Vreau si eu un site de unde sa pot downloada power point pls [-o< funda
Ce inseamna OK? De la ce vine "O" si de la ce "K"? Vot + Funda
Poimaine vreau sa ma duc in spania cu masina personala, si vreau sa stiu la ce tip de control trebuie sa ma astept la granita! multumesc:)
Care vrei cont the west si tribrule. cnturi de nivel mare in schimbul a 300 voturi pana la 1 iulie 2011 vi le dau http://xconcurs.info/concurent-alexandru.html. dau fundita. pentru contac remyxmaster1...? (mai mult)
Am o mica/mare problema:|...neavand spatiu suficient in calculator am pus toate pozele mele pe un stick de memorie exact ca cel din imagine http://www.papetarie.net/aparatura-birou/memorii-externe/memory-stick-8-gb-kingston--254--product.html "Norocul"? (mai mult)
Eu vreau sa cumpar un pc(sunt din jud alba) dar magazinul este in timisoara, sa incerc cu curierat rapid cum ar trebui sa procedez cam cat ar costa, si plata unde se va face?, sau sa incerc prin posta...? (mai mult)
Buna TPU:) Cum se dau comm`urile pe facebook:))? Fundaaa:XSi Vot!
De unde curge cel mai mult sange? Din ce parte a corpului mai exact?
amm azi am fost la dentist ca ma durea maseaua si mia curatat nu stiu ce in dinte am avut o gaura mia curatato cu un fier ceva dintr-o data a tras tare au au au! si dupa mi-a pus un tratament...? (mai mult)
Cum pot sa trec la lat nivel la pandanda? stiu ca trebuie sa dau pe niste ursuleti cu cu--uri pe cap dar nu stiu care sun aceia cine imi expl cum si ce sunt ursuletii aia le dau o fundita ma jur
Cam care ar fi notiunile de baza ale informaticii de clasa a 9a? Cel mai bun raspuns primeste Fundaa
Cine va fi "BURLACITA"? Ce parere aveti?
Cine imi da codul de la NERO 6? fundita:X
V-ati dori o retea de socializare facuta de romani?
Poate cineva sa imi spuna care a fost cea mai mare medie cu care sa intrat la profilul de turism si alimentatie de la liceul emanuil ungureanu din timisoara? dau funda :D
Cam care ar fi notiunile de baza ale informaticii de clasa a 9a? Cel mai bun raspuns primeste Funda
Unde pot vedea online rezultatele exam de bilingv engleza jud ag?
Sal all am un laptop "asus eee pc r101" si am bagat mufa de la casti din greseala in aia de USB si m-i s-a inchis laptopul. Acum nu se mai aprinde de nici un fell... PLS AJUOR FUNDA + VOT POZA http://images4.okr.ro/auctions.v3/700_700/2011/02/13/e/c/67919396041130168761624-5746062-700_700.
Printr-un tub de sticla se sufla 0.27g pulbere de Al in flacara unui bec de gaz. Cati milimoli de oxid de aluminiu rezulta? Care imi da rezolvarea primeste FUNDA! P. S: este o problema de clasa a VII-a(reactii...? (mai mult)
Exista prefixul 037? Adica stiu ca exista, dar pentru ce fel de telefoane? Sau retea? Ca m- au sunat acum vreo 3 numere consecutiv, n- am raspuns. Or fi pentru statistici, ceva? Ar fi trebuit sa sune...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog niste idei, ce as putea pune pe blog? mrs :X
Buna dimineata. A fost cineva in Costinesti la hotelul pentru tineret WHITE INN HOTEL? Nu am gasit deloc comentarii si ma interb de ce. Va rog frumos sa ma ajutati si sa imi spuneti daca ati fost pe acolo...? (mai mult)
Heeii! Cum sa imi pun webcamul la status. Am incercat de multe ori da nu merge, Insa webul merge sa il trimit prin videocall dar singur nu merge, iar sa fqack poze pe el pot. Cum sa il repar si sa il...? (mai mult)
Cine stie cum se poate confectiona un avatar adica sa pot sa imi creez un avatar?
