Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 24 Noiembrie 2025 sunt:
De unde iau si eu imagini de 16 pixeli?
Buna cine imi zice si mie cum imi bag muzica pe tel poze si altele ca nu stiu
Mi-am facut un cont de google...la inceput imi placea ca imi puteam pune teme pe pagina dar acum m-am saturat de el si vreau sa mi-l sterg dar habar nu am cum! Care poate sa imi zica cum sterg contul? dau? (mai mult)
ajutati-ma va rog mult:deci am o problema cu skype, cind apas pe el sa se deschide nu se deschide, si nimic nu se intimpla.am incercat sa--l sterg si apoi sal instalez din nou, dar tot asa...? (mai mult)
De ce creaza multe probleme sa fi ambidextru?
Am si eu o problema, poate ma ajuta careva! Am un Stick de 8 GB care era format in NTFS si nu ma lasa sa pun fisiere mai mari de 4 gb deodata ( de ex o arhiva peste 4 Gb nu pute-am sa pun pe stick)...? (mai mult)
Cine stie cum se schimba un windows? Cine imi spune primeste fundita!;);)
Unde as putea sa vand un aparat de fotografiat pe net? (Scuzati categoria, nu am stiut unde s-ar incadra)
Ce sitem de operare recomadati pentru un laptop care are doar 512 mb Ram, proc Intel Celeron 2.8 Ghz si placa video 128 mb? as vrea sa stiu daca ar merge vista pe el sau poate alt sistem in afara de windows,...? (mai mult)
Cum iti poti crea o comunitate pe gratis?
Prietena mea sa certat ( rau de tot) cu prietenul ei si acum vrea sai trimita un mesaj ca sa se impace ce sa-i scrie? pllls urgent dar ceva mai dragut nu ex,, spune-i in fata,, sau de genu asta
Am un papagal si o iubesc foarte mult. Am nevoie de lesa ca sa pot iesi cu ea afara. Imi puteti da o adresa de unde pat comanda sau sa imi recomandati un magazin? PLISS chair am nevoie si cat mai repede...? (mai mult)
Aveti idee de unde as putea sa fac rost de aliaj de titan? Exista vreo fabrica in Romania sau vreun magazin care se ocupa cu titanul?
Cum se numesc florile mov din poza: http://morar.catavencu.ro/wp-content/uploads/ilustrata-6.JPG Funda!
la cincursul de mate cangurul am intrat la proba de baraj.sunt in clasa a5a, in iasi. unde se tine si la ce ora? la cls a5a se face proba de baraj? funda!
Am un CD Verbatim 700 MB 52x Write Speed şi 80 de minute. Mi-am pus pe el nişte date(am ales să fie utilizat ca un stick USB, cum m-a întrebat la început şi am ales NTFS ). Înainte să îl scot...? (mai mult)
Am si eu o problema...deci m-am apucat sa instalez Adobe Photoshop cs2, toate-s bune si frumoase, scriu codul acela unic si dupa ce am terminat am intrat in program, dar nu pot sa fac nimica dupa? (mai mult)
Imi spuneti cel mai tare server privat de metin2 dau funtzita si vot
Am un blog de la blogspot. si nu stiu cum sa pun imagini in loc de gadget :-s sau ceva cu vizitele care le am. ma puteti ajuta?
Neata, am si eu o intrebare. Va uitati la prostii spun nu? spuneti-mi raspunsul si justificati-l PA PA
Sall! Stiti, atunci cand intrati pe... facebook (de exemplu) ramane salvata adresa de mail. Adica daca adresa incepe cu litera "i" atunci cand apesi pe "i" o sa-ti completeze adresa. Ei bine, cum fac? (mai mult)
Ce e cu funda? Va rog, raspunsuri rapide!
Stie cineva adresa lui robert pantinson, taylor launter?
va rog ajutati-ma si pe mine cu ceva, nu imi merge yahoo messenger nu stiu ce are, cand vreau sa imi schimb avatarul sau sa intru la e mail ma scoate afara:( l-am instalat si reinstalat de n ori...? (mai mult)
Cum se numesc oameni care sunt si stangaci si dreptaci? Si poti deveni si stangaci si dreptaci?
