Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Oare ce a fost la inceput? Oul sau gaina? dau funda primului care raspunde raspund :)
spuneti-mi si mie IN SEARA ASTA un film frumos da nu horror,,, care sa-mi atraga atenti! FUNDA la cel mai bun film >>>>REPEDE
Please, save me! I need help! Am probleme cu sunetul, se aude un fashait...Cand ask orice tip de muzicaa, ba se aude prea subtire. Am trimes un video prin mess la o fata si ei i se audea asa, insa cand? (mai mult)
Salutare. Vreau sa scriu cu diacritice la tastatura. Nu sunt genul sa folosesc limbajul c0c@l@r3Shk, de aceea vreau sa-mi imbunatatesc scrisul. Am Windows XP si vreau sa scriu cu diactritice, dar nu vreau...? (mai mult)
Cum deblochez butoanele de la tastatura calculatorului? nu merge A, Q, Z, Semnul exclmării, shift, TAB, cm AtAt cred
Am dezinstalat fara sa imi au seama un program si nu mai merge sa ascult muzica ...nici cu winamp, nici cu vlc, bs player. cu nimic. Ce trebuie sa fac?
Moldovenii au omorat evrei?
Vreau sa trimit mail la o universitate pentru brosura si mi se cere codul postal. Pe langa codul postal al strazii, ce cod postal mai trebuie sa trec? Al tarii si al orasului?
Am auzit ca exista la calculator CD rom si CD writer daca este adevarat cum se dosebeste una de cealalta in afara ca una poate scrie CD-uri si alta nu. Dau vot si fundita
I-mi spuneti si mie cum se numeste programul ala care iti arata cate ore de functionare are pc?/
:) Hi TPU. Vreau sa va intreb ceva.De obicei merg cu prietenii, la o scoala, aproape de noi si jucam fotbal, pe un teren. Cand cineva inscrie cate un gol, trebuie sa stam sa alergam dupa minge. Ma...? (mai mult)
Vreau si eu niste programe de spart parole. Exista pentru cei care nu stiu.Macar trucuri. dau funda.
Dati-mi si mie un link de unde sa descarc o subtitrare in romana pentru "Le Barzellette "(film italian) :) Funda
care este programul de la rds-rcs? funda maaare pentru cine raspunde primul
Cum fac sa nu mai primesc prin mail intrebarile prietenilor de pe TPU?
Maine sfarsitul lumii?:((
V-ati uitat la Narcisa Salbatica? Cum se cheama sapca pe care o avea Stefan?
Cat inseamna o lira sterlina in lei?
Buna :-*. Imi zicea un coleg ca exista un site unde intrii si poti sa bagi mai multe melodii pe telefon decat incapeau de obicei. Stiu ca nu am fost prea explicita, dar daca ma puteti ajuta funda:x. Pa,...? (mai mult)
De unde pot lua invitatii pentru banchet pentru a le putea edita eu :) Va rog ajutati la vasile_angel96
Vreau sa merg la filmul "pirati din caraibe fantana vieti,, nu stiti cu cat se fand bilelete?
vreau sa pun parola la internet si nu stiu dau funda la cine ma ajuta
Buna Folosesc Google Chrome, si de curand am instalat o tema. Cum o pot scoate? E ciudat, inainte stiiam pentru ca aveam versiunea in engleza, pe care o inteleg mai bine, dar traducerea in romana e...? (mai mult)
Cred ca am o problema la calculator.:))Cand inchid ceva pe net, de exemplu pagina"Adolescenti" de pe TPU, dupa ce o inchid si intru din nou pe Google imi apare aceeasi pagina, in loc sa-mi apara Google-pagina...? (mai mult)
Stie cineva sa-mi explice si mie cum fac sa joc fifa 07 pe pc fara sa am cd?
Salut am un procesor amd sempron 2600+ 1, 6 ghz daca il fac 1, 8 ghz cu un overcloking are ceva? Creste temperatura, exista vreun risc?
E adevarat vine apocalipsa astazi?
Care sunt cele mai noi cintece la profm, stie cineva, citeva, Ofer funda!
Am 12 si 7 luni, am 1, 60 si 60kg si nu reusecssa slabesc 4kg am incercat cu: -100 abdomene in fiecare dimineata (timp de o luna) -sa mananc fructe si legume -alergat -si sarit coarda Si m-am saturat...? (mai mult)
Ce este acea funda, cum zic alti?
Cum pot sa traduc un serial din engleza in romana? Dau funda :X
Cat costa sa imprimi un tricou in IDM?:)
Buna am word 2007 si nu merge sa scriu in el sau sa scriu imi sp "this modification is not allowed because the selection is locked" va rog ajutati-ma, funda
Astazi am dat teza la matematica si am o nelamurire in ce consta rezolvarea unui exercitiu! Era asa: 2 intregi si 2/3 + x = 4 intregi si 5/6... x=? Mie mi-a dat x=21, dar un coleg a spus ca? (mai mult)
Credeti ca sfarsitul lumi o sa fie maine? Eu nu cred nimic.
Ce programe stiti care de exemplu sa-ti puna ochi de pisica, sau sa-ti puna o cada de sirena, aripi... Plzz daca stiti raspundeti-mi. Am nevoie urgenta!
Cum pot sa mi fac si eu un chat?
Am de taiat o sigla de pe o poza, pentru a o folosii pe alte poze, cum pot sa fac cu ce program si cu ce functii? Am incercat in Corel Draw dar nu prea am reusit decat la o calitate slaba, stie cineva...? (mai mult)
Trucuri adevarate de magie? dau funda pentru cele mai multe.
Salutare, am un laptop hp 625 http://www.pcgarage.ro/notebook-laptop/hp/625-xn829ea-v-series-v160-24ghz-linux si as dori sa-i schimb procesorul, eu am procesor v160 http://www.cpu-world.com/CPUs/K10/AMD-V%20Series%20V160%20-%20VMV160SGR12GM.html...? (mai mult)
Daca instalez un soft de gps pe telefon, utilizarea sa costa? Ma refer la conectarea la satelit: trebuie facuta prin Internet? Si daca da se poate si prin wireless?
am o problema cu sonorul la PC nu stiu ce are nu se aude nimic boxele merg ca le-am ancercat la alt PC cred ca trebuie instalat Audio Device on High Definition Audio Bus va rog ajutati-ma!:(( primul...? (mai mult)
Cine este la scoala 98 avram iancu bucuresti? Care este site-ul scolii?
Ajutati-ma va rog sa imi faceti un top 10 in excel vasile_angel96 Funda:D
Imi puteti spune un antivirus bun.
Sal TpU cine poate sa-mi spuna cum adaug si eu o poza pe profilul de hi5 :O
Salutare.Am si eu nevoie de ajutor! De ce cand vreau sa instalez MICROSOFT Office 2003 imi da eroarea urmatoare? >http://imageshack.us/photo/my-images/98/89364589.png/ OFER FUNDA!
...cine poate sa imi spuna si mie cum dau comentariu pe hi5 cu o melodie :P
Stie cineva numele invitatei de la Agentul Vip de Miercuri seara (18.05.2011)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!