Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Am pus comanda la Oriflame asa cred eu dar nu ar trebui sa-mi arate cosul gol dupa ce am pus-o? Mie mi-l arata plin cu produsele comandate asta inseamna ca nu am pus comanda?
Telefoanele allview S3 deblocheaza cardurile microSD?
Cine imi poate da si mie numarul de telefon al doctorului veterinar Iulica Voinea din Arad str 9 mai nr. 21 plz... Funda! mersi anticipat
am o problema calculatorul meu are CD-URI dar nu mi-le citeste. Va rog ma puteti ajuta. FUNDITA!
Buna TPU.Cum naiba scap de "The disk is write-protected"? Celmai bun raspuns primeste funda...mersi
(trec peste introducere direct la intrebari) 1)Cum modific extensia unui fisier. (mai exact cum pot sa fac din. psd (extensia de la fisierele photoshop). jpg sau. png) 2)De ce nu pot sa imi pun...? (mai mult)
cine ati vrea sa castige marele premiu la Romanii au talent
Stie careva de pe ce te urci pe scara la wwe smak down vs raw 2011, sau pe coltul ringului sau de pe ce te dai in corzi si de pe ce faci inumaratoare la 3 si de pe ce iesi din ring depe ce iei lucrurile...? (mai mult)
Poti primi amenda pentru ca ai fost legitimat de politist noaptea tarziu plimbandute pe strada?
|funda| Stie cineva cum se numesc dispozitivele alea cu care faci muschi?! ( Dealea care tot tragi, dai drumul si tot asa ). Multumesc.
|funda| Vinde careva Bara de tras la fiare ( Bara dreapta / Bara Z ) sau daca nu stie cineva pe ce site pot sa gasesc?! Multumesc.
Aceasta placa e AGP? http://www.youmago.ro/object/view/asus-ati-radeon-hd-3450-256mb-64-biti/347878 ca vad ca pretul e mic, si miar veni pe placa de baza : Asrock p4i65GV?
Buna TPU. Stiti un site sigur unde as putea care au fost ultimele plati facute pe internet cu cardul? Mi-ar trebui un extras de cont de la banca dar cea din zona in care ma aflu e inchisa.
Cum pot sa imi pun un status din emoticoane? :-? funDDDa :X
Nu stiu daca stiti pixurile alea care au la capat un fel de guma care sterge pixul respectiv.Stiti cumva daca avem voie cu ele la Evaluarea Nationala?
eu mai am doi si am sa merg la liceu.Eu vreau la Gheorghe Lazar dar nu stiu ce materii sunt, mi le puteti spune va rog? Si imi puteti spune si cu cat se intre la el? Eu stiu doar ca se intra peste...? (mai mult)
Cum se ingrijesc bilutele ce cresc in apa. ce fel de tempertura trebuie sa aiba apa...
Stiti aseara la Romanii Au Talent au fost niste dansatori care i-au imitat pe Mihai, Andra, si Andi. [cred ca stiti despre ce este vorba] as vrea si eu sa aflu cum se numesc melodiile pe care au dansat...? (mai mult)
Cum pot pune bluetooth pe calculator sau de une dau ca sal activezi si nu vreau stic
Unde, cum si cu cine v-ati petrecut majoratul? In curand fac 18 ani si nu am nicio idee. Pup si Va multumesc
Am un nokia 2650...va rog frumos daca puteti sa imi dati un site unde sa bag imei si sa il decodez
Sunt pe TPU de pe 13 feb 2011 si inca nu am primit confirmarea si nu pot sa dau raspunsuri sau sa trimit mesaje.va rog inca o data sa ma ajutati!
Unde gasesc jin-hee? in Metin2.ro...dar nu "tristul de jin-hee"! (pe Lupus) (in regatul albastru) FUNDA!
