Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Spuneti-mi si mie va rog daca s-a redeschis traficul pe Transfagarasan daca nu, cand? Multumesc!
Telefon Nokia E90. Este un telefon cu doua ecrane unul imens de 4.0 inch. Pt mai multe detalii uitati-va aici: http://www.okazii.ro/catalog/53653886/nokia-e90-impecabil-tastaturi-originale-.html#galerie COSTA...? (mai mult)
Care imi spune si mie un nume pentru hi5 de ex: Love Me da cu semne din alea`.:p plss` :D
Cum trimiti figurine pe facebook?
Daca circuli cu o viteza de 400km/h, in 12 min ce distanta parcurgi?
Ce sa fac? imi face figuri mess-ul :D eu sunt online iar celor din lista mea le apare ca sunt offline:D nu stiu ce sa fac.va rog ajutati-ma, sunt disperata:D astept raspunsuri cat mai repede.
Sal Ca sa ma transfer la alt liceu si alt profil in clasa a 10 a cam ce conditii ar trebui sa indeplinesc?
Aseara am avut un vis :-? se facea ca ma duceam cu prietenele mele in oras [ in numar de 3 ], ajunse in parc unde era si o apa[ chiar la mine in oras] foarte limpede dar murdara si erau ceva...? (mai mult)
Va rog frumos as vrea informatii despre Georges Clemenceau pe wikipedia. Mie imi dua doar caeva randuri si acum o saptamana cand am cautat despre el imi dadea mult mai mult. Poate nu scriu eu bine numele....? (mai mult)
TPU! Deja se apropie perioada in care sunt cam nelinistita.in legatura cu scoala.sunt clasa a V|||-a si nu stiu la ce liceu sa dau.de cateva saptamani ma tot gandesc sa intru la un liceu militar....? (mai mult)
Cand scriu la run "regedit"(registry editing) imi zice: Registry editing has been disabled by your administrator. Cum as putea face sa mearga? Multumesc dau funda :D
Am o imprimanata Hp LaserJet 3050 si nu mai gasesc cd de instalare... Da-timi si mie un site de unde pot lua programu' de instalare
De ce mai este numita Oloanda si tara morilor de vant, tara lalelelor sau tara sabotilor din lemn
Sal TPU ma puteti ajuta/am o problema trebuie sa fac o compunere pentru romana despre padure in anotimpul primavara si nu-s tiu cum sa incep dati-mi idei va roog funda
am cartela vodafone de 1 luna.si vreau sa imi activez netul gratuit 7 zile.am inteles ca si la vodafone e ca la orange.ma puteti ajuta?:Xms anticipat
Am nevoie de un sfat si de aia vreau sa va povestesc... Deci am avut o infectie la degetul mare de la picior de un an [ acum vorbesc la trecut ]. Am fost la un chirurg care mi-a scos unghia? (mai mult)
Care imi da un link cu nero sa-l downloadez dp net care ma ajuta mult ii dau funda ;)):d
Buna TPU :) Am o problema in legatura cu telefonul.Eu sunt pe Cosmote si NU am abonament.De curand mi-am activat o promotie si cerea sa dau un sms la 400 pentru a o activa.Am trimis un mesaj "gol" la 400...? (mai mult)
Buna TPU am o problema cu pc deci ii dau restard si astept sa se aprinda totule merge bine cand sa zica welcome atunci mi se stinge si abia dupa 5 min ma lasa sa il aprind ce trebuie sa fac Dau Funda si...? (mai mult)
Salut, doresc sa stiu si stiu si eu ce taxe se percep de Posta Romana cand comand ceva. Eu vreau sa comand un tricou pe un site si nu stiu taxele ce se adauga, siteul find Maniac Music. Funda celui...? (mai mult)
Cu cat trebuie sa trec examenul de Cambridge ca sa nu mai dau bacul? Funda:*:*
Am un server de samp si merge sa il deschid mie imi merge sa ma joc pe el dar la altii ca sa intre le arata ca serveru e inhis ma puteti ajuta sa rezolv problema?
