Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 24 Noiembrie 2025 sunt:
Cat de periculos este caruselul Ciocanele? Mie imi vine sa lesin numai uitandu-ma :)) Sh mama nici vorba sa ma lase.
Poate sa-mi spuna cineva cand se deschide Steaua Apelor(strand la 12 km de Tulcea)?
Ce programe acela e pe facebook in care vezi cine ti-a vizitat profilul?
Imi pot schimba numele contului YouTube?
cum pot sa-mi fac pe facebook poze dinacelea cu "My Top Fans". o poza cu cei mai buni prieteni sau ceva de genul :-? ca nu stiu :|. va rog sa ma ajutati. :o3
Ce inseamna Domus mea picta rubro
Cn joaca Cs de mult timp, imi dati plzz niste sfaturi?
Nu stiu daca am nimerit categoria. Dar de unde pot descarca photoshop?
Cum se numeste melodia cea de pe MUSIC MIX TV cu o fata care purta in videoclip adesea o fusta albastra si cizme cu toc maro, iar alaturi de ea canta si 50 CENT? Era ceva de genu: Come Baby... Put your? (mai mult)
Am si eu o intrebare: Cand pui cum sa te cheme la mess, poti sa iti pui sa apara inimioare la numele tau. Dar cum? Sau alte chesti gen fetisoara si tot felul de chesti. Imi puteti spune plizzzzz:o3!...? (mai mult)
Azi dimineata m-am trezit cu o vanataie maro-visinie la cotul mainii drepte. Ma doare f. tare cand ating ceva. Ce ar putea fi? O entorsa?
Este o reclama la TV cu o masina(cred ca renault)la care canta 3 melodii una dupa alta as vrea si eu numele melodiilor daca se poate.mersi :*:*funda!:D
Care este iferenta dintre a cumpara o,, Gazudire Web" si un,, Domeniu"?
De ce la microsoft world cand vreau sa scriu ceva cu hardlow solid italic sau altfel de tipar de genu asta cand scriu ţ, ă... se schmba in times new roman_ cum sa scriu literele astea cu tiparul care? (mai mult)
Cine imi da niste situri de cumparat componente pentru calculatoare noi si second hand de incredere cu livrare acasa dau funda.
Cum se poate demagnetiza o caseta video(cu banda)
Hei, profesoara de germana ne-a dat sa facem un proiect pentru o a3-a nota care ne-o trebuie obligatoriu. A spus sa fie ceva ce sa o impresioneze si nu am nici o idee ce as putea sa fac, m-am gandit sa...? (mai mult)
|funda| + |VoT| Buna, care imi poate zice daca exista PaySafeCard in Targoviste? Multumesc.
FUNDA! Buna TPU! sunt intr-o mare dilema! clasa mea merge in excursie la Lacul Rosu weekendu-l viitor... toata clasa merge si mama pe mine nu ma lasa. aceasta excursie este organizata de parintii unui? (mai mult)
Stie cineva ceva solutie de curatare pentru ecranul laptopului?
stiu cumva un activator genuine(sa fie bun) pentru win xp. Imi puteti da si saitul. Va rog.Multumesc!
Buna TPU.am o problema grava.cred. aveam un id toxxic_drog. dar cineva mi-a furat parola si acum tine tot felul d poze obsecene la av si statusuri aiurea.cum as putea bloca pentru totdeauna acel id? sau...? (mai mult)
Dati-mi si mie un sie de unde pot descarca parodii gratis(direct de pe tel.)fundoi+vot!
Stiti promotia aceia la coca cola? Daca sub capac scrie,, sticla,, duc capacul la magazin si primesc alta retro?(funda)
Ce sa fac ca sa nu mai primesc mereu email-uri de la facebook?
Acum cateva zile am trimis o scrisoare la cineva si in loc de Horezu Poenari, am scris Horezu Poienari(dar nu a fost vina mea, a fost a celui care mi-a dat`o). Se poate? (mai mult)
Buna ziua!:) Sunt eleva in clasa a 10-a la un liceu din Romania si as vrea sa ma transfer la un liceu in Italia. Vreau sa stiu daca in Italia voi intra direct in clasa a 10-a sau voi repeta clasa a 9-a. Multumesc!...? (mai mult)
Cum se sterge o intrebar pe TPU?
Fundita:ma puteti ajuta?! As vrea daca se poate sa imi dati cateva likuri de la programe de descarcat smileiury pentru mess!
Ce inseamna semnul acesta ^_^?
vreau sa-mi cumpar un ps2 slim si nu stiu unde sa-l modez in cluj! funda cui raspunde primul
Am si eu un LG GT400 si pana acum catva timp cand primeam mesaj imi aparea cand era blocat ca am un mesaj si cand nu era blocat imi arata ca am mesaj si si destinatarul si pute-am sa il citesc direct fara...? (mai mult)
Am un LG Optimus Me P350 si vreau sa imi activez internetul pe el. Tin sa precizez ca am cartela de Frog dar si de Orange. Ce trebuie sa fac sa bag net pe telefon? Cel mai bun raspuns are FUNDA
E grav daca mor?
Funda! Am primit primul meu administrator pe un forum, dar nu stiu cum sa administrez, invatati-ma si pe mine cat mai detaliat toate lucrurile necesare...Multumesc!
De unde imi iau PhotoShop Pt Robotzii? Plz Dau FunDa! REPEDE va ROG... A da vreau si AfterEfects;) va rog mult... Multumesc
Pe ce program modifici pozele gen : pui niste. buline. colorate. transparente. stralucite:]] Funda!
Pot sa-mi sterg profilul TPU? Daca DA va rog sa-mi spuneti cum, funda
De ce nu pot instala flash player? cand vreau sa il instalez imi apare o eroare din system32 ceva cu shell32. dll, ma poate ajuta cineva va rog
Stie cineva de unde pot cumpara bichon maltese sau havanez din bucuresti? Centre ceva? dar sa fie pana in 5 milioane! urgent, dau funda
Cum imi schimb parola de pe hi5?
Ce parere aveti despre telefonul nokia c5-03 isi merita banii?
Are cineva ePad? Daca da, sunteti multumiti de el? As vrea sa achizitionez si eu unul si nu sunt hotarat ce sa fac. Dau funda la un raspuns cat mai rapid.
De ce femeile nu pot sa fie sincere cand vor altceva si mai bine te mint frumos?
Spuneti-mi si mie unde sunt fabricate marcile de telefoane mobile pe care le cunoaste toata lumea. Va rog mult. Si m-ai spuneti-mi daca aceste marci de telefoane se mai fabrica si in alte tari. Fundoiiiiiii...? (mai mult)
Ce programe de compus muzica imi recomandati ca ar fi mai bune, dar sa nu fie chiar asa de greu sa le folosesc? Eu folosesc Magix Music Maker 17 Premium. Mai sunt si altele asemanatoare?!?
Photoshop e free?
Este deschis magazinele Kaufland si KFC de Rusalii, in anul 2011?
Ce este lerul?
Pot conecta un playstation 3 la un monitor normal de calculator? funda:) multumesc mult:)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
RaicuIleana întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
AsgaardSephiroth întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Notebook
Ai urmarit cu sufletul la gura povestea incredibila de dragoste dintre Noah si Allie? Afla acum cat de multe stii despre acest film!