Care sunt cele mai usoare verbe in italiana? Sa fie simple :)
Cum rezolv sin15=? dau fundittza.
As dori sa creez un joc gen fifa-pes (am jucatorii echipamentele) dar nu stiu ce program sa folosesc?! Sugestii?
Am inceput o dieta cu lamaie...in prima zi beau zeama de la 1 lamaie, in a doua, beau doua si tot asa pana in a saptea zi dupa care descrescator, sunt la a 5 a zi insa a inceput sa ma intepe inima, ? (mai mult)
Care stie vre`un site care sa iti trimita muzica pe tel? Fundoi Rpd plss maine (joi) am excursie
Salutare, am si eu o lant de argint:)) nu ii pot spune lantic...si de 2 saptamani este negru... ideea este ca am fost la strand cu el, si am uitat sa il da jos de la gat (am mai patit asa, si l-am spalat? (mai mult)
Cum fac PK mode la mt2 GX?
Era mai demult cu vreo 20 ani in urma un fel de calculator cu niste bile care le mutai dintr-o parte in alta si calculai. stie cineva cum se numeste?
Hi TPU! Sti cineva vreun program de muzica la care sa fie beat table(unitatile alea care fac dupa muzica) mai mare si mai frumos?
Cum se numesc personalitatile de pe bacnotele de 1 leu, 5 lei, 50 de lei si 100 de lei? Dar pe partea cealalta ce arata? Multumesc!
Ciao! cum pot sa dezactivez niste emoticoane xxx, le-am cautat peste tot si la programe si nu le gasesc nicaieri.am dezinstalat si instalat din nou messenger-ul dar tot acolo sunt.cine ma ajuta va rog,...? (mai mult)
ziceti-mi si mie un site de pe care pot downloada videoclipuri de pe youtube, fara sa instalez ceva in calculator. dau FUNDA!
Daca vreau sa ma mut la o alta scoala ce trebuie sa fac? va rog sa ma jutati*:*:**
Imi puteti zice vreo 10 metode de copiat dau test la mate doar cu definitii si o problema. iar def. nu incap pe o fituica in penar! Va rog ajutati-ma
De unde pot sa ii cumpar o bratara fosforescenta nu cine stie ce o bratara simpla fosforescenta ori ce culoare nu conteaza... dau funda
Cum pot raporta ceva celor de la yahoo ca nu ma pricep.Trebuie sa raportez ca nu-mi vine nici un mesaj pe un id nou
Cine stie un program care sa filmeze fara intrerupere clar dau funda celui mai bun:):p
Sal, am un subwoofer de 15" 300w (175w rms), pe 4 ohmi, si un amplificator cu iesirea de 100w rms pe 6-8 ohmi. daca leg subwoofer-ul la amplificator si il tin la volum 90%, se arde finalul de la amplificator_? mentionez...? (mai mult)
Am si eu o problema.Am internet vodafone stick cu abonament de 7.2 mbps si m-am decis sa deschid un server de cs dar am IP de FORMA :231.272.XXX.32 dar cand deschid server-ul imi zice la Hlds...? (mai mult)
Cand iau ceva de pe nett isi da reset calculatoru de ce nu stiu daca sti cineva dc astept raspunsuri numai cand iau ceva de pe nett astept raspusuri va multumesc
Stie cineva daca exista vreun site/program, care poate gasi persoane, daca stiu data nasterii?! Multumesc!
Cine imi da codu care trebuie sa il bag ca sa functioneze NERO? FUNDA:x;)
Cum ramane cu concesionarea apelor curgatoare?; de ce in unele judete pe langa permisul de pescuit vizat de catre AJVPS, se percepe si o anumita taxa?
Ce culoare are sarpele de casa?
Urgent! cine are un program de comvertit videoclipuri de pe youtube! mai exact cele cu robotzi vreau sa le pun pe telefon sub forma de 3gp! ma ajuatati cu un link? dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
RaicuIleana întreabă:
AsgaardSephiroth întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!