Cred in sfarsitul lumii. Bineinteles ca nu in cel de pe 21 decembrie 2012, fiindca este doar un eveniment nascocit de mintea bolnava a celor de la 0TV, dar asta este altceva. Stii, orice incepe trebuie sa se termine. Dar cu cat esti mai mare, cu atat timpul trece mai repede pentru tine. Deci, daca o luam logic, lumea noastra nu a avut prea mult de trait. Nu cred ca ar trebui sa ne preocupe deocamdata acest lucru, deoarece nu vom trai cand va fi asa-zisul sfarsit al lumii. In plus, sfarsitul lumii este pentru fiecare la alt moment. Atunci cand moare, omul nu trebuie sa se mai gandeasca la sfarsitul lumii, care de altfel pentru el a venit deja, pentru ca stie exact ce se intampla dupa ce mori, sau daca ajunge in Rai sau in iad (asta depinde de cradinta fiecaruia). Eu deja prevad o multime de oameni frustrati in ziua de 20 decembrie 2012, si foarte agitati pe 22, fiindca nu s-au pregatit cu nimic pentru zilele de Craciun.
Nu cred pentru ca s-a mai spus ca o sa se intample si nu s-a mai intamplat. O sa fie intr-un viitor indepartat sf lumii dar nu stiu exact cand doar nu sunt prezicator.Asa ca nu stiu d-astea!
Salut!
Nu exista sfarsitul lumii, este adevarat ca se vor schimba multe in univers, dar nici pe departe sfarsitul lumii. Practic si teoretic vom intra un alta dimensiune, a cincea sau a sasea nu mai stiu exact, prin urmare nu vom mai folosi banii, oamenii vor fi mai buni, etc...
Sper ca te-am lamurit! pa!
NU cred! Pentru ca s`a mai spus asta si pentru ca e o prostie sa crezi ca prostu` in tot ce se zice deci Traieste`ti viata si cand ii muri ii muri!
)