Buna! Tocmai mi-am luat telefonul Htc Wildfire si vreau sa imi descarc niste aplicatii de pe Market. Trebuie sa le cumpar sau sunt gratis? sa mentionez ca sunt si pe abonament :D
Buna TPU... eu folosesc internet explorer si s-au adunat multe chesti de la programele instalate cum le dau jos pe TOATE? uite aici o imagine : http://i.imgur.com/TOLDC.png
Imi puteti da si mie va rog frumos caracterizarea matusii mariuca din amintirii din copilarie de ion creanga ca am nevoie va rog mult! Funda! Va raman recunoscataor
Am o problema cu un router serioux.care are firewall si nu imi da voie sa intru pe anumite siteuri si as vrea sa ii inchid firewall dar nu stiu cum.va rog sa ma ajutati
Unde pot gasi harta cu cartati meridionali simpla!?!?!?!?
Imi spuneti si mie unde pot gasi un site cu rezumatul la povestea Jarul din palma de George Sovu?
SALUT.Am si eu o intrebare, cum pot sa sterg si eu conturile facute de mine ma puteti ajuta va rog.multumesc
Cine imi poate trimite si mie pe adresa asta de mail ancacostiniuc@ymail.com imnul statului Israel? Dau funda! Va rog imi trebuie urgent!
Exista astazi ideologii asemanatoare cu cele totalitare (comunism, fascism, nazism)?
Nokia 6303 are Symbian?
Eusebiu stefanescu l-a cunoscut pe Nichita Stanescu? funda...
Hello`! am un nokia 6300 si memoria interna a lui este plina:) l-am luat de la o cunostinta si nu stiu codul de securitate:) cum pot rezolva asta? urgent:) dau fundita:-*
Unde gasesc si eu un site gen www.ZUUZ.info?
Daca cineva mi-a trimis un server sa intre la mine in pc si l-am deschis. Ce pot sa fac sa nu mai poata sa intre in pc meu?
Unde as putea gasi o programa ca sa aflu daca prietenul meu de pe skype este invizibil sau desconecetat? scrieti-mi saitu.va rog.
Am si eu o problema cu sunetul la PC se aude foarte incet la o boxa (o casca) sau nu se aude deloc si am un [bazait] si nu aud deloc bine. Intr-o parte se aude normal, iar in alte deloc si se aude un [Bazait]...? (mai mult)
stie careva, de unde pot downloada program pentru web? am pierdut cd-ul, si nu il mai pot instala!
Cum se schimbă fontul sau culoarea titlului unui blog pe platforma wordpress?
Salut care dintre aceste coolere pentru procesor e Silentios? sa nu faca zgomot mare? dar sa aiba si o racire buna. http://www.emag.ro/coolere_procesor/filter/tip-socket-v592, 478-ig1644/sort-priceasc/last/f1...? (mai mult)
Daca te pricepi la JAVASCRIPT / PHP / HTML te rog ajuta-ma e foarte important. Am un site de anunturi. Pe prima pagina am pus sa se afiseze TOATE anunturile de pe site, dar problema e ca le afiseaza...? (mai mult)
ziceti-mi va rog niste programe de facut clipuri din poze si muzica, dar sa fie usor de lucrat cu ele.Multumesc,cele mai tari programe funda, restul vot
De unde pot downloada gratis Microsoft Office Word si Microsoft Office PowerPoint? Multumesc anticipat
Cine vrea Moderator pe http://colta-zone.forumz.ro/? Contact yahoo : coltazone
vreau si eu sa fac un video pe windows movie maker. Am luat videoclipul de pe telefon. si imi apare o eroare:The file C:\Documents and Settings\Andrei\My Documents\My Videos\Narration\Test importare...? (mai mult)
Merita sa fac overclock la pc meu Pentium(R) 4 CPU 2.66GHz 2.67Ghz?
Salut all! Stie careva daca se poate vorbi cu mai multi de o data pe mess da prin CALL(sau cum ii zice, microfon)? daca da imi zice-ti cum...pls...FUNDA! scuze categoria(daca am gresit)
Cine stie ce trebuie sa fac ca sa am sunet la windows media player.Imi apare ca sound device nu este sau nu-l gaseste.In rest merge, ia subtitrarile. Se vede perfect, dar nu se aude.Trebuie oare sa descarc...? (mai mult)
Sal, va rog din suflet ajutati-ma cu problema asta. imi apare verifying cd pool data. inainte imi aparea tot asa si imi scria mai jos ctrl+ alt sau ceva de genu si sa dau restart. dar am umblat putin in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Egiptul Antic
Faraoni, piramide, zei si mumii. Intra intr-o lume misterioasa si fascinanta.