TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Informaţii Utilitare

Informaţii Utilitare

• 2043
  • 2044
  • 2045
  • 2046
  • 2047
AmandytaErhan
în 7 Mai 2011 | AmandytaErhan întreabă:

Deci am auzit ca este asa program cumm ca poti face un fel de agenda in comp. adica poti alege culoareafolderului poti face acolo tabeluri pori afisa imagini pe fon si chestii din astea, stie cineva?

1
Răspunde Raportează
AmandytaErhan
în 7 Mai 2011 | AmandytaErhan întreabă:

Vreau sa-mi scriti despre starea eului liric din poeziile,, ma rog" de eminescu di,, ideal" de ion vatamanu (inform de clasa a 6 va rog)

1
Răspunde Raportează
Bee123
în 7 Mai 2011 | Bee123 întreabă:

Buna TPU ce materiale sunt necesare pentru creearea cerceilor(nu handmade) cei obisnuiti, stiu doar ca trebuie tortita, cleste si numai stiu ce... FUNDA!

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Mai 2011 |

Daca vorbesc cu cineva la telefon si ma suna altcineva cum vad ca ma suna acea persoana? Exista vreo optiune? funda.

3
Răspunde Raportează
Nicu_9173
în 7 Mai 2011 | Nicu_9173 întreabă:

Cine imi da un cont de steam la cs? Funda

1
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Mai 2011 |

Samsung Diva S7070 este android sau nu? Daca nu, de unde pot descarca aplicatii si jocuri pentru el?

2
Răspunde Raportează
Vlad_5409
în 7 Mai 2011 | Vlad_5409 întreabă:

Cine stie de unde pot sa scot Fast and Furios Five originalu adica nu acela pe care au filmat alti la cinema. Dau funda si vot!

2
Răspunde Raportează
absint
în 7 Mai 2011 | absint întreabă:

Stie cineva unde pot sa setez limba in care sa scriu in Word? Pentru ca, de exemplu, daca scriu "curent", imi apare "current", si multe alte cuvinte asemanatoare care imi apar in engleza.Nu stiu sigur...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DarkSour
în 7 Mai 2011 | DarkSour întreabă:

Ziceti-mi toate tarile care fac parte din Uniunea Europeana. Primul raspuns fundaXD

5
Răspunde Raportează
AndreiG11
în 7 Mai 2011 | AndreiG11 întreabă:

Detin un Stick USB si de fiecare data cand il bag pun ceva pe el iar apoi il scot si in 5 min il bag inapoi si imi apare chestia aia cu format. De ce oare? Va rog ajutati-ma!

2
Răspunde Raportează
c??ss
în 7 Mai 2011 | c??ss întreabă:

Hey :] o intrebare pentru cei care joaca jazz jackrabbit 2. ati vazut ca sunt mai multe 'capitole' si primul adica cel cu : shareware demo are 3 niveluri. dupa ce le termini nu te mai lasa sa joci si urmatoarele...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
DarkSour
în 7 Mai 2011 | DarkSour întreabă:

Ziceti-mi si mie niste informatii despre Ziua Europei (9mai). Cele mai multe informatii funda.

4
Răspunde Raportează
UrsuletulCacao
în 7 Mai 2011 | UrsuletulCacao întreabă:

Defineste caderile de apa.

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Mai 2011 |

Cum pot scapa de reclamele de la yahoo messenger 10? dau funda

1
Răspunde Raportează
Adaa_4250
în 7 Mai 2011 | Adaa_4250 întreabă:

Va place de Shakira?

4
Răspunde Raportează
nuconteazama
în 7 Mai 2011 | nuconteazama întreabă:

ma puteti ajuta si pe mine? mi-am uitat parola la id nu stiti cum pot sa o aflu am dat la forgot your password am dat la I forgot my password dupa aia mi-am scris idul si imi cere nu stiu ce cod...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
HyuLa
în 7 Mai 2011 | HyuLa întreabă:

Gazele naturale sunt: a)Hrana b)Materiale de constructie c)Sursa de energie. Care sunt/este?

4
Răspunde Raportează
Freaky
în 7 Mai 2011 | Freaky întreabă:

Facea reclama la un telefon Nokia parca, avea tastatura, ca la un telefon normal, insa avea si touch screen. ce telefon era?

3
Răspunde Raportează
Rikaa
în 6 Mai 2011 | Rikaa întreabă:

Salutare am auzit o programa pentru schimbarea vocei pe scype va rog ajutati-ma sa o gasesc

2
Răspunde Raportează
dragos921
în 6 Mai 2011 | dragos921 întreabă:

Buna; ) De fapt salut! Exista vreo modalitate, posibilitate sau ceva care sa imi faca parul drept. Eu sunt cret, si nu imi spuport parul.Cand creste mai mare zici ca l-am prins pe bigudiuri. Dar...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
bistriteanul
în 6 Mai 2011 | bistriteanul întreabă:

De ce Fraps filmeaza doar 30-35 secunde? Se poate modifica cumva durata de inregistrare, este vreo solutie sa pot filma cat vreau eu? Astept raspunsuri si dau fundita pentru cel mai bun!

