.

| a răspuns:

Felicitari pentru gestul facut.Incearca sa gasesti o asociatie de protectia animalelor din judetul tau (poti incerca si pe pagina Kola Kariola). Cere sprijin pentru achitarea facturii medicale, tu vei tine catelusa in foster pana la vindecare, dupa tot aceeasi asociatie te va ajuta sa o dai in adoptie, asta daca nu-ti doresti sa o pastrezi.Multa sanatate blanoasei, sper sa te ajute raspunsul meu.Te rog sa ne mai dai vesti despre ea.