Pentru cei ce joaca imvu va rog daca stiti imi puteti sp si mie cum pot sa salvez in calc o poza pe care am facut-o ca am vazut ca se poate multe persoane au asa dar nu stiu cum se face:p funda:X
Ce parere aveti despre Windows Vista Enterprise sp2? S-ar merita sa-l fac pe un PC cu:128 MB VRAM, Nvidia 7300, 1023 gb RAM, AMD Sempron 3000(1.60GHz)?
Sall am si eu o problema :as vrea sa-mi explicati cum pot sa rezolv exercitiul acesta:4x-6y trebuie sa scot factorul comun! vreau sa stiu cum as putea sal rezolv! P. S:sunt pe clasa a 7-ea!
Cum pot sa trimit un PM altui utilizator pe TPU? Dau fundita care imi spune bine si corect.
De unde pot lua Png-uri dar cu vedete Disney?
Cum sa pun muzica pe toata prezentarea power pont? Multumesc anticipat.
Cum dau de o masina dupa numarul de inmatriculare?
Mai de mult la fox kids era un desen nu mai stiu cum se numea...era vorba despre un barbat care s-a dus cu familia lui pe alta planeta era jumate de planeta, jumatate era din geam si se vedea orasul el? (mai mult)
poate sa-mi spuna cineza cum scanez un document si sa-l pun in calculator?
Am si eu o intrebare:cum pot sa-mi fac cont pe wow(world of warcraft)? am tot ancercat dar nu am reusit! imi poate explica cnvplsss!
Mi-am instalat un nou user account pe Windows XP si observ ca la cel nou scrisul este putin... diferit. Adica absolut toate documentele, programele, pana si chestiile de pe internet se vad scrise altfel,? (mai mult)
Care sint efectele asupra sanatatii omului a gazului, axidului de azot si dioxidului de carbon? ajutati-ma va rog, nu gasesc nimic pe net despre asta... fundita
Are nevoie prietena m, ea de un anti virus nou calculatorul ei e vrirusat rau! P. S.:Funda! :)))
Care sunt atributiile unui dierctor vanzari si marketing din cadrul unui hotel? mersi
Buna cum pot sa-mi fac un blog adica sa am site meu precum vedetele numai ca sa vb acolo despre altceva stiri, barfe, zvonuri, etc se poate si dc da cum si mai dati-mi o idee despre ce vb! funda!
Am auzit de la niste prieteni de ai mei ca baga niste coduri pe telefon si se aud mai tare melodiile. E adevarat? Cum pot baga si eu un cod de asta ca sa se auda mai tare? Am Samsung Star... funda+? (mai mult)
Cat costa un nokia n73 in lei moldovenesti?
Cum bag pe net o masina pe care vreau sa o vand?
Am o problema. Este o fata in clasa cu mine, pe care o plac enorm, si ea pe mine...nu stiu cat de mult, dar a zis ca ma place... dar nu vrea sa fim impreuna pentru ca ea zice ca este prea mica (14ani).? (mai mult)
Oferte paintball cluj-napoca? Pentru un joc de paintball in cluj-napoca, care firma mi-ati putea rocamanda? Care sunt cei mai buni?
Stie careva cum folosesc codurile de la stik arena balistik online? dau funtzita si vot
Cum pot sa micsorez pozele din fiecare post ( ma refer pe blogspot ). Va rog ajutati-ma, dau fundita :>
Ce reprezinta "Temperatura Aux"? uneori are o valoare de 90 grade C. E normal?
Care telefon canta mai tare: nokia n73 sau nokia 6233?
A cumparat cineva de pe mediadot.ro? vreau sa iau un calc de la ei ma duce cu vreo 150 ron mai ieftin ca in alte parti dar am citit pe net numai pareri naspa despre ei, dar am vazut numai mesaje 2007,...? (mai mult)
Am windows xp instalat pe partitia C si windows xp Home ed. pe partitia D. Ce se intampla daca il sterg?
Am o imprimanta canon mp250.am ambele cartuse in ea pline dar imi spune ca cel negru nu este bagat. ce sa fac?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tudor Chirila
Esti un fan adevarat al lui Tudor Chirila? Hai sa vedem cat de bine te descurci la testul nostru!