Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
tot am incercat sa gasesc niste programe pentru a edita pozele cu liminozitate :| nu am gasit deloc. care imi poate da si mie cateva tutorialuri dau funda! exemplu poza. http://img.9am.ro/comunitate/photos/4/0/9/1239041.jpg? (mai mult)
Ce ora este in ROMANIA 11; 30 pm
Descopunând în factori x2 – 36 obtinem? cum ati facut?
Cum fac ca vocea mea sa fie pe vocea veveritelor din Alvin in afara de modul cu inhalarea heliului?
Cum pot afla parola de la messul cuiva. Stiu ca nu se poate cu program. Dar cu ceva de la profilul lui, date personale ceva. Multumesc. Si daca nu se poate nici asa, explicati-mi mai detaliat de ce...? (mai mult)
Ce poti sa le faci tembelilor ce terorizeaza scoli, licee si nu lasa pe copii cuminti in pace. Cu aceasta problema se confrunta Romania, cu ce poti ajuta in acest caz? un sfat.
Actorii au impresari? Cu ce se ocupa ei? Ca si managerii?
Sal TPU, stie cineva cum sterg o poza de pe facebook? funda pentru cel mai bun rapsuns, sal...
Cum poti sati creezi un blog? cel mai bun raspuns funda+vot
...Azi e ziua mea! ei... ce-mi urati?
Cum fac ca vocea mea sa fie pe vocea veveritelor din Alvin?
spuneti-mi si mie un cad din acela de activare al Photoshop CS2(Serial number) Funda si Vot!
Ieri la emisiunea "Plasa de stele", am vazut cateva fete la un magazin de imbracaminte. Ele intrau in cabina cu o rochie si in 2 secunde ieseau afara purtand rochia.Cum se schimba asa repede?(miar prinde...? (mai mult)
Cum dau pe facebook o cerere de prietenie? Mai exat pe ce sa dau ca sa caut prieteni? Raspunsuri urgente+fundita si vot :D
Cum pot si eu sa imi fac un account pe YouTube
Vreu sa stiu daca ti se sparge vasul de sange la cap exista vreo sansa sa traiesti
Http://www.youtube.com/watch?v=JmJEiBk5PcQ&feature=related cum se cheama melodiaaaA?:X:X:X:X
Am si eu problema chiar nu stiu cum sa ii dau ce cap! Deci sa incep : - in legatura cu facebook am avut pe cineva la grupul de familie ca " sora " acum cateva zile am am sters din greseala persoana respectiva...? (mai mult)
De ce in unele documente scrise in word (2003/2007) nu imi apar semnele diacritice ci numai niste patratele, ATUNCI CAND DESCHID UN DOCUMENT SCRIS CU DIACRITICE DE PE ALT CALCULATOR? trebuie modificat...? (mai mult)
Cristos a Inviat as dori sa imi dati un broswer de cautare gen mozila firefox dar altele in afara de google chrome si opera si internet explorer mai stiti careva altu va rog dau funiza la primele raspunsuri...? (mai mult)
cum faci chenar pe microsoft word? Funda pentru cel mai rapid si corect raspuns
Am o prietena care nu-si mai aminteste parola de mess.Cum poate sa o afle? Dau fundita.
Dece nu pot scrie pe club penguin?
cine imi poate spune unde gasesc clasamentul elevilor care au participat la concursul de chimie "raluca ripan" din 30 aprilie 2011, faza locala, din caracal( s-a tinut la scoala gheorghe magheru)....? (mai mult)
Am un monitor care nu-l mai pot pune la calculator din cauza frecvenţei, mi s-a spus că trebuie să o schimb dar nu ştiu cum?! Doresc un răspuns cât mai rapid... Mulţumesc anticipat!
Cine poate sa-mi spuna si mie cum se fac bratarile impletite? Sa-mi explicati, va rog, chiar imi plac mult si vreau sa invat sa le fac.
