Am un video palsecam jvc, unde de fiecare data cand bag o caseta video nu ruleaza se prinde banda de in el.Stiti ce problema ar avea? Si cum se rezolva?
Am o problema. Mama nu ma lasa sa merg intr-un cantonament. dar eu imi doresc foarte tare. 8oo lei. eu mi-am strans o parte din bani... dar imi doresc foarte mult sa merg. ce sa fac? sa ma lase?;? (mai mult)
Daca ai putea alege dinainte de a te naste ce ai alege:fata sau baiat?[explicati alegera facuta
Salut, Miam reinstalat windowsul si am o partitie-C. E mai bine cu 2 partitii? sau numai cu una? daca pun 2 merge mai bine? Hard diskul e de 148 gb
Pe ce program se joaca cfr-gloria bistrita si otelul-branesti?
Buna TPU:). De fiecare data cand dau drumul la calculator mi se schimba ora. Ex : In loc sa apara 15:06 apare 06:06. De ce? Cum fac sa nu se mai schimbe?:)
Buna ziua. Stiti cumva organizatii de asistenta sociala cum ar fi Telefonul Copilului sau multe alte programe care te pot ajuta sa zic asa "la greu". Cum ar fi daca nu-ti gasesti vreun loc de munca, o...? (mai mult)
vreau si eu sa stiu care e cel mai bun windows pana acum in 2011 sh daca puteti sa imi lasati un link de download :D
Care sunt pasii pe care trebuie sa ii fac daca vreau sa trimit o poza la revista "Bravo Girl!"? va rog dati-mi un raspuns rapid FUNDITA!
Acum câteva săptămâni mi-am spart displayul la telefon strângându-l prea tare în buzunar :">. E cu touchscreen şi pe zi ce trece se vede din ce în ce mai urât la el... Cât ar costa să-l? (mai mult)
Care sunt profesiile solicitate si neglijente? Funditz`a
Cum pot scrie cu diacritice in Microsoft Word?
unde pot gasi rezultatele la cangurul 2011 clasa a 6a! multumesc! funda!
Cum transform un video din flv in divx sau mp4? Spuneti-mi un player bun. Dau funda pentru cel mai bun player.
Samsung s3350 ch@t sau Samsung S5230? si de ce?:X
Ieri, cand am dat drumul la pc nu aveam nici o problema, dar azi mouse-ul nu imi mai merge.Am dat restart, am scos mause-ul dar nimic.Pe acesta il conectez la usb.
Sunt copii din ziua de azi prea alintaţi sau nu?
Ce parere aveti despre cei "emo"?
Stie cineva dc cand intru in GoogleChrome imi apare pagina de start Search? wtf Funda daca stiti cum scap de ea :D
Am o optiune activata din serviciul orange young pe care as dori sa dezactivez. Stie cineva ce ar trebui sa fac? Tin sa mentionez ca am cartela prepay.
De cateva zile nu imi pot schimba poza de pe mess? Ce sa fac?
Salut tpu.cum sa fac sa aflu parola cuiva dau funda
Miam achizitionat un Samsung Star S5230 si am vazut ca nu pot vedea filmulelete lde pe youtube(am internet pe telefon) cei de la magazin miau zis sa caut pe net real player dar nu il gasesc sti cineva vreun...? (mai mult)
E bun acest volan de la emag http://www.emag.ro/volane/volan-logitech-g27-racing-wheel-pentru-pc-ps3--p941-000046 isi merita bani? si daca nu, altu imi recomandati?
Multimessu iti permite sa intri pe mai multe ferestre de messenger?