Cum credeti ca o duce lumea in strainatate? In tari precum Anglia, Italia, Spania, Germania, Franta etc. Ma refer la cei care locuiesc in aceste tari tari. Adica mai bine ca in Romania? Au bani sa isi...? (mai mult)
Ce pret au pastilele de slabit "acai cleanse" vreau raspunsuri doar de la cine a cumparat si a folosit si cam cat a slabit intr-o luna. dau funda
Dupa folosirea pastilelor de slabit "acai clense" dupa slabirea kg dorite, doresc sa le intrerup exista riscul sa pun kg slabite la loc sau chiar mai mult?>
Ce pret au pastilele de slabit "acai clense" vreau raspunsuri doar de la cine a cumparat si a folosit si cam cat a slabit intr-o luna. dau funda
Batonul Fgarash contzine sare? [ala cu stafide & rom] FUNDA!
Am cost suplimentar pe Orange 47, 94 EUR. Poate sa imi spuna cineva cam cat ar veni sa platesc?(ieri am avut cost suplimentar 0.04EUR si dimineata 47.94 EUR fara sa fac nimic)
Buna TPU.se apropie banchetul:D. si as dori cateva sfaturi despre cum ar trebui sa imi fac parul:d. e shaten. foarte lung.si nu am nici o idee. funda:)
Am papagal si ii tremura aripioara stanga. Ce are? Ce pot face pentru a nu-i mai tremura aripioara?
am si eu o intrebare :P imi fac cont pe un site. iar apoi vreau sa fac altul dar imi zice ca pe acest comp s-a mai facut un cont.deci cum pot face sa evit asta? in afara de reinstalarea windowsului...se? (mai mult)
Buna cum fac sa apara un cerc cand dau click ca in acest video http://www.videotutorial.ro/? p=333 cine imi spune corect ii dau funda :D!
E bun fixativul pentru musita la trandafiri?
Cine stie un site unde iti arata daca ploua chiar ziua sau mai pe seara, adica, cu explicatii?
Cum adica poezie ermetica?
am si eu o problema. aceasta problema este legata de dvd-writerul de la pc, de ceva timp nu mai citeste cd`uri nici dvd`uri, desi mi`l arata in my computer. se deschide, tot. insa nu mi`l...? (mai mult)
Vreau sa va intreb pe toti, ce metode aveti de copiat la egzamene.
Cum se numeste melodia din mostenirea pe care Gabriel si Carla fac dragoste
Hello TPU! Mi-a expirat fostul abonament, pe care l-am avut timp de 2 ani la Cosmote, si vreau sa imi creez un alt abonament, alegandu-mi alt telefon. Am de ales dintre: - Samsung S5560 - Sony Ericsson...? (mai mult)
NU INTELEG!, in ultima vreme, dau cele mai bune si concrete raspunsuri, si toti imi dau stupid si nefolositor. Ce am facut, de ce?!
SAl as vrea si eu sa stiu ce program pot folosi sa lipesc doua s-au mai multe melodi intre ele in afara de movie maker
eu am in gradina trandafiri dar sunt plini de musita. ce pot face pentru a scapa de musita de pe trandafiri? mersi mult
Da-ti-mi si mie niste poze prima poza sa aiba un trofeu care sa fie de aur si locul 1 al doilea de argin locul 2 si atat! Funda cine imi da
cum creez imagini care se misca precum acesta http://i1238.photobucket.com/albums/ff494/yo_sooper_star/functiile%20forumului2/Modificaavatar.gif. DAu funda celui mai bun raspuns.nu stiu cum se numeste? (mai mult)
Nu mai pot, sunt cuprins de o frica imensa:|:(. Unghia mare de la piciorul drept a capatat o culoare alba pe la mijloc si eram sigur ca se va crapa. Astazi m-am atins mai dur si s-a crapat unghia chiar...? (mai mult)
Cum sterg un prieten de pe facebook? :D... cel mai rapid rasp are funda
Deci am urmarit intrebarile lui marioara si am observat ca intrebarile ei sunt intrebari capcana, vrea doar sa faca audienta pune intrebari religioase care corespund epocii medievale.Nu cred ca e o persoana...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
RaicuIleana întreabă:
AsgaardSephiroth întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!