Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 24 Noiembrie 2025 sunt:
Aaa da! Fiind noua, nu prea stiu sa dau funda, ...doar ce e prea evident. :)) Help me! :D
Vreau sa stiu, cum pot sa-mi gasesc o fosta colega de liceu pe care o chema in perioada aceea Stanica Afrodita si era din Giurgiu si am facut liceul la Calugareni in 1988 va rog sa ma ajutati daca se...? (mai mult)
E adevarata acea legenda despre taierea scaetilor de sanziene? Am auzit ca ti pui o dorinta si apoi tai scetul si l pui undeva. Apoi dimineata daca a crescut acea dorinta se va implini. E adevarata...? (mai mult)
Daca un abonament orange e pe alt nume si eu vreau sa portez numarul de tel in cosmote, pot? sau trebuie neaparat sa fie prezent cel care a incheiat contractul? merci
Cum pun KIss FM pe xat-ul meu?
Cum sterg un cont pe Clopotel.ro?
Salut ma poate ajuta si pe mine cineva? am bagat windows-ul in laptop eu vreau sa d-au un reset la laptop si nu-mi mise incarca windows eu am apasat enter si nu da nimic pot sl istalez nu mai daca este...? (mai mult)
Cine stie codul postal al satului Simian, Comuna Simian? Dau fundita si solicitare de prietenie si id de messenger si multumiri foaaaaaarrttteeeeeee multtteeeeeeee! Si poate cont pe metin2 ro de 73 sau...? (mai mult)
Se dau puncte la abonamentul delfin 6 orange? daca da cate?
[FUNDA]Am facut un server de metin fara hamachi si merge perfect, DAR NUMAI MIE! vreau sa stiu de ce?! totul este bine facut dar poate mai trebuie ceva! va rog ajutat-ma!
DE pe ce site iau un windows? vr unu din astea si free ca nu mai gas cdul vechi si sa virusat pc : vista engleza vista romana windows xp windows 7 daca nu stiti de unde pot lua unu din astea orice...? (mai mult)
Am windows 7 pe Laptop si cand il aprind isi face update in fiecare zi. Ma poate ajuta careva? L-am reformatat pana acum de m-am saturat :|...
Buna din filmul twilight vreau sa vad si eu episodul adica partea in care el face nunta :D cu bella
Stie cineva de ce nu mai merge sa te loghezi pe hi5 dupa ce l-ai dezactivat? Stiam ca inainte mergea sa il activezi oricand. Poate sa ma ajute cineva?
Am 2 sloturi de ram si daca vreau sa imi mai adaug ram si am deja o placa de 1 gb trebuie sa pun inca una exact la fel ca sa mearga? nu pot sa pun una de Capacitate mai mare de exemplu de 2 gb? si sa am...? (mai mult)
Am auzit ca o sa apara un nou server pe metin2Ro dar nu sunt sigur daca este adevarat s-au cand va aparea acesta. Dati-mi mai multe informatii va rog, cei care stiu despre ce e vorba. Dau...? (mai mult)
Acuma am terminat de facut svr de cs si nu stiu cum sa imi bag admin pe el? sau sa il fac asa ca celelalte servere si sa creez red pentru el, dau funda pentru cel mai buna rasp si mai rapid
Cum pot sa blochez un CD DVD sa nu se mai copieze? am incercat cu nero dar tot se poate copia! HELP PLISSS
Salut. Cine este pasionat de limba spaniola? Am gasit un site pe care da foarte multe verbe, substantive, pronumele, adjective, etc. In spaniola. Cine vrea sa-mi spuna si il trimit printr-un mesaj. Sunt...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste nume de jocuri cu masini si cu fotbal si de pe ce site sa le iau. Va rog mult. Dau fundoiiiii+ Vot. Va multumesc.
Tzau`:) ziceti`mi si mie niste nume cool de hi5. dau funda pentru cele mai interesante:) :-*
Buna dc nu mai pot sa imi pun clipuri pe facebook? ieri a mers sa imi postez si azi nu.imi scire asta : Due to activity related to copyright infringement on your Facebook account, we have disabled your...? (mai mult)
Ce melodii va plac? cele mai misto chiar si din 2011-2010
Cu ce scot toti virusii din pc ca nu pot cu antivirus. cel mai bun primeste funda.
