| Lord2010000 a întrebat:

Salut TPU! Am o pisica în vârstă de 5 luni și am o problema... În fiecare dimineață de câteva zile încoace ma trezește la 5 dimineața și deja nu mai suport, apa are, mâncare are, litiera e curata doar ca ea vrea sa ma trezească doar de dragul de a ma trezi. Dacă închid ușa de la camera e în stare sa miaune timp de mai bine de ora(testat). Ce pot sa fac?! Se poate sa fie în călduri la 5 luni? Orice sfat/părere ma poate ajuta, mulțumesc frumos!

Răspuns Câştigător
| Anonima6754 a răspuns:

Ea se trezește la 5 dimineața (asta e programul ei) și vrea sa te trezească și pr tine pentru ca sa te joci cu ea, sa nu se plictisească (intr-un fel) nu are cum sa fie in călduri la 5 luni! Sper ca ți am fost de ajutor!

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Aaa, pai asa fac pisicile. Aia e ora lor de trezire

| Amneiss a răspuns:

Da clar in calduri la 5 luni laughing, e doar un puiut.
Iti zic eu ce are, nu mai are somn, se plictiseste si vrea sa ii dai atentie. Si eu am pisici iar daca nu ma joc cu ele seara inainte de ora de culcare, ca sa le obosesc atunci ma trezesc noaptea pe la 3-4.
Ai observat ca pisicile doar ziua, nu? O fac pentru ca noaptea daca ar fi in mediul natural ar vana. Deci seara acordai timp, joaca-te cu ea pana o obosesti si ai sa vezi ca nu te mai trezeste.

| Lord2010000 explică (pentru Amneiss):

M am jucat într o seara o ora incontinuu cu ea doar sa vad dacă ma mai trezește dimineața, gafaia ca un câine laughing ideea este ca tot m-a trezit

| Vikaa a răspuns (pentru Amneiss):

Urmareste pisicile de la blocuri, cele mai multe la 5-6 luni deja sunt cu burta la gura.

| Vikaa a răspuns:

Nu e exclus ca ea deja sa aiba primul val de calduri, tine-o in casa si aplica asta din 3 in 3 ore, functioneaza
https://www.youtube.com/watch?v=jT6BpdQI7I0 se numeste Acupressure for a cat in heat, trebuie sa urmaresti videoclipul, si trebuie sa faci miscarea asta din 3 in 3 ore si n-o sa mai ai batai de cap cu femela, prima pisica intrase la 11 luni in calduri, desii marea majoritate isi incep viata sexuala pe la 5-6 luni, dupa ce iese din calduri fuguta cu dansa la veterinar sa o sterilizeze, nu e musai sa-ti faca pui.

| BraianTasescu a răspuns:

Cred că caută joacă