Da o sa si revina, tine l la caldura si daca nu este prea uscat acolo unde galbenusul mai incerca sa l usuci cu uscatorul de par la o viteza mica cu caldura de mai multe ori, eu asa fac tot timpul si isi revin pui important este sa nu sangereze
Multumesc mult! Da, este uscat. Sa il pun cu ceilalti pui?
Daca nu i curge nimic si se misca bine, pune l cu ceilalti
Bine, momentan ii tin intr-o caciula , crezi ca poate sa se rupa ceva daca se freaca prea tare de ea?
Nu
Nu stiu de ce nu mai poate sa isi deschida ochii, cel putin nu ii deschide, dar piuie (nu ca ceilalti dar piuie si el din cand in cand). Crezi ca are ceva?
Mai inmoaie ciocul in apa, si tine l deoparte ce ceilalti acoperit intr-un loc caldut
pana isi revine
Cam in cat timp isi revine?
Vreo 2 3 ore
Pana acum nu prea si-a revenit (parca si-a mai tras din galbenus), dar vad eu maine.
Oare din ce cauza a iesit asa?
L ai ajutat putin adica a rupt din coaja oului? ca el de acolo iasa sau daca ai avut closca, ea a ciupit oul ca sa iasa
Lasa l pana maine separat de ceilalti si maine ai sa vezi daca are sa traiasca!
Am incubator si nu l-am ajutat sa iasa. O fi fost umiditatea prea mare la final?
Nu nu eu tot la incubator i am scos, se mai intampla sa iasa si asa, eu am avut pui inadusiti in ou, alti au murit dupa aceea, asta e din 50 de oua 30 pui am
Salut la mine fix asa s-a intamplat doar ca puiul inca este in ou nu a iesit complet si se vede galbenusul dar nu stiu ce sa ma fac nu as dori sa moara am mai multi la incubator iesiti deja