Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 21 Noiembrie 2025 sunt:
Stie cineva cum o cheama pe actrita Selma Hunel tanara din EZEL?
Am un iphone 3g (4.2.1)si as vrea sa instalez Cydia dar nu ma prea pricep. Se pricepe cineva? Am intrat pe diferite site-uri dar nu ii dau de cap si nu as vrea sa-l stric.
Unde dau s apun un video pe youtube, am uitat :-?
Este adevarat ca Lamborghini Gallardo este masina spaniola? Pentru ca am vazut undeva ca scria Gallardo is also Spanish for the word gallant adica Gallardo este de asemenea spaniola pentru cuvantul galant....? (mai mult)
TPU ajutor am o problema cu cosurile de pe fata imi apar peste tot chiar si pe gat ma dau cu creme si din astea mi le ia mama da nu mai scap de ele stiti vreun remediupt cosuri? fundita
Unde se afla tasta "Insert"?
Cum se spune pe engleza la urmatoarele propozitii?: -aceasta masina nu marge ci aluneca -usa e transparenta deoarece tine loc de geam -nu trebuie sa stii sa conduci deoarece are pilot automat -poate...? (mai mult)
Cum sa imi creez muzica instrumentala pentru ca eu sa cant versurile mele? ca si la orice melodie:instrumente muzicale(modificate pe net)+ voce.Eu voce am dar nu stiu cum sa imi fac sunetele de instrumente...? (mai mult)
Cum imi reinstalez driveru video fundita plss rasp...:)
Daca denunti pe cineva pe facebook si iti cere nr de telefon, te vor mai suna si apoi pentru ceva lamuriri, sau doar pentru ati da codul ala:d si apoi nu vor mai avea treaba cu tine:d?
Care stie un program...cu care pot sa scot negativul dintr-o melodie...am nevoie urgent de asa ceva!
Deci:Miercurea viitoare o sa am banchetul si evident o sa avem panglici pe care sa ne scriem uni altora nu stiu ce sa scriu :) nu vreau un roman ca e foarte greu de scris pe panglici cateva cuvinte noi...? (mai mult)
Cum imi pot face propriul meu server in metin2?:D Adica vreau sa imi fac eu propriu meu metin privat si sa fiu GM si chestii d-astea :D FUNDA! FUNDA! FUNDA!:x:x:x
Ca sa fac un cd pentru masina cum trebuie sa il fac trebuie sa il fac la audio sau nu conteaza?
Hei TPU, am o problema. Am messenger 11 si cand imi pun o poza la avatar nu se vede clar. Se vede sacadata sau neclara :-? Nu stiti care e problema? sau sa ma ajutati cu o solutie. Sper sa ma puteti ajuta...? (mai mult)
Care are sa-mi dea si mie un cont de metin2 FUN de lvl 50+. va rog mult repede. dau FUNDA
M-a sunat mai devreme un prieten din Franta, dar imi aparea un numar de Romania, de Cosmote, si l-am intrebat ce e cu numarul, si a zis ca nu e numar romanesc, ca nu e asa cum il zic eu, ca e numar...? (mai mult)
Daca denunti pe cineva pe facebook si iti cere nr de telefon, il vede persoana pe car eu denunti?
Vreau si eu versurile poeziei "Ce e amorul?" de Mihai Eminescu.:)Funda.
Este adevarat ca Justin Bieber a murit?
Hi all :)! Cate statii sunt de la delfinului pana in parcul herastrau? (cu 335) Funda + vot
Ce si de unde trebuie sa-mi descarc pentru pc daca nu merge audioul? nu gasesc nicaieri ajutati-ma va rog cu un site
Buna TPU`! am o intrebar urgenta! FUNDITA! daca am messenger 10 si vreau sa instalez noua versiune messenger 11 imi ramane salvata arhiva?:)
As vrea sa stiu daca in Bucuresti este un hotel Tei sau un complex cu acest nume ( stiu ca ar fi de 3 stele). Daca gasiti, sa-mi spuneti de unde ma pot informa.
cine stie cum mut spatiu din d in c pe windows xp? MUTLUMESC>
Are habar cineva cum pot afal un numar de mashina ex : DJ 00 XYZ?