11
Răspunde Raportează
User26
în 6 Mai 2011 | User26 întreabă:

Ce sentiment va transmite melodia aceasta http://www.youtube.com/watch?v=oUSzJ9qTu2A [explicati :)

4
Răspunde Raportează
Deiiiiia
în 6 Mai 2011 | Deiiiiia întreabă:

De unde pot dawnloada melodia : Peter Cincotti - Cinderella Beautiful dar sa mearga;)? dau funda :* mss! :)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Mai 2011 |

Unde pot gasi reclama de la glade sense spray in limba romana, stiu ca este la tv da nu o prind mereu, pe net vr s-o vad

1
Răspunde Raportează
brokenangel2011
în 6 Mai 2011 | brokenangel2011 întreabă:

Cum imi pot inchide contul de pe TPU pentru a mi face alt cont?

4
Răspunde Raportează
DyaElla
în 6 Mai 2011 | DyaElla întreabă:

Cum poti face un clip cu efecte, adica img sa apara lent, cu muzica, multe multe efecte... exact cum st si pe youtube ** fundita**

7
Răspunde Raportează
TheLastDancer15
în 6 Mai 2011 | TheLastDancer15 întreabă:

Cine e la Liceul de Arta George Apostu din Bacau? sa imi trimita un mesaj privat. va rog tare mult :X multumesc (^_^)

0
Răspunde primul Raportează
DyaElla
în 6 Mai 2011 | DyaElla întreabă:

Stiti cum poti face un site 100% FREE? sau un blog mai comlex? Eu am pe blogger : Http://dyath.blogspot.com dar vreau ceva mai bun, care poate fi cautat pe google si mult mai vizionat :D FUNDDDAAA

2
Răspunde Raportează
RaVuL
în 6 Mai 2011 | RaVuL întreabă:

Cum pot sa fac cercuri prin bule de apa ma refer sub apa

1
Răspunde Raportează
stefanandrei_1956
în 6 Mai 2011 | stefanandrei_1956 întreabă:

Funda! Am un program x-fire si cand vreau sa inregistrez nu se aude nimic. Merge perfect, dar nu se aude, m-am uitat la setari si sonorul e activat. Ce sa fac ca sa mearga.

1
Răspunde Raportează
claugunRo
în 6 Mai 2011 | claugunRo întreabă:

De unde dawladez poze care se misca cu caini?

1
Răspunde Raportează
eduard1029
în 6 Mai 2011 | eduard1029 întreabă:

Va rog dati-mi un cont club penguin membru:((

1
Răspunde Raportează
AnOnIm_1529
în 6 Mai 2011 | AnOnIm_1529 întreabă:

Buna am niste imagini. jpg mi le-a trimis cineva pe mess si cand le deschid (picasa 3 sau windows viewer) imi scrie invalid image. Pozele sunt facute cu camera foto-digitala.Mai mentionez ca pe cand aveam...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
KinderPinguii
în 6 Mai 2011 | KinderPinguii întreabă:

Va rog! ajutati-ma! am sters din greseala codecul de volum(de la boxe, pentru a asculta muzica prin boxe)de la Control Panel si nu stiu cum sa il adaug inapoi! va rogggg! ajutati-ma dau funda!

1
Răspunde Raportează
Andree
în 6 Mai 2011 | Andree întreabă:

Cum poti sa schimbi parola la ID dar nu de la messenger, ci de la yahoo. Funda, mersi.

5
Răspunde Raportează
ALIN1al
în 6 Mai 2011 | ALIN1al întreabă:

Ce cooler imi recomandati pentru. http://www.emag.ro/laptopuri/notebook-acer-aspire-5552g-p343g32mnkk-cu-procesor-amd-athlon-ii-dual-core-p340-22ghz-3gb-320gb-ati-radeon-hd5470-512mb-linux-negru--pLX.R4S0C.004#Ancora_Opinia...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
eduard1029
în 6 Mai 2011 | eduard1029 întreabă:

Dati-mi un cont pandanda de nivel 50

1
Răspunde Raportează
Nicu_9173
în 6 Mai 2011 | Nicu_9173 întreabă:

Cine sie cum sa scapi de genuine advanced?