Cum se baga harta romaniei (mod romania) in euro truck simulator 2009? ca am jocu merge, si am si separat modu romania mai precis harta. imi spuneti unde so bag sau ce sa fac cu ea |
de ce nu imi apare avatarul? la mess.am incerkt si messu 10, 11...si nu-mi merge. ce sa fac?`
A câştigat cineva din Bucureşti un premiu la concursul de pe blog.coolgirl.ro? Dacă da, de unde se pot lua premiile? Am înţeles că undeva pe b-dul Carol 1 dar nu ştiu exact unde. Îmi puteţi...? (mai mult)
Buna tuturor am o problema cu emulatorul pentru PSP pe nume pcsp v0.3.0.Mi-am luat un joc pentru PSP am ISO de la el ii dau la File>Open UMD>Smackdown vs raw 2010. cso dupa aceea dau la Emulator>Run Si...? (mai mult)
Salut am o Combina Panasonic Sa-ak520 si nu imi merg majoritatea din butoane imi merg cateva d exp"Cd, tuner, aux, tape si rew" Nici telecomanda nu imi merge so folosesc nici sa scot cd macar:( daca...? (mai mult)
Vreau un sait, sau daca sunt mai multe, din galati specializat in domeniul informaticei si anume in operator de calculatoare, ori programator, Mrs mult O sera buna. Apropo dau funda
Vreau sa imi fac profilul de pe facebook privat? Pot?:D Sau trebuie sa imi fac alt cont? Imi explicati va rog?:D:*
Spuneti va rog care sunt cele mai fumoase lokuri din brasov? plizz
Mie nu imi merge situl gamesiasi.ro dar altora da si am un domeniu acolo care nu merge nici el ce tr sa fac?
Sall:D Mie nu mi-a placut nicidata metinul :-& dar o prietena m-a rugat sa ma joc pentru ca se simtea singura (zice ea) asa ca, incep:D Eu ma joc dinamik si as vrea si eu o arma buna:( Stiti vreo smecherie...? (mai mult)
Imi dati si mie idurile voastre?
De unde pot downloada tot albumul lui Raoul (noul album care este pe site, da nu merge descarcat)
Hi TPU! As dori si eu niste sloganuri/articole interesante/poze/parerile oamenilor etc pentru o campanie anti-fumat! va rog mult ajutati-ma! este pentru luni la liceu! Dau funda + vot
Am o combina panasonic sa-ak520 si nu imi merg cateva butoane ce as putea face pls ajutati-ma daca stiti? merge doar sa apas CD, TUNER, AUX, TAPE, REW, Cd nu poot sa il scot mel care e p cd nu pot...? (mai mult)
|funda| + |VoT| Cand tin click apasat 5 secunde ramane asa pana cand mai dau un click. adica ramane ca si cum as tine click apasat fara ca eu sa tin click. Ma poate ajuta cineva ca devine foarte enervant! Multumesc!...? (mai mult)
De fiecare dată când scot bani de pe OnBux, trebuie să am min. 2$? Sau prima dată 2$, a doua oară 5$ ş. a. m. d?
Cit costa o placa video de 2gb? cam cit ar costa in jur de 2mil costa?
Cine stie cam in cat timp ajunge un pachet din Thailanda - Chiang Mai? Si cam cat ar costa sa trimit un colet in Thailanda - Chiang Mai? Ofer funda+vot!
cine stie cum se salveaza pozele la photo instrument.va rog ajutati-ma daca stiti.
Am şi eu o problemă, sper să mă puteţi ajuta. Logic dau fundă :*. Deci mi-am schimbat id-ul şi hi5-ul îl aveam pe id-ul cel vechi. Şi am schimbat şi la hi5. Şi ca să-mi activez contul'...? (mai mult)
Cine a fost la Chisineu cris, la cupa crisius, la concursul de judo pe 7 mai(luna mai) sa dea add la id pavel.claudiu_97!
Cum dau funda la TPU?
Sall tpu.am o problema uriasa am avut avira antivir si mi-a dedectat virus in windows->system32 si apoi antivirusul s-a dezinstalat singur si acum nu mai pot instala alt ativiru va rog ajutati-ma.
Buna TPU maine ce vreme va fi va ploua sau„ va fi insorit sa„u noros cel care imi zice are funda?
Am facebook. Dar vreau sa imi fac o adresa de facebook noua privata :D. Trebuie sa o sterg pe cea pe care o acum? Sau pot sa o modific cumva?:)) Si daca trebuie sa o sterg pe asta...cum? :-? si cel mai? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
oceanoflove întreabă:
Izacloud întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lie to me
Te consideri un fan adevarat al serialului Lie to me? Hai sa vedem cat de multe stii!