| SamsungElectronics a întrebat:

Buna ziua.

Vreau sa îmi cumpăr o bicicleta dar nu știu de care sa îmi iau, cam pana în 3000 de lei.

Ce părere aveți despre bicicletele cu roti groase?

I-am văzut pe mulți cu asemenea biciclete și mi-au placut cum arata și l-am întreb pe un băiat cât a dat pe ea și a spus ca a dat 2700 lei pe ea și este culoare roșie, în care îmi plăcea foarte mult cum arata.

Ce ziceți voi?

9 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nu merită, chiar dacă arată bine.
Cu 3000 poți lua chiar și una electrică.

| 6Radu5 a răspuns (pentru mihai69):

Poate o chinezarie electrica de batrani, fara furca si cu mai nimic pe ea care te duce pana la piata si inapoi.

| Anonim a răspuns (pentru mihai69):

Ne lași? 8000-9000 lei sa zicem un preț rezonabil pentru pentru o bicicleta electrică. Altele costa și mai mult de atât. Sau te referi la bicicletele "city bike", alea nemțești care cred ca au vitezele în butuc. Mai bine lipsă decât cu asa ceva.

| mihai69 a răspuns (pentru 6Radu5):

Poate asta și are de fapt nevoie. Nu toată lumea țopăie cu bicla pe scări...
https://alecoair.ro/......irwheel-r5

| mihai69 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt și MTB în bugetul asta. Nu top de gamă, dar ajută mult la traficul din oraș.
https://altex.ro/......47969E261/

| Anonim a răspuns (pentru mihai69):

Da, ne-ai convins tataie, cu bicicleta pentru vârstnici. Îți propun sa iti iei tu una, iar mâine te invit cu mine în tura 60-80 km pe asfalt. Sa vedem pana unde ajungi tu cu electricul, eu cu picioarele. Apoi poziția bicicletei recomandate de tine, sa vedem cum vei mai cobori din șa și cât de tare te va durea spatele laughing aveți unii niște idei. Amin

| Anonim a răspuns (pentru mihai69):

Carpat? laughing de doua ori mai bine lipsă. Te rog țineți opiniile învechite pentru tine. Se vede ca încă nu prea cunoști calitatea pieselor de pe biciclete în raport cu prețul. laughing

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Bicicleta cu "roti groase", dacă te referi la fat bike, este mai mult recomandata dacă mergi iarna prin zăpadă, sau trasee cu nisip și noroi. Având rotile mai groase, are o aderență mai bună.

Iar tu nu trebuie sa cumperi bicicleta doar pentru ca "îți place cum arata", ci trebuie sa cumperi bicicletă în funcție de sportul pe care îl practici. Doar spune-mi în ce scopuri vei utiliza bicicleta, la ce capacități intenționezi sa o folosești, dacă ești în căutarea de o bicicletă hardtail sau full suspension, mergi cu ea pe munte sau doar in ture ocazionale; intenționezi sa folosești bicicleta pe sosea, etc. Bicicletele au fost concepute fiecare pentru un anumit tip de sport ( sosea, gravel, enduro, trekking, downhill, urban, sau bicicleta pentru trick numita și BMX).

Sunt multe de discutat iar tu nu ai menționat anumite aspecte.

| 6Radu5 a răspuns:

In banii astia poti sa-ti iei un cross grx 7 sau 9 daca gasesti.Sunt cele mai bune alegeri pana in 3000 ron, sunt rezistente, eu am abuzat de un grx 7 timp de 4 ani,sarituri,trasee si tot felul,sunt bune pentru incepatori si cred ca iti mai raman bani sa mai investesti in ea, niste pedale metalice, mansoane.Fat bike-ul e greoi si il folosesti pe noroi, zapada, nisip dar in rest mai nimic.