Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Joc Cs de 1 an si am vazut multi care joaca cu steam. Am programu dar cand dau sa intru in cs tot imi iesi si sp ca cs e non steam dar de unde sa fac rost de cs cu steam! Daca cineva stie cum sa joc...? (mai mult)
A dat cineva comanda de pe siteul www.fashion1.ro, iar daca da sunt produse de calitate?
Cine cunoaste un tratament pentru parul carunt?(funtitza:P)
am inregistrat la microfon vocea mea, am descarcat un negativ de pe net...si nu stiu cum sa il pun pe vocea mea, vreau ca negativul sa fie pus pe vocea mea sa se auda in acelasi timp, imi spuneti? (mai mult)
Hey! Mi-am facut cont pe weheartit.com dar nu stiu cum pot posta o imagine dintr-aia. funda & vot pentru cine ma ajuta : Cum postez ceva acolo? :)
Cine a dat comanda de produse de la "megaokazie.ro"? sunt de buna calitate? funtitza;)logik
de ce trebuie sa pun numarul meu de telefon cand vreau sa fac un cont pe google. :|. FUNDA
In ce consta windosul xp licenziat? Platesti doar codul? adica doar codul e licenziat? sau cum sa inteleg? cu ce e mai bun?
Hey, stiti cumva daca pe 1 mai e deschis MCdonald la Piatra Neamt?
Buna stit cumva daca pe 1 mai este deschis MCdonald la Piatra Neamt>:D
Cum sa imi fac privat profilul de hi5?
Ce credeti despre 2012...va fi sfarsitul lumii?(cine va raspunde... fara noima, sau la intrebarea mea va primi voturi bune)
Cum imi pot pune IDLE fals la mess?
Care e cea mai buna ciocolata din Germania?
Bună... am o problemă legată de CS Carbon (aşa am păţit şi cu fostul cs 1.6): Joc o perioadă de timp, după care, intru în joc (pe server sau cu boots) şi stau nemişcat. Doar pot să mă uit? (mai mult)
Buna am si eu porobleme cu sunetul la pc.in timp ce ma uitam la un film pe net mi s-a oprit brusc...am incercat sa rezolv dar nu am putut(sistemul de boxe merge, e de la pc). stie careva de la ce sa se? (mai mult)
Sal.as vrea sa fac un server ce counter-strike. unde el fac si cum il fac?
As vrea si eu sa stiu cum pot face un server de metin2, pe IP ci nu sa functioneze pe HAMACHI. FUNDA!
Cumpar steam! justme. koko@yahoo.com ma puteti gasi aici :P
Se poate schimba biletul de tren? Am tren la o anumita ora insa as vrea cu un tren mai devreme. Daca da, trebuie platita vreo taxa?
Cum imi calculez media la matematica sau romana, cu tot cu teza?:D
Imi explica si mie cineva ce se intampla aici de fapt? http://www.youtube.com/watch?v=VA770wpLX-Q&feature=player_embedded
Cine stie cum se numeste piesa de la "Dorna best of"? la reclama, dau funda:X!
Vreau sa stiu daca pot conecta PC-ul la un televizor cu iesire HDMI! Placa video are iesire HDMI si am si cablu. Vrea sa stiu doar daca pot fi conectate si sa folosesc televizorul in loc de monitor.
Am o problema cu un nokia n73. de curand l'am resoftat si acum cand vreau sa trimet mesaj la 1234 (cosmote) imi da eroare de expediere si scrie "verificati serviciile de retea"... ce poate sa fie HELP pls!? (mai mult)
Un windows XP XP bun [sp1. sp2] Sa imi dati si cd-key[daca are] De preferat un windows care l-at folosit/il folositi Multumesc, [Funda+Vot;)]
Cum desfac caseta la roata din spate nu-i cu piulitza de aia cu gauri are filet si trebuie cheie de aia, am doar de monobloc da e prea mare stiti cum sa o desfac fara cheie de aia? ( vreau sa fac singlespeed)...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la IN PUII MEI care o pune atunci cand intra pe scena momaie si gogaie:D? pls funda si vot:*
Buna stiti daca se invata luni (02.05.2011)?
Am o intrebare intrebatoare...cum imi dau seama ca am ureche muzicala pentru beatbox
ati cumparat vreodata vouchere cu reduceri dp site-uri gen bestdeals, topdeals, zumzi etc.sunt sigure? astept urgent raspuns.mersi!:*:*
Buna seara, stie cineva sa imi raspunda la urmatoarele intrebari, va rog frumos?! La schimbarea C. I in urma cununiei( deci schimbarea numelui de familie) mai trebuie timbru fiscal si achitat taxa de...? (mai mult)
Am si eu o problema... am un aparat Cannon si m-i s-a blocat obiectivul. ce as putea sa-i fac? Urgent! Fundaa!
PROMIT CA DAU FUNTITA RASPUNSULUI PE CARE IL ASTEPT. Caut o melodie bisericeasca si nu stiu cum se numeste stiu doar atat din ea. "puteai puteai tu crede minuni mari ai vedea" Va rog sa imi spuneti...? (mai mult)
Imi dati si mie un site in care sa pot sa imi scriu numele pentru yahoo? Dar cand il scriu acolo sa nu imi arate numai patratele. Funda! :D
Cine imi poate spune cum il cheama pe celrbrul bastchetbalist care a aparut in videoclipul lui michel jacson http://www.youtube.com/watch?v=JbHI1yI1Ndk pe la min 2:15(am un mare lapsu). dau funda
Salut azi am facut contractul cu upc pentru internet de 120 mb/s si as dori sa stiu daca se merita sau daca am facut o greseala (as dori opinile celor care au un astfel de abonament pe upc )
Heii TPU.am si eu o problema cu youtub'ul.atunci cand intru pe o melodie apare un cerc alb ce se invarte, si nu se mai incarca, uneori apare si ceva cu error.Aceasta problema nu este de azi, ci de vreo...? (mai mult)
Care ati vrea sa fie urmatorul juriu la romanii au talent? Din urmatorul sezon.
Buna!:) care este cel mai bun aparat foto?
Buna TPU am o intrebare am parul ff lung si eu vreau sa ma tund fiindca ma doare capu si totii imi spus ca sunt nebuna ca ma tund si mama spune ca verrisoalele mele o sa aiba parul mai lung soramea s-a...? (mai mult)
Stie cineva daca se poate afla un numar privat cand te suna? daca da, cum? astept, e urgent. Multumesc!
Cine stie cum se face o carte de vizita electronica?
Am nevoie de toata poezia Apolodor. Tot textul din Cartea cu Apolodor, adica. Va rog fara fragmente!
Fripta.ro este un site serios? iti da cadoul care il vrei pentru puncte din alea? sau e vrajeala si nu dau nimic? doar fac bani in urma noastra?
Imi dati cateva informatii despre Printul William?
Ce parere aveti in legatura cu bormasinile produse de firma hilti?
Imi puteti da un site ca google translate dar mai bun?:-s google translate are o gramada de greseli :D. Funda
Stie careva daca se pot face abonamente orange la magazinele gsm? Multumesc!
Unde gasesc history la browser-ul google Chrome?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!