deci sambata ar trebui sa ma duc la filmul la care mama nu ma lasa ( o fac sa ma lase pana la urma) dar se face si banchet la care sa ma ducc argumentati plsss repede pana la 7 vreau...? (mai mult)
Stiu ca pe acest site nu avem voie sa ne facem temele dar...sa incepem cu inceputul: Hey T P U":)! am mare nev de ajutor sa fie numai cu + , -, :, sau x, va rog rezolvarea *plus minus impartit sau? (mai mult)
Am si eu o camera sony DCR-HC24E si e pe caseta mik si nu stiu cum fac sa bag in calculator Adica are cablu de date da numai ca nu apare la calculator... la mai multe Deci cine stie sa mah ajute? (mai mult)
Cum pun muzica intr'o prezentare in power point 2003? repede.
Am o boxa de bass, scire pe ea 20-40 w (rms) 8ohm, daca o pun la masina (4ohm) ce se poate intampla, imi arde boxa sau nu merge la putere mare?
Cand vreau sa selectez un text de pe net de sus in jos mi-l selecteaza dar numai ce se vede pe pagina ca nu vrea sa se duca in jos, dar daca dau sa selectez de jos in sus merge si derularea paginii. in...? (mai mult)
Heii TPU! Cine imi zice si mie va rogg cum pui profilul la facebook privat? :o3 Fundaa; x :']
Cand se deschide strandu` din suceava? :):):):)
Spuneti-mi si mie ce sa scriu la Fete pe Acele Funde de Sfarsit de an! Ceva Smecher.nu asa :Mult Succes.:)lceva mai maricel:>
Cum se calculeaza procentul ( la suta %)? Spre exemplu, cat inseamna 15% din 15 litri?
Am un Nou Browser De Internet GooGle Chroome. si am descarcast cev dupa BrotherSoft si mi-a ramas ca pagina de intrare BrotherSoft. Intrb mele 1) CUm Pot Sa Fac Pagina De Intrare sa intre...? (mai mult)
Cum pun poze pe facebook in album? Eu cand pun poze fac album nou si nu vreau!
Va rog care ma ajuta cu ceva? dau fundita...am desc azi niste programe dar nau mers pentru ca era cam plina memoria si imi aparea o chestie care sa apas pe ea si sa-mi stearga ce nu folosesc asa si am mai? (mai mult)
Ce este ortocentrul unui triunghi? Si unde se afla ortocentru uui triunghi dreptunghic isoscel?
Salut si-a luat cineva cursul acela de IT care vine cu saptamana financiara este ceva de el merita sa il ei tinnd conta ca eu stiu ceva calculator?
Cine imi poate sune o librarie din Galati jud. Galati in care sa se gaseasca Poveste fara sfarsit de Michael Ende. Spuneti-mi si pretul ca dau FUNDA
Pot sa vad daca cineva se conecteaza la wireless-ul meu? aa.si pot sa vad pe ce site-uri umbla?;;)dau FUNDA
Hei stie cineva cum se numesc fetele care stau pe margine si sutin o echipa de fotbal, de basket, etc, etc. Ofer funda!
THOR zeul fulgerelor era grec sau viking?
Ce liceu trebuie sa urmez si pe ce profil daca vreau sa dau la :"scoala de televiziune"? http://www.scoaladeteleviziune.ro/contact-scoala-de-televiziune.html
Explicati-mi si mie urmatoarea expresie:"daca vom trece in dimensiunea a 5-a 20 ore vor fi erage cu 0 ore!">Adica? Timpul va ramane in loc?
Dupa gara de nord din bucuresti...se afla o autogara de unde se iau microbuze? dau fundita
Hey TPU...am o mica problema:)) cand mi-am refacut pc`ul cel ce mi l-a facut nu mi-a bagat si` driverul de sunet...cum sa fac sa aflu` ce placa de sunet am fara sa-l desfac?( odata ce l`am deschis pierd? (mai mult)
la skateboard e bun cu roti de cauciuc sau silicon?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
LuigiMangione întreabă:
paletedestele23 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!