Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Cati ani credeti ca va mai dura TPU? Credeti ca va aparea un site mai bun?
Va rog frumos dati-mi un cont pe metin2 ro. Funda! Va rog imi dati!
Am un LG ku990i si nu gasesc driver-u pentru cablul USB...stiti pe ce site se poate gasi?
Cat costa un iphone 2 mini nou si original?
Buna am si eu o camera web de la un prieten dar nu mai are cd cu drivere de unde pot lua drivere pentru web. aici gasiti camera web. http://www.usbgear.com/computer_cable_details.cfm?sku=tw-ug-cam1& cats=127&...? (mai mult)
Care vrea sa imi faca si mie id va rog ca imi schimb parola eu dau funda deci ID-ul este [mihai_orton2011] si parola [mihaiboss]
Care vrea sa imi faca si mie un id va rog vil zic eu si parola si mi-a schimb eu va rog! plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Cine poate sa-mi traduca urmatoare propozitie in franceza (dau funda la toti): cu exceptia catorva comune, populatia vorbeste limba alsaciana.
Cn stie ceva statusuri noi? dau funda :X:X:X:X mersi:*:*:*:*:*
am o intrebare urgenta:D :"In ce scop este promovat principiul egalitatii de sanse si ce presupune aceasta?"
Imi spuneti plizzz cum se foloseste twitterul? da funtzita
Ce simti cand esti langa o fantoma?(fara sa spuneti ca nu exista asa ceva).
Cine imi da si mie un account pentru Control La Distanta 3.2 gratis? Multumesc! Dau fundoi!
Cine stie daca as putea sta pe invizibil pe face book?
Hei buna TPU.:)stiti qmva ceva un program care se pune pe telefon care mereu cand iti vn un Sms se schimba soneria:). am vazut la candva:) Fundita):
Imi puteti spune niste siteuri ca legende cu fenomene paranormale(fantome)?
Pe ce site as putea sa`mi fac comanda de un incarcator pentru iphone? cineva care a mai facut sa`mi dea un site, va rog [am nevoie de un site pentru ca la magazinele din zona mea n`am gasit]
Am luat o amenda azi de 1 MARTIE!?!?!?!?!?! in autobuz... damn it.stiti cumva daca se trece pe undeva? cazier sau ceva de genu? funda.
Hi TPU! Stie cineva vreun program care citeste texte in engleza/romana? Stiu ca pe Windows Xp era un programel... Windos Narrator, pe care nu l-am regasit si in Windows 7, daca stiti vreun program? (mai mult)
Cum pot face si eu un sait?(stiti voi pe care sa pun poze, sa scriu, sa vorbesc, etc). Cum sa-l creez?
Spuneti-mi si mie va rog cat costa 1kg de orez la piata sau la supermarket?
BUNA! Ma puteti ajuta? Cum imi pot sterge contul de facebook?
Vreau niste poze si informatii cu martisoarele facute de mana. Sau imi puteti da voi explicatii cum sa fac un martisoor suuuuuuper!
Cum imi fac si eu Verified Account pe Twitter?
Heeeei! buna cum dau fundita? dau fundita la cine imi explica
Cum pot baga un video pe youtube?
, , Am o vechime neintrerupta in invatamant de 38 ani si 6 luni. sunt nascut in 1949, luna iulie ziua 6. Pot sa ma pensionez in acest an fara penalizare? Daca e cu penalizare, asa cum se spune, de 9%...? (mai mult)
Acum vreo 3 zile mi-am reinstalat windowsu dar de 2 zile procesoru meu(intel core 2duo) merge cu 100% tot timpu. Am scanat pc cu norton si n-am gasit nici un virus e ciudat pentru ca e prima data...? (mai mult)
martisoarele se poarta cu tot cu folie si cutiuta sau se scot din cutie?
Cine poate sa ma ajute si pe mine cu un exercitiu la romana?:D Construiti enunturi in care sa existe complemene directe care sa determine : un verb tranzitiv activ, un verb reflexiv, o locutiune...? (mai mult)
spuneti-mi va rog, cum se procedeaza sa dai funda.sunt de 2 zile pe TPU, si nu stiu
Vreau sa joc metin2 godofwar am cont dar nu stiu cum adaug o retea hamachi...cine imi zice ia fundita
Vreau si eu niste idei care sa descrie primavara.va rogg:o3
Buna am si eu o intrebare, vreau sa fac scoala de soferi, unde trebui sa depun dosarul sau ce trebui sa fac mai antai.
Cum tragi melodii pe un CD?
Buna TPU Azi nu am mers la scoala si nu am cumparat martisoare, daca merg mai tarziu la piata pe la 3 mai gasesc martisoare de cumparat?:D. Multumesc, dau fundita :)
De unde din cluj pot sa imi cumpar o tabla grafica pentru desenatori.ro Daca se poate si online va rooogg!
Ce inseamana semnul "||" in matematica? (fara ghilimele)
Sall voi pe cat dati martisoare la profesoare in special, pe 1 sau pe 8 martie?
Buna dimineata cat costa telefonul nokia 6303 la cosmote la abonamentul de 10 euro? :) multumesc anticipat! daca nu stiti nu raspundeti.
Stiti cumva daca intrebarile puse pot fi sterse de utilizator? dau fundita;;)
Imi spuneti si mie un cod pentru green farm pentru vecini?
Sall! care ma ajuta si pe mine cu cateva gadgeturi pentru blogspot. funda!;;)
Sall! ma puteti ajuta cu ceva am facut un blog si i-am scresit numele:)) in loc sa scriu http://girlswithstyle.blogspot.com/ am scris http://girlswithtyle.blogspot.com/ m aputeti ajuta plz:((:((
Imi spuneti va rog cu se sterge o intrebare sau un raspuns de pe acest site? Fundaaaaaa! Multumesc
De unde pot sa downloadez Visual C++. NET 2003? si inca ceva... intrebarea asta in ce categorie intra?
Site-ul wikipedia cum vi se pare?
Nu stiti ce materii se ppredau la liceul Ana Aslan din Cluj Napoca. Sau la liceul terapia.
Aveti idee de unde vine expresia "abcd urs"? multumesc
Pe ce strazi sunt situate magazinele CEL in constanta urgent... FUNDA!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Gabriel010 întreabă:
vladutzumuresan1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!