Stiti de ce nu pot sa vad ce scriu pe mess sau ce mi se scrie?
Http://www.youtube.com/watch?v=JmJEiBk5PcQ&feature=related cum se cheama melodia?
As vrea si eu sa-mi fac un abonament la Cosmote pana la 10 euro, la care sa primesc si un telefon de ultima generatie. Imi recomandati ceva?
Cum pun muzica fundal si cum pun scris in filmele pentru youtube? Am nevoie urgent plss!
De ce mi se restarteaza lapoptul dar numai cand downloadez de pe net am folosit si google chrome si internet explorer, opera si tot mi se restarteaza cand descarc un program va rog ajutati-ma ca nu stiu...? (mai mult)
Si-a achizitionat cineva cardul pentru studenti de la Raiffeisen Bank? Daca da, ati avut vreun dezavantaj cu el pana acum?
Cu ce programa pot instala The sims 3... dau funda
Http://omn.ro/qr/qr_generator/core/index.php?data=http%3 A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DJL0q8o-IAc8& size=5& level=L ce e asta? E ceva legat de o aplicatie pentru telefon. E o poza dar nu stiu cum...? (mai mult)
..cum se activeaza mesageria vocala la vodafone? //?
Dupa ce dai capacitatea, si iesi la examene cu o anumita medie, se mai tine cont si dee mediile din clasele 1-8, sau 1-5? dau funda
Daca te uiti pe xvideo poti lua virusi:))?!
Am si eu o problema cu pc-ul: cand il inchid imi apare o fereastra in care trebuie sa dau inchidere. Si ma enerveaza pentru ca atunci cand ma grabesc sa il sting trebuie sa astept de fiecare data sa dau...? (mai mult)
Unde este de facut pasapoarte? ca nu mai stiu,, Plizz dauu voot.ca funda nu stiu cum :))) a si cum dau funda apr`? :D :-s
Am un windows dreams...si are iconitele modificare, cand am instalat fifa sau schimbat inapoi cu cele de la windows xp normal... pot cumva sa le fac la loc pe cele care le-am avut?
Care stie cum pot sa imi aflu parola la id? pentru ca prin aia cu mi-am uitat parola nu merge si zic ca sigur cineva a avut treaba in asta, daca aveti cum sa ma ajutati si vreti va rog frumos spuneti funda!...? (mai mult)
Ce telefon e mai bun Lg GT400 sau Samsung Corby? iar ala mai bun ce are in plus fata de celalalt?
Nu imi merge mess'ul si cand dau la verificare probleme imi spune ca ar fi ceva de la internet explorer, imi spune unde sa intru dar ma blochez la ceva:"proxy address to use" unde trebuie...? (mai mult)
Uitati am nevoie de un progam care-l instalez pe telefon, conectez telefonul la calculator(cand imi cere parola sa intru in el)si sa descopere parola. Daca ati gasit, trimiteti-mi linkul de unde il descarc(sa-l...? (mai mult)
Ce player foloseste www.filme-online-noi.com?
Sall all! as vrea si eu sa ma ajutati cu ceva :d... spuneti-mi si mie cum imi fac un site propriu;) cel mai explicativ raspuns FUNDA! mersi
Ce site este preferabil pentru e-mailuri: gmail, yahoo sau hotmail?
Ce taxa se percepe pentru eliberarea C>I in regim de urgenta si unde se plateste aceasta, la posta sau in incinta cladirii evidentei populatiei? Viza de flotant poate fi eliberata in regim de urgenta?...? (mai mult)
deci eu am facut o imagine in Paint (un comic) si are 15MB. Cum as putea face sa o incarc pe un site (gen IMGUR)? Dimensiunea e prea mare pentru siteurile pe care am incercat sa o incarc pana acum. Deci...? (mai mult)
Hi TPU! Cu ce program pot deschide pozele .jpg.rem (facute cu BlackBarry)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!