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Mai 2011 |

cum pot face ca mesajul de stare de pe hi5 sa-mi ramana acelasi pentru o perioada mai indelungata.Imi poate spune cineva? Daca se poate persoana care stie as dori sa-mi raspunda...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
florin_4207
în 6 Mai 2011 | florin_4207 întreabă:

Stiu ca la fiecare album apare "editeaza albumul" si de acolo poti muta pozele, dar la cel cu fotografii de profil nu apare. daca puteti sa ma ajutati?!

2
Răspunde Raportează
coralia_5862
în 6 Mai 2011 | coralia_5862 întreabă:

Trebuie sa fac un desen cu tema pentru o alegere naturala-alternative la consumul de etnobotanice si chiar nu stiu ce trebuie sa desenez...cine ma ajuta si pe mine? fundita desigur :)

2
Răspunde Raportează
Vlad0123
în 6 Mai 2011 | Vlad0123 întreabă:

As vrea sa stiu, voi cei care sunteti cu un an mai mare sau cei care ati dat deja teza, ce v-a dat la teza in clasa. a VII-a pe sem 2? Nu ma refer la teza cu subiect unic, ma refer la teza obisnuita....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
cosmin_6011
în 6 Mai 2011 | cosmin_6011 întreabă:

Funda sunt clasa a VII-a si maine am teza la romana as vrea sa ma pregatesc bine si nu gasesc pe net subiecte pentru teza trimiteti-mi si mie un subiect p teza ( sa nu fie teza unica ) pentru sem. 2....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
AlbertPanel
în 6 Mai 2011 | AlbertPanel întreabă:

Stie cineeva u8n program care face poze normale in poze 3D doresc link Multumesc

1
Răspunde Raportează
MarisAlin
în 6 Mai 2011 | MarisAlin întreabă:

Cam cat costa decodatu la n nokia 1600 funda

1
Răspunde Raportează
Alexutzuxx
în 6 Mai 2011 | Alexutzuxx întreabă:

Puteti sa ma ajutati? desparte grupa muntilor parangului du munti retezat-godeanu? funda!

1
Răspunde Raportează
McDonalds
în 6 Mai 2011 | McDonalds întreabă:

Cine stie ce firma a facut hainele de politie locala la bucuresti sector 4 la piedone? Vreau site-uri cu firme care fac haine politie locala. DaU FUnDaAA!

3
Răspunde Raportează
Alexutzuxx
în 6 Mai 2011 | Alexutzuxx întreabă:

Ce staci sunt cu forme ciudate sunt in munti bugegi? nu sfinxul! dau funda!

4
Răspunde Raportează
danyuckov
în 6 Mai 2011 | danyuckov întreabă:

Vreau sa pun la pariuri 3 meciuri. Castig potential xx lei.Eu pariez la 2 meciuri 1, iar la al3-lea x. La al 3-lea in loc de x va fi 2.Mai castg ceva daca 1 rezultat nu ieasa asa cum am pariat eu?

3
Răspunde Raportează
SmileFreedom
în 6 Mai 2011 | SmileFreedom întreabă:

Ziceti-mi si mie oferte in retelele vodafone si cosmote cu internet...Sa fie pana in 10 euro. Urgent!

1
Răspunde Raportează
  • 2043
  • 2044
  • 2045
  • 2046
  • 2047
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • tonyc7
    trimisă acum 5 ore

tonyc7 întreabă:

Va deranjeaza numarul mare de cersetori aparut in perioada asta? Majoritatea fara sa aiba nici o infirmitate, arata destul de sanatosi, cu doua maini, doua picioare, ca orice om normal. Ce poate sa...? (mai mult)
    10 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă acum 6 ore

Aurel100009 întreabă:

Sa intamplat vreodata atunci cand dormiti, pentru cateva secunde sa nu va puteti misca deloc, sa nu puteti vorbi, sa nu puteti face absolut nimic? Cumva esti treaz, dar nu poti face absolut nimic, ...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • oceanoflove
    trimisă acum 17 ore

oceanoflove întreabă:

Ma suna un numar de cateva zile si cand sun inapoi nu raspunde. Pot sa aflu la furnizorul de telefonie cine este titularul?
    8 răspunsuri
  • Izacloud
    trimisă acum 13 ore

Izacloud întreabă:

Salut. Acum o săptămână am avut o tamponare usoara cu daune minore. Inițial ne- am inteles sa ii plătesc piesele si sa facem amiabila. Eu urma sa plec din județ a doua zi si ca si garantie i- am...? (mai mult)
    8 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.470
  • Întrebări: 3.954.347
  • Răspunsuri: 17.662.416
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 28 minute
Ce zici de un quiz?
Delta Dunarii

Delta Dunarii

Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...

Start quiz
Categorii
  • 652.075 Adolescenţi
  • 55.615 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.872 Auto & Moto
  • 144.259 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.103 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.336 Conversaţii