Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Atentie la firma SC VT SCAN INTERNATIONAL AUTO SRL ...trage tepe! Nu va luati dupa ei ca va da Logan. Toata vrajeala este sa le livrati 800lei intr-un cont la Raiffeisen.
Exista vreun site de unde sa accesez arhiva emisiunii Nasu? vreau sa vad emisiunea de pe 1 martie 2011...mersi
Cine doreste sa scrie aricole pe www.24monden.net?
Level 189 to Barn Buddy! cum se numeste melodia?
Sall all...cum pot trimite unor persoane pe facebook o photo of you? ca si eu am primit da nu stiu cum s`a trymyt si eu...imi ziceti fundytza + votttt;;)
Cum imi pot personaliza fundalul hi5-ului meu(ma refer la cum pot pune pe fundal o imagine din pc-ul meu). fundita si voturi.
Cine stie ce trebuie sa fac sa nu mai primesc tot felul de mesaje pe DC++?
Va rog urgent spuneti-mi si mie: am uitat chitanta cand am platit abonamentul la cosmote, l-am platit dar nu am luat chitanta, este ceva, sa efectuat plata? Funda
Stie cineva site-uri pe care pot gasi programe gratis de trucat poze?
Cum postez ceva care sa apara cand cauti pe google?
Sts scurte plz dau fundita
Stie cinveva cum se numeste melodia de la reclama aia,, Hochland "
Cine are n81? cand inchizi slide-ul se inchide si aplicatia in functiune? pot sterge intrebarile care le-am postat si au deja raspuns?
Ok.am o problema...nu merge dechisa MOZILA FIREFOX oh my god! ce ar trebui sa fac? funda;)
Cum folosesc si eu cablul de date al telefonului samsung star s5230? ptc eu il introdul in calculator dar nu stiu ce se intampla ca nu-mi apare nimic pe desktop...:(va rog spuneti-mi si mie...:x
Sall! cine imi poate da si mie o lista de filme tip"step up"! plsss!
Salut.Am o problema.Am incercat sa imi pun la addsense un blog. Dar addsense nu mi la aceptat Am mai incercat cu alte 4 bloguri si tot la fel imi zice.Mai exact, imi trimite un mail in care imi zice: ...? (mai mult)
De ce baieti is mai buni decit fetele?
Câte mănăstiri sunt în toată românia?
Am auzit ca or sa fie camere video la examneul de sfarsit de an la cls 8 asa e? :( fundita
Ok, deci am un laptop, un calculator si un TV. Sa zicem ca pe toate 3 le-as tine aprinse 24 de ore, care ar consuma cel mai mult? si cam cati kw pe bucata?:D
Sall! am auzit un cantec, care al canta brytney spears si era pe ritmul acestui cantec:http://www.youtube.com/watch?v=C6GRKRDicTU! cum se numeste cantecul pe acre al caut eu? pls ajutati-ma!:D
scuze de deranj, dar sunt noua pe aici, , asi as vrea sa ma ajutati cu ceva. inca o intrebare.Cum pot sa imi pun poza la avatar.ca nu prea stiu sa folosesc blog-ul asta.:)...mesc de raspun, dau funda.? (mai mult)
Ce pot să fac să scap de cosuri? fără creme... căci mi se măresc si se inmultesc, scuze de categorie n-am stiut ce să pun:-/:-/...
De ce exista viata? De ce nu exista prietenie eterna? De ce nu exista iubire eterna? Cum poti aduce pe cineva drag inapoi la tine? :(( De ce nu poti uita persoana iubita care te-a lasat balta...? (mai mult)
Sunt clasa a 12-a si vreau sa iau ceva ca sa tin mai bine minte ce invat. M-am gandit sa iau memo plus sau lecitina dar nu stiu care... poate imi recomandati voi care ar fi mai bun:) Si se poat lua ambele? (mai mult)
Cum scot, sterg anumite intrebari si raspunsuri ale mele de la profilul meu.Nu vreau sa mai apara caci subiectele sunt vechi
Salut.as dori sa stiu cum pot afla nickul exact al unui membru de pe TPU.stiu emailul lui si o parte din nume dar nu stiu unde sa il introduc ca sa aflu exact.ms
Dau funda! Metin se joaca online? Dacada, unde dau ca sa intru in joc?
de ce mie la messenger nu imi arata emoticoanele, in schimb imi arata un patratel cu un punct in el, si nu e o problema din messenger, pentru ca l-am ins de atatea ori si nu mergecryingcrying...? (mai mult)
Vreau statusuri haioase ma ajuta cineva.plizzz.va rog.help._/?
Ce parere aveti de porecla " Mariuca iaurthe fihnn" pare ciudat! Funda.Scuzati-ma daca am pus categoria gresita
De ce ar trebui sa ne fie frica de Dumnezeu? Si ce am patii daca nu am fi credinciosi si am fi atei? Ce vom pati dupa ce dam coltul? De ce exista viata umana? (ca sa distrugem viata planetei?) Multe...? (mai mult)
spuneti si mie un cod pentru green farm pentru vecini! fundita+vot!
Cum sa sterg prieteni de pe facebook
Va rog sa-mi dati un cod Gta Romania pentru elicopter. :((
Cum sa fac un forum gratuit? DAU FUNDITZIA
Cum pot dezactiva castile care apar pe desktopul telefonului.am un alacatel cu clapeta. Nu pot sa vorbesc, nu aud nimic de la el.Castile sunt scoase dar el le are setate. Apare cand il deschid. E phone...? (mai mult)
De ce nu mi se schimba poza de profil? am incercat de vreo 6 ori sa o schimb si nu o schimba. O lasa la fel
FUNDITA! Buna cum pot derula filmul inapoi in adobe after effects?
de unde pot descarca bluetooth
De ce nu mai primesc vizualizari pe youtube? am pus un clip si langa "views" apare un semn de intrebare si imi spune ca videoclipruilor mai populare li se actualizeaza vizualizarile la cateva ore, dar...? (mai mult)
Cum as putea dezactiva intr-un fel sau altul KidsWatch? Macar merge dezactivat?
Ce program trebuie pentru executat carti de vizita?
Salut.Am o problema.Am incercat sa imi pun la addsense un blog. Dar addsense nu mi la aceptat deoarece imi zicea ca tipul pagini nu e bun.Am mai incercat cu alte 4 bloguri si tot la fel imi zice.ma puteti...? (mai mult)
Exista Xbox 360 slim 250 GB + Kinect? Vreau sa imi raspunda cineva care stie nu care a vazut videoclipuri.
Cand incepe al doilea sezon In puii Mei?:))
Trebuie setat ceva pentru ca procesorul sa iti functioneze dual?
Cine vrea vecini farmerama sa adauge pe [norbi23]
Hey, de ce nu mai apar avatarele pe Yahoo! Messenger?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Gabriel010 întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
vladutzumuresan1996 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!