Salut Am o placa de baza geforce 6100 are 2 sloturi de ram si am si o placuta de ram de 1 gb 667 Mhz si as vrea sa stiu daca mai pot sa adaug o placuta care este exact la fel numai ca are 2 Gb? Va intreb...? (mai mult)
Cum imi fac forum pentru svr de cs? dau funda
Salut am si eu nevoie de un sait ceva in care sa pot vedea vremea din Prahova in urma cu 7 zile minima si maxima zilei si a nopti dau funda!
Ce sa ii iau cadou unui coleg, avand in vedere ca iubeste fotbalul si jocurile pe calculator?
Probabil ca stiti promotia de la coca-cola. Mi-a picat un dop cu "STICLA" scris pe capac.Stiti cumva magazine mari care s-au inscris si de unde pot lua sticla de colectie?
Exista un program in care sa pun peste un film o imagine? Daca da care? De exemplu as vrea sa pun o imagine cu o mumie pe un videoclip astfel incat sa se vada cum cara 2 oameni o mumie...
Imi tot vin mesaje de la orange.Imi pun niste intrebari si daca raspund corect primesc puncte. Daca trimit raspuns la o intrebare, costa sms-ul?
Stie cineva ca eu, Micheila Cortese sunt noua iubita a lui Justin Bieber?
Am o intrebare: Stie cineva de ce nu mai merge sa te loghezi pe hi5 dupa ce l-ai anulat? Stiam ca poti sa il activezi oricand, dar acum nu mai merge.Ma poate ajuta cineva?
Salutare, Va rog sa-mi dati un sfat pentru achizitia unui sistem de navigatie GPS, am de ales din urmatoarele aparate: Personal Navigation Device North Cross ES515; Goclever Navio 500 RO; Serioux NaviMATE...? (mai mult)
Buna TPU! ce se intampla cand apar in curte sobolani, gusteri si serpi? ce trebuie facut? multumesc!
Spuneti-mi si mie in ce tari se fabrica urmatoarele marci de telefoane lg, iphone, sony ericsson, nokia, motorola, siemens. Va rog mult. Funda + Vot.
As vrea si eu un caine sa iau spre adoptie gen un golden, lup, ciobanesc esential e sa fie mare. Imi plac mult cainii dar nu imi permit unul frumos... Daca ma puteti ajuta add:alx_kessu2010
Buna aveti cumva idee cine e "Tibi"? Pe multu baieti i-am auizt spunand "Hai, Tibi" sau orice expresie doar Tibi.Desi numele Baiatului cu care poarta conversatia nu se numeste Tibi:D
Pot sa intru la un liceu, profil stiinte sociale care are inensiv engleza, chiar daca nu am dat testul de bilingv? FUNDAA
Voua va merge prima tv?
Daca resping cererea de prietenie pe facebook, mai pot primi dupa aceea invitatie de la acea persoana?
Heeelp! Stiti cumva cum functioneaza intrerupatorul becului din interiorul frigiderului? Dau fundita si vot pentru fiecare raspuns!
SALUT/BUNA toti dp TPU! - am o problema care nu ii mai dau de cap, a citit N* forumere si degeaba, am deschis topic-uri si la fel am ramas exact cum l-am deschis :-J! am WINDOWS 7 si este vorba despre...? (mai mult)
Cu ce program pot sa deschid Multi-Mess-ul ca mie mi se deschide cu Microsoft Word! mersi:*fundits:D:P
Salut.Stiti cumva daca exista in Romania vreao facultate de arhitectura unde se preda in limba engleza? eventual bilingv engleza? multumesc.
Stie cineva un site pentru porumbeii pripasiti (sau pierduti)? Am gasit cativa, si nu stiu unde sa-i innapoiez.
Ce s-a întâmplat cu vechea versiune din Perfect World? Am văzut că a apărut o versiune nouă însă, eu o vreau pe cea veche! De unde o pot downloada? FUNDĂ:X
Puteti sa-mi dati si mie un hack trade or ale hack pentru mu season5 plzz FUNDA! daca aveti skype spuntimil
Am Nero StartSmart.si de curand am avut banchetul de cls a 8.a.Trebuie neaparat sa bag pozele pe un cd.si nu ma pricep.Cum pot folosi Nero` pentru a putea face un cd? Cn imi explica si imi iese...? (mai mult)
Deci am cumparat un scuter din iasi! si vreau sal trimit pana la SATU MARE! cat ma costa? cel mai ieftin?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
RaicuIleana întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
AsgaardSephiroth întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!