Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Zaharul topit poate fi folosit in locul unui adeziv de lipit?
De unde iau si eu zoo tycoon 2 dar sa mearga cu adevarat si sa nu-mi dea erori sau sa-mi ceara sa bag CD? Funda pentru care merge!
Unde pot descarca "need for speed world 2010"dar sa se instaleze usor, fara sa ma chinui jumate de ora. fundita si vot.
Deci ca sa incep cu inceputul: Cu argintii de la botez se pot imprumuta?
Funda! Vreau nume de zei.Al iubirii, al soarelui...nu conteaza!
Funda+3 voturi inteligent, folositor si amuzant! Cine imi da legenda zeitei Kali!
Cum pot bloca absolut toate site-urile ce contin manele?
Imi poate spune cineva ce e asta? :-? http://www.emag.ro/gadgeturi/powerball-250hz-classic-amber--p200140
Sall... vreau sa mi cumpar o placa video noua, am una de la ATI Radeon HD 2400 Series si vreau sa o schimb! vreau si eu cateva recomandari, tinand cont ca nu am un buget nelimitat, cam 250lei! si de? (mai mult)
Cum pot retrage niste bani de pe card si sa-i pun pe paypal? Ms.
Vreau sa stiu cateva noutati despre Nini/Nina Gomez (Florencia Bertotty) si Thomas Parker (Federico Amador) imi puteti da si linck-uri. Dau funda pentru cel mai bun raspuns :-*:-*:-*
Cum pot sa ma inscriu la emisiunea Da sau Nu cu Dan Negru?
Daca in primul semestru scolar ai media 4 la 4 materi, te mai duci si la semestru doi, sau repeti clasa?
Incerc sa pun un slide pe hi5 cu siteul www.slide.com si indiferent ca pun cu poze sau pun un videoclip cand bag codul pe profilul hi5 se vede...? (mai mult)
Mai este mult pana departe?
Ce este acela ORL openID la Farmerama?
La Sims 2 nu pot sa mi platesc chria.Ma duc degeaba la cutia postala sa iau mail ul ca nu pot face nici o actiune asupra cutiei postale, nici de mutat sau sters.Si deja a venit reppo man ul. Ce sa...? (mai mult)
Deci intrebarea mea este in legatura cu telefonul Nokia2630.(telefonul mamei mele). Il are de un an si jumatate si nu a avut nici o problema. Dar de ex daca ea vorbeste cu cineva si o suna altcineva...? (mai mult)
Cum se da funda>?
La "Lg cookie fresh" cum as putea sa imi bag internet pe telefon (Gratis) Astfel incat sa pot vorbii de pe telefon pe mess cu altii. Fundita Cel Mai Explicit Raspuns :X
La ce numar as putea sa sun sa intru in legatura cu un operator (la cosmote), fara 1234 ca nu merge:). Dau funda:P. Multumesc anticipat!
FUNDA GARANTAT + VOT pentru cel care imi poate oferi o licenta pentru program-ul Navicat (MySQL GUI) 9.1.8 Am nevoie de program sa il folosesc personal. Multumesc anticipat!
Ce programe de facut filme cunoasteti de unnde le pot descarca ex din mai multe fotografii de familie sa faci un film si sa pui muzica ceva efecte mersi anticipat
Daca esti reprezentant avon/oriflame/lady`s/etc~ primesti cadouri de acolo?
imi puteti spune un player muzical [gen winamp] unde pot ajusta viteza cu care melodia este redata? mersi frumos
Unde gasesc un magazin de farse in tomisoara?
De unde pot descarca driver audio pentru IBM R51? Pentru ca m-i l-am dezinstalat din greseala.
Ma enerveaza multtt, noaptea ma pun pe la vreo 9 in pat si parinti vor asta pentru ca ei sunt obositi de la munca, nu am chef, nu vreau, nu pot sa dor, aveti ceva modalitati de a ma obisnui sau sa...? (mai mult)
la programul ala cu ciocanelul care sparge pentru aflarea parolei ( mia intrat una si o injura pe maicamea) cand dau pe esc mi se duce si spartura pe care am facut-o. cum pot sa fac ca, cand inchid...? (mai mult)
Acum cateva luni am activat serviciul web`n`walk. dar am sters mesajul cu setarile si nu am apucat sa setez nimic. ce pot sa fac ca sa mearga. sau cel putin sa-l dezactivez? FUNDA cel ma rapid raspuns....? (mai mult)
Ce se intampla cu TPU, de ce nu merge?
Spuneti-mi un metin2 privat dar sa fac usor level
Cum copiez wind xp sau wind7 pe un dvd pentru a l avea ca cd de instalare?
Husele pentru telefon care au magnet sunt daunatoare pentru ecran sau telefon?
Cum fac ca, calculatorul meu sa nu mai intre in stand by sau sa il fac sa intre la cat mai mult timp?
Sa va zic ce am patit.eu sunt roman de origine, doar ca sunt mai brunet.am facut buletinu si pe el scrie "rom" nu "rou' cum e posibil? voi putea face altul pana la varsta de 18 ani?
Stie careva jocuri simulatoare cum ar fi sa construesti orase cu drumuri sau Gradini zoo ferme.si tot asa dar ceva sa fie pana in 2008
cum se numeste programul acela care e ca un ciocanel sin dai in parola unuia ca sa o afli?
Hi, guys. >:D< Nu ma pot loga pe facebook! aseara pe la 23:00 a mers, iar acum nu imi da voie sa ma loghez : )! Ma puteti ajuta?! Multumesc.
Am descarcat de curand.rlsp2011.si spre deosebire.rlsp-ul are 303 mb, faza dura este ca are parola.si acum va rog. daca se poate fara a critica. daca stie cineva care e parola de la rlsp2011.raman dator....? (mai mult)
Cu ce se ajunge la Serviciul Public Comunitar de Eliberare a Pasapoartelor Bucuresti? cu ce masina, tramvai sau statie de metrou?
De ce nu mai imi apar intrebarile in meniul "Intrebarile mele" pe TPU?
Pot sa-mi tunez masina in NFS Hot Pursuit 2 (2002)? Daca da cum?
Ce greutate are molineta OLIMPUS HELIK 3000 RD? va multumesc!
Cum dau calificativ pe okazii.ro? Adica m-am inteles cu unu asupra unui produs si nici eu nici el nu avem calificative. Cum facem sa ne dam reciproc la final calificativ fie el de natura acestuia(poz,...? (mai mult)
Incerc sa pun un slide pe hi5 cu siteul www.slide.com si indiferent ca pun cu poze sau pun un videoclip cand bag codul pe profilul hi5 se vede foarte foarte mic, dabea daca se intelege...? (mai mult)
De ce cand dau un raspuns pe TPU in cere sa confirm adresa de e-mail.imi da un mail ca sa dau click pe el si apoi nu-mi posteaza intrebarea. ce sa fac?
Cum se scrie corect: "marsarrier " sau " marsarier"? Primul raspuns corect fundita:*
Cum se numeste strada exacta pe care se afla facultatea de psihologie spiru haret (bucuresti). stiu ca e undeva pe bulevardul basarabia, dar nu stiu strada, pls.help me
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
RainWind întreabă:
AndreiDuta21 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
A walk to remember
Te consideri un adevarat fan al filmului de dragoste A walk to remember?Te provocam sa rezolvi cat de bine poti urmatorul test!