Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Cum fac schimb de liste de pe un id pe altul (ambele ale mele )...cu mess 10
Imi spuneti si mie ce inseamna Wi-Fi, ca am la tel. mobil si nici macar nu stiu ce semnificatie are. Multumesc anticipat.
De unde pot sa descarc jocul metin2. dinamik, ma jucam de mult un servar privat dar so stins si am intrat la forum si zicia.Si zicea casa joc jocul ala trebuei sa ma mut in China, Olanda si Mexico. Dar...? (mai mult)
Credeti ca e adevarat ca miley se drogheaza?
Cine imi poate explica pe inteles cum pun fotografii pe Twitter.Multumesc
am un calculator,, AMD Athlon 64 x2 Dual Core Processor 3600+ 1.90 GHz". Ramul este de 1 GB, as vrea sa mai pun unul de 2 GB, ce ziceti e o idee buna sau nu?
Hello TPU! La Multi Ani! Ce as putea sa fac si pentru dinti ca sa devina mai albi?:d Funda pentru cel mai bun rasp>:d
Cum se da Sms cu "Suna-ma" la Vodafone?
Skinurile de pe http://www.tutorialecstrike.com/skins.html.Merg? Ofer funda
Daca ar aparea un site nou, total diferit de ce exista astazi, despre ce ati vrea sa fie, si cum?
BUna, cred ca avem liber de Boboteaza de la scoala voi ce ziceti?
eu am instalat de curand windows media center si am desc aplicatia internet TV. Dar ma pot uita doar la canalele din SUA si as vrea sa intreb cum pot sa pun Sport RO, Pro tv, ANtena1 sa ma uit...? (mai mult)
Pentru cei din Brasov: maine am nevoie disperata de o cafenea (sau orice local cald care serveste cafea) care sa fie deschisa pe la 7 dimineata. Vreo sugestie?
Cat costa un Iphone 4 (16GB) la Vodafone cu abodament 2 ani?
Cum se deschide un fisier bikey?
As dori sa va intreb cum se pune muzica la profilul de pe hi5? Vreau mult sa imi pun muzica la profil.
De unde pot dowlanda content pack pentru fotoimpact 3?
Care are sa imi dea si mie un hack de barn buddy care sa functioneze dar sa nu fie cheat engine multumesc. FUNDA!
Cand se deschide ice mania in iasi? se mai deschide? pe net scrie ca nu deoarece il mai maresc. este adevarat?
cine e din iasi, cunoaseti vreo fata cu porecla genoveva? Nu stiu exact cum o cheama. iN GEneral din alexandru as vrea sa fiti. pentru ca vreau sa stiu parerea voastra despre ea.:x multumesc.pa-pa...? (mai mult)
Buna TPU am nevoie de mare ajutor de dimineata imi merge mesul puteam sa intru pe el dar acum imi zice we can sign you in to yahoo mesenger perfeorming networc diacnostic test ce sa fac funda :((
Mi-am facut un radio de curand, iar cand cineva incearca sa asculte nu poate, iar mie imi apara la log file aceasta eroare : " (Cannot see your station/computer (URL: http://ipmeu:8000) from the Internet,...? (mai mult)
AUZITI, ce imi trebuie [acte] sa ma mut la alta scoala?!; x
daca ma mut dde la scoala mea. Din clasa a 5 a la alta scoala se poate?! va rog dau fundita
care stie cum se activeaza bluetooth-ul la laptot lenovo g550? cu amanunte ve rog dau funda
In cat timp se elibereaza buletinul de 14 ani?
TPU! va place handbalul? practicati acest sport? la ce club sunteti? cat platiti pe luna? fundita:X:X
Am pus niste intrebari pe TPU si nu le mai gasesc. am incercat sa caut la intrebarile mele si nu le mai gasesc unde as putea sa le gasesc?
Cand incepe din nou Narcisa Salbatica?
Daca te uiti 1 secunda la eclipsa niste lentile de contact sau ochelari ajuta? Dau funda! Dati-mi linkuri de mai multe informatii daca vreti!
Cat costa un Iphone 4 (16 GB) la vodafone cu abonament 2 ani?
Cum este intel pentium inside, e ceva de capu lui, poti juca ceva sau e slab? pls
Stie careva siteuri gen prizee?
Cum o cheama? Vanessa sau Zanessa? http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.teenidols4you.com/blink/Actors/vanessa_anne_hudgens/vanessa_anne_hudgens_1161723232.jpg& imgrefurl=http://shine.yahoo.com/channel/beauty/vanessa-ann-hudgens-get-paid-big-time-283697&...? (mai mult)
Am si eu o problema: am downloadat un film de pe net si am luat o multime de subtitrari dar nu sde potrivesc. ba scrisul e inainte iar imaginea in urma, iar scrisul nu corespunde cu ce spune personajul...? (mai mult)
daca vreau sa trimit ceva sau sa primesc ceva prin posta sau curier rapid, cum plates si cum primesc bani de pe acel lucru. cel mai bun raspuns funda+vot. multumesc
Sal! Vreau si eu niste jocuri gen "crazy taxi" funda!
Hey. Cand intru pe mess, nu`mi afiseaza persoanele, statusul, adica cine e online sau ofline, mai pe scurt, nimic. Nu vad decat ce e in bara de sus acolo : Messenger, contacts, actions si help. in...? (mai mult)
Dati-mi si mie un site de unde pot descarca microsoft word.si sa mearga pentru widows 7.plsssss.urgent
Am o problema cu un site numit adf.ly.Imi apare din 5 in 5 minute site-ul si imi zice ca mi-au suspendat contul, ciudat este ca eu nu mi-am facut niciodata cont pe acel site.Stie cineva cum sa fac sa nu-mi...? (mai mult)
Unde pot gasi Fram ursul polar de Cezar Petrescu online (sa citesc)?
Salut, am si eu un cititor de card care nu prea mai functioneaza. nu stiu care e problema. cand bag orice card in el, imi apare ca trebuie sa il formatez, ii dau sa se formateze si imi apare error format,...? (mai mult)
Republica Moldova tine revelionul in 31 Dec?
Un rezumat la "Heidi fetita muntilor" de Johanna Spyri?
Dati'mi si mie o reteta de chec cu ciocolata. funda cel mai bun raspuns
Buna TPU... spuneti-mi si mie niste curiozitati despre animalele din subteran, am nevoie la bilologie...cine are cele mai multe dau fundita si voturi
Sal TPU.ma ajutati? am un telegon Lg KP500 si nu stiu cum sa lucrez cu cablul de date am instalat sidiu simi apar tot felul de optiuni music etc... cum fac sa transfer pe telefon piese jocuri imagini etc...? (mai mult)
care sunt personajele din calatoriile lui guliver funda:X
Cine a vazut eclipsa?
L. m. a:] Asa...deci am un mp3 player. si il bag in laptop.nu mi-l citeste. :| mai inainte mil citea...de ce nu `mi-l citeste?:| imi spuneti ce trebuie sa fac sa mi-l citessca? funda.`:|
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!