Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 19 Decembrie 2025 sunt:
cum pot dezactiva casuta vocala de la o cartela orange?
Ce site e ca sa vad raspunsurile dintr un manual?
Ce varsta trebuie sa ai pentru a putea folosi un Deasert Eagle cu aer comprimat si bile de 6mm?
Auziti ce inseamna expresia asta:a da in seama (cuiva)?
Salut, VA ROG FRUMOS spuneti-mi ce materie de baza este la profilul Stiinte sociale?
Pentru trilulilu doar stickerele sunt cadou:-?
De ce nu merge barn buddy? imi tot arata "jocul tau se incarca " ieri am asteptat 10 min si tot nu a mers astazi la fel si la ceilalti vecini ai mei le merge jocul de ce?
Buna TPU stie cineva vreun program fain de animatii (in care reglezi sunetu miscarea personajelor etc)
Care din acele bratari din link-ul de mai jos va place ce-l mai mult? Intrebare pentru fete! sunt bratari pentru fete si doresc sa stiu care vi se pare ce-a mai placuta: http://accesor.izari.ro/product_categories/13?order_by=price# PS:...? (mai mult)
De ce imi merge sacadat cs in anumite momente? am pc destul de bun.ar trebui sa imi mearga lejer cs. dar in anumite momente cand este harta aproape plina imi merge sacadat.am reinstalat si windowsul si...? (mai mult)
Hi! Se va ţine anul ăsta concursul Cupa Liceelor la Fotbal? Dacă da, când/unde/? Mulţumesc!
De ce trebuie neaparat sa confirm adresa de mail pentru tpu.ro daca am mai facut asta acum 10 minute? :|
As avea si eu o rugaminte:nu stiu daca aveti posibilitatea, dar... Stiti cumva niste serii de ziar ProSport? Dau funda si voturi!
Salut stie cineva siteuri care daca ii pui bannerul sau la tine pe site apai te platesc in webmoney!?
Am o problema cu mesul nu imi apare poza nimanui nici macar poza mea, am reinstalat mesul si nimic :( Ma poate ajuta cineva?
La telefonul nokia type and touch c3 si x3, merge sa scrii mesaj pe ecranul de touch screen? Multumesc.
De unde se pot procura bilete pentru evenimentu` WWE din 21 aprilie in Bucuresti ca pe net nu gasesc nici-o informatie in afara de preturi...
As vrea sa-mi iau un laptop si dispun de un buget de 500-600 de euro. Ce sfaturi imi dati? Preferinte: Processor Intel i3 (desi nu stiu prea multe despre el) Placa video sa...? (mai mult)
Cum se scrie pe engleza data de 8/1/1998 pe engleza obisnuita si pe cea americana?
Imi dati pliz siteul de unde sa descarc drift city si de unde ma inregistrez si imi spuneti plizzz bonus code? ca nu il stiu dau funtzita
Ce jocuri in afara de Stardoll si IMVU mai stiti? Sa nu trebuiaska sa il deskark:D vreau online:D.Multumesc.Funditaaa`
Cum imi pun net gratis pe telefon? Am samsung SGH-U700, stiu ca suni la *100# dar dupa aia la ce optiune trebuie sa dau?:-? F!
Cu pot schimba limba calculatorului
Funda! Link-ul de la,, Dumnezeu pentru o zi"!
Cand descarc ceva cum fac ca la mozila firefox cand nu sa descarcat inca sa se descarce in continuare data urmatoare cand deschid pc-ul respectiv mozila sa nu se opreasca
Buna :) Vreu sa`mi comand ceva de pe net (e site american) Si zice acolo unde trebuie sa completez tara si chestiile alea imi arata Province/Region Ce trebuie sa completez acolo>? (nu orasul pentru ca...? (mai mult)
Am o intrebare. Acum cateva zile am mancat o ciocolata milka cu ceva bule care se spargeau in gura si faceau asa un zgomot ciudat ca si cum pusti balonul de guma de mai multe ori consecutiv....? (mai mult)
Cine stie o cheie la Luxand 2.3?
De unde fac rost de hexafluorida? dau Fundaa
Hi :) De exemplu daca am cont pe Okazii.ro si am pus acolo de vanzare o carte si cineva vrea so cumpere si este din Constanta (eu sunt din Targoviste) se poate livra acolo? Daca da Eu cum primesc banii?...? (mai mult)
Nu stiu cum sa va explic ideea mea. e cam complicata! pur si simplu mi-a trecut prin gand. vreau sa creez un website sau un blog(nu din asta simplu) ci ceva care sa fie ceva mai atragator. Care...? (mai mult)
BUNA! TPU! Cum se floseste windows movie maker plzzz nu situ si vreau sa ma ajutati funda si daca vreti sa lasti un id de messenger (mess) va dau eu accept sa imi explicati acolo... sau pe site:) la raspuns;? (mai mult)
Stie careva un site unde poti sa-ti personalizezi telefonul?
Cine stie seriale noi si pe ce posturi?
Unde gasesc o mufa jack tata si o mufa jack mama fara fir...adica sa fie conectate prin wireless sau bluetooth?
Imi explica si mie cineva care are Samsung Galaxy 550 cum trimit o poza sau o melodie prin bluetooth? Si unde am jocurile?
Care stie cum pot face un canal T. V online?! MuLtSuMeSc
Cine stie un program de modificat poze?!
Voua va merge metin2united? fund!;)
Care este ultimul fel de program in genul html-ului
Aia doi de la romanii au talent chiar sunt nebuni? http://romaniiautalent.protv.ro/video/radu-comanescu-si-mama-lui.html nu prea imi vine sa cred ca pot fi chiar asa=)):))
De unde pot sa achizitionez materiale (un fel de lut) pentru cercei handmade?
Cum e facuta asta http://www.youtube.com/watch?v=zav3exlEovM&feature=related?
cineva si-a uitat cheile la mine, dintre toti prietenii mei care m-au vizitat, niciunu' nu si-a uitat nimic la mine. Dar au mai fost cei de la net pentru. ca nu mi-a functionat internetu' si cred...? (mai mult)
Am publicat o intrebare care respecta toate conditiile, avea si un raspuns dar era in asteptare. Nu stiu de ce, dar nu mai pot sa o vad. Si nu e prima data cand mi se intampla. Dar cand ma uit la cine...? (mai mult)
In ultima vreme nu imi mai apar avatarele celor din lista. dar nici avatarul meu nu le apare lor, iar atunci cand intru pe ydetector tot asa imi arata avatarele vechi sau.Cum as putea remedia acest...? (mai mult)
Buna spuneti va rog frumos programe de facutr video dar sa fie bune cu multe stiluri si sa fie normal.ms dau funda
Salut spuneti va rog frumos cum pot face sau de unde pot lua poze cu efecte cam asa, http://www.youtube.com/watch?v=Ca0deFwGjgc
Care stii agentii in pitesti pentru cursuri de calificare?
La educatia civica profesoara ne-a dat pentru acasa sa aducem informtie pe tema:" Ce influenteaza comportamentul de sanatate a tinerilor?" Va rog dati exemple de site-uri sau informatia care o...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Gabriel010 întreabă:
9PM întreabă:
AndreiAdrian013 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!