|

Hei TPU, am o catelusa este bichon dar cred ca corcitura ceva, in fine nu asta conteaza, o iubesc foarte mult si este perfecta, are 7 lunițe, este de talie mica, iar de 3-4 zile au aparut niste probleme in legatura cu mancarea ei, obisuniesc sa ii dau conserva sau bobite, nu exista problema conserva o mananca de fiecare data, mai ales intr-un timp incepuse chiar sa manance mai mult decat obisnuia, iar acum nu se mai atinge de conserva, de bobite nimic nimic, in schimb eu daca ma duc la bucatarie sa mananc vine si ea si cere sa ii dau. Ii mai dau cate o bucatica depinde de ce mananc in acel moment, nu ii dau orice, in schimb acum 2 zile mama prietenului meu i-a dat sa rontaie niste oase de pui, eu nu i-am dat niciodata deoarece am inteles ca ii poate dauna la stomacel, bineinteles nu stiu cat a rontait din ele dar imediat ce am vazut i le-am luat din fata, apa bea asa si asa, nici apa nu prea mai consuma, in schimb e jucausa, alearga, se joaca, nu are treaba... la veterinar nu as avea cum sa ajung momentan, astept cateva sfaturi din partea voastra. Aa sa nu uit, i-au cazut si dintisorii dar i-a mai ramas un singur colț din față care i se misca dar nu-i cade odata, iar ceilalti colti/dintisori aproape ca i-au crescut deja, in fata are coltul care trebuie sa-i cada si fix langa are si coltisorul nou crescut, asa deci va rog cu niste sfaturi bune si cei care cunosc despre asa ceva, multumesc tuturor celor seriosi!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

In momentul de față poți merge și la veterinar cu permis de ieșire. Iar oasele pui nu se dau la câinele de talie mica pentru că îi perforează stomacul!
Daca refuza să mănânce înseamnă că nu este in apele ei, este bine că bea apă se hidratează. Nu trebuie sa o forțezi, lasă o zi fara hrana și vezi de a doua zi daca mănâncă. Abia apoi îi poți schimba hrana și dacă nici la ea nu reacționează, du-o la medic, posibil să aibă ceva ceea ce o deranjeaza pe interior.

| a răspuns:

Bună, poți să ii schimbi mâncarea și ți as recomanda sa nu ii mai dai absolut nimic din mâncarea de oameni cel puțin o perioada. Se știe că la bichoni problema principală se formează la stomac. Schimba-i bobitele și mai ușor și cu conserva