Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Cine imi recomanda si mie un plugin Wordpress pentru abonare pe email la posturile de pe Blog! Vreau sa imi apara in partea dreapta o casuta unde cititorul sa scrie adresa de mail unde vrea sa fie notificat...? (mai mult)
Sall! am un telefon alcatelot-708, am activat internetu(sunt pe orange daca are vreo importanta)si cand vreau sa intru pe site-urile de socializare (YM, ...) imi spune"memori full"ce pot sa fac sa imi? (mai mult)
Am o problema cu PC. Mi se umple mereu localdisk C si raman fara memorie dar nu stiu de ce? nu salvez nimic in C.Memoari scade singura asa. Ce sa fac?
spuneti-mi si mie cateva informatii despre facebook. de exemplu : cum incarc poze cum tr cerere de prietenie, cum imi schimb numele etc. dau fundita.
Imi puteti spune si mie niste telefoana nokia mai performante cu tochscreen? Dau fundita* pentru cei care imi dau link-urile cu cele mai frumoase telefoane (cu tochscreen). Ms:*
Sall all! deciii...cum sa incep:am auzit ca se poate mari asa-zisa BANDA la conexiunea l net, asa. i? am incercat cu gpedit.msc siii, nu mi s a parut nici o diferenta! nu prea ma pricep, dar astept pareri!? (mai mult)
Hey are cinevaidee despre ce sa pun pe blog dar nu subiect spuneti-mi in 20 de randuri ce sa scriu pe blog My blog:www.privateladygaga.blogspot.com
Ca sa cumpar de pe e-bay trebuie sa am card de credit neaparat? Fac tranzactii(cei de la e-bay)si in romania?
Ce pentru sa fac daca nu se vede cind scriu pe mesenger
As vrea si eu niste statusuri mai dragute, mai misto, smechere... Dau Fundita!
Cand a aparut facebook'ul?:D
Shiti cumva pe stardoll pentru fiecare activitate ( de exemplu pentru o scriete in guestbook-ul altuia) cate starpointuri ti se dau? :D fundita... pls :X; X
Salut.Stiti cumva cum pot sa fac misiunea de la cal armat pe Metin 2 RO? Si inca ceva, stiti cum sa faceti cal armat din 3 medalii? Daca nu stiti va spun eu.
Salut, am o problema : am instalat un joc...am facut tot ce trebuie si cand sa intru apare ca sa dau jos BINKW32. DLL l-am descarcat dar nu stiu unde sa il bag (cred ca undeva in C:// )...? (mai mult)
Ce desene erau pe jetix. dau funda pentru cele mai multe desene date si site`uri
SALUT LA TOTI :*! Am si eu o nelamurire...am auzi ca exista un site de pe care pot sa imi pun jocuri pe telefon, trebuie doar sa specific numele si modelul telefonului:) pentru. cei care stiti site-ul? (mai mult)
Din ce este alcatuit corpul unei pisici?
Mierea sau uleiul de masline, de la plafar sunt % naturale?
Cate mailuri pe ora pot sa trimit pe gmail?
Cam căţi ani, ţine o placă de intins părul?
vreau descrierea unei zii din viata unui explorator polar, funda :d.
pot verifica online daca mi-a venit un colet la posta? daca "da" cum?
Cine e din Arad si imi poate spune niste magazine unde se vand telefoane mobile noi + adresa lor? :* P. S : Nu sediile Vodafone, Orange, Cosmote :)
Buna! Cine imi da si mie statusuri de fete rebele? Plssss... dau funda+vot!
Ce programe de facut videoclipuri stiti?
M-am saturat sa fiu eu cea care are de sufeit dupa o cearta, pentru ca pun suflet in orice lucru fac, iert repede. O prietena de-a mea mi-a zis sa fiu mai rea pentru ca altfel o sa sufar in continuare,...? (mai mult)
Vreau si eu niste site-uri cu modificat poze gratis. Exclus blingee.com! Funda.
Am niste poze pe telefon si as vrea sa le transfer pe computer dar nu stiu cum pentru ca nu am nici cablu de date.am auzit ca as putea sa-mi instalez bluetooth pe comp dar nu stiu daca e bine asa ca va...? (mai mult)
La webkinz cand intru la slujbe si ma uit la ceva meu nu-mi da banii si am vorbit cu alta prietena ca ei ii da mereu cum vine asta ce trebuie sa fac ca sa-mi dea banii pisica aia proasta? fundita
Cum imi fac adresa de skype?!?! Dati-mi niste indicatii!
Buna TPU sunt nelamurita miercuri se incepe scoala nu? ca tunci cade 5 dar nu sunt sigura ca miercuri funda:)
Cum pot sa-mi bag la webkinz si contul de abonament lux adica nu pot sa ma conectez cu webkinz nu stiu nu-mi apare ca am abonament lux si eu am... urgent pls fundita mare si puncte va recomand pls, funda? (mai mult)
Ce se intampla cu metin 2 era? Ei au zis ca nu o sa se mai intampla(OW):Metin2 era nu o sa se mai blocheze niciotata blabla... de trei zile eu intru si zice "Faild to connect the server". Din cate stiu? (mai mult)
Am o rugaminte la cei care intr-adevar se pricep in computatoare. ziceti-mi va rog, am un computator cu procesor AMD Sempron 2.01 Ггц 960 МБ О ЗУ Vidiocarta GeForce 6150SE nForce 430 256mb Ram...? (mai mult)
Poti trimite bijuterii prin posta? vreau sa trimit un inel in S.U.A.Se poate sau nu? ce stiti.
La multi ani TPU. Stie cineva daca (si cum) in Galati este posibil sa platesc factura la electricitate online?
Am si eu o problema cu pc.(: Si sper ca ma rezolvati si pe mine :D Numi merge Task Manageru imi zice asa"Task Manager has been disabled by adminitrator." am inceract mute chesti am apelat si la forumu...? (mai mult)
Cum sa ai un site de succes in Romania, voi ce credeti se poate? uitati aici raspunsul http://chat-ame.blogspot.com/2011/01/cum-sa-ai-un-site-de-succes-in-romania.html
Cum se descarca metin2. dina
Am avut lvl 99 pe speed m-am facut GM dar nu am ce sa mai fac cu el ca ma plictisesc ca n-am ce sa mai fac, deci daca mai stiti alte site-uri de metin2, ma bucur foarrte mult! multumesc!
Aş avea si eu o mica intrebare : Am avut un abonament la COSMOTE timp de 2 ani după care mi-am prelungit abonamentu[mi l-am si mărit]. Data de facturare este in ziua de 14 a fiecarui luni. Abonamentul...? (mai mult)
Hei TPU cmf? reu sunt plictisita si daca tot o tin asa de 3 zile ziceti-mi si mie multe cuvinte ex:obiecte, mancare ADICA IN GRUUPUL OBIECTE SA FIE MASA SCAUN LA MANCARE CARNE ETCFUNDA CELE Mai multe cuv...? (mai mult)
Ce inseamna tracking cookies?
Merge sa joc farming simulator 2009 cu multyplayer?
Stie cineva un site in care sa am romane sau povesti deja pevestite? Ca imi trebuie la lecturile de vacanta si nu mai am timp sa le mai fac!
Salut ma poate ajuta cineva?:P am dezactivat din greseala touchpadul de la laptop si acum nu mai pot da click...cum il reactivez?
Ce credeti, merita sa le cumpar? http://www.itgalaxy.ro/boxe/19414-serioux_sbht6000.html
Deci va roooog... ajutati-ma, ce ma sfatuiti sa aleg? dintre astea http://www.itgalaxy.ro/boxe/18455-genius_g_31730909100.html si astea : http://www.itgalaxy.ro/boxe/19414-serioux_sbht6000.html
Stiu, este o intrebare cam indiscreza dar... Care vi se par cele mai bune marci de absorbante si tampoate?
In ce tari din Europa se vorbeste engleza ca limba oficiala?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istorie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Istorie pentru clasa a VI-a