Funda! Cand intru pe facebook(pe mozzila) imi arata o eroare, dar pe explorer e tot in regula si functioneaza perfect.De ce are probleme cu mozzila?
Am cumparat de la emag os usrsa logic 500W si cand am primit pachetul am taiat din greseala un cablu galben de la molex.As vrea sa stiu daca garantia imi poate repara cablul.Va rog frumos am nevoie...? (mai mult)
Buna vreau cont superstar racing la vip si dau in schimb cont metin2ro lvl 14 sau cont metin2fun.ro cu tot cu ninja si razboinic (ninja lvl 38) (razboinic lvl 49)PLZZZ dau funda da datile prin msj va rog ...? (mai mult)
Ce metode de decolorare a parului stiti? Am invedere nu tot parul, dar as vrea sa incerc o suvita. Am auzit de metoda cu apa oxigenata..., dar nu arde parul? Sunt bruneta.
Am un telefon lg gt400 si nu am cablu de date dar am inteles ca se poate folosi pe post de cablu de date un card de memore micro sd. Vreau sa stiu daca pot sa-l bag in calculator si unde, dar nu am inernet...? (mai mult)
Hei TPU>:D< Imi spuneti si mai un site u multe statusuri:x Am nevoie de multe;) Fuunda! Multumesc! #
Hello TPU.Am o problema si m`am gandit ca ma puteti ajuta.Problema este urmatoarea: -Cand incerc sa instalez un program, oricare program(photoshop, winamp, antivirus, etc.), imi iese din instalare,...? (mai mult)
Am un card de memorie micro sd si mi-a dat la el un suport si o prietena de-a mea il foloseste pe post de cablu de date la laptop se poate folosi si la calculator? unde se baga?
Care este cel mai bun program de descarcat filme, muzica si programe, de orice fel, pe gratis, si cum se foloseste, de unde il pot descarca [pe gratis]? funda:> , va rog fiti sinceri. plz chiar...? (mai mult)
ieri am comandat un MP4 de pe www.altex.ro toate bune, pana cand am observat ca am pus numarul de telefon gresit. dupa 2 ore le-am trimis mail ca vreau sa renunt la comanda. ei nu mi-au trimis...? (mai mult)
Am de facut un portofoliu despre a doua revolutie industriala. Am fautat pe internet si nu am gasit nimic bun si daca nu fac portofolil conform cerintei sunt depunctat. Ma puteti ajuta cu un site...? (mai mult)
Bună! Am și eu o întrebare : Dacă ai avea ultima sumă de bani, cui i-ai da, dacă ai știi că iar fi de folos?
Un vecin de al meu are un laptop thosiba la care are conectat ecran de pc, pentru ca nu i se vede ecranul leptopului, de ce? e ars ce are oare si daca stiti sa spuneti si la ce pret ajunge
In timpul functionarii masinii de spalat, se aud zgomote asemanatoare unui scurt circuit, masina continuand sa functioneze normal, fara a se opri...
Buna as vrea sa stiu daca Placa video Forsa NVIDIA GeForce 9800 GT, PCI-e, 1GB DDR3, 256-bit este buna pentru gaming(jocuri performante mafia 2 assasins creed2 etc.). Dar nu sunt sigur si as vrea sa...? (mai mult)
Credeti in dumnezeu? Credeti ca in cer se afla un om invizibil care ne vegheaza 24/7? Sau ca religia este cea mai mare porcarie, inventata doar pentru a manipula oamenii? De ce exista atatea mijloace de...? (mai mult)
Dati-mi si mie nisti def ale timpului urgent
Buna ziua Am si eu o intrebare si as dori raspunsuri cat se poate de serioase daca se poate. De ceva vreme am terminat cu scoala si nu am reusit sa-mi gasesc ceva de lucru oricat m-am chinuit. E posibil...? (mai mult)
Sall.cine imi zice si mie jocuri gen "hard truck" tot cu tiruri da ceva mai nou. FUNDA::
Buna ...am niste actiuni la abator burdujeni si as vrea sa stiu daca mai sunt valabile sau daca se mai cumpara... daca se mai cumpara unde? mentionez ca sunt din botosani dau funda
Care joaca barn buddy si are un "barn buddy clicker"care functioneaza si stie sa-l configureze sa posteze aici si primeste fundita :D
Cn stie unde se gasesc jocuri pentru xbox doar simplu plz un raspuns repede. dau funda
Salut.As vrea si eu sa apelez la o firma de creat site-uri care sa imi ofere host+domeniu. ro, imi ziceti niste preturi va rog?
Am si eu o curiozitate:)) ce se intampla cand te uiti la ceas la aceleasi cifre (10:10 4:04; 12:12 etc) nu stiu dc ma tot uit la ore din astea.=))deci ce reprezinta?:D
Sall! cum se face o limonada sa fie buna? si liomnada trebuie sa fie galbena? funda:)
Salut.am un psp 2004 si as dori sa intru in recovery menu... apsand R+Power intre 3 si 5 sec :-? va rog frumos ajutati-ma :D mersi!
Ma costa ceva daca vreau sa schimb abonamentul Clicknet Mobile pe cel Power tinand seama ca mai am un 1 an de contract? clicknet mobile si power (sunt abonamente de net)
Ce intamplari stranii vi s-au intamplat gen povesti de groaza?
Buna as vrea sa stiu care este diferenta intre o placa video cu 65 nanometri si una 55 nanometri.As vrea sa imi pun Placa video Gainward nVidia GeForce 9800 GT, 512MB, DDR3, 256bit, SLI, HDTV, PCI-E...? (mai mult)
Plz ajutor.am instalat firegox si nu stiu cum sa dowloadez Adobe Flash Player findca nu ma lasa am incercat si nu pot de unde as putea scoate pentru jocuri dau fundita
Se primesc urgente dimineata?
In Austria ce fel de messenger este? Cum adauga in lista? Am pe cineva acolo si i-am dat id meu de mess si mi-a zis ca numerge, trebuie sa il dau cu tot """@yahoo.com""""? Mi la trimis si respectivul...? (mai mult)
Sal tpu.Pentru cei ce joaca cooee club cum poti pune la o camera ca cei ce intra sa fie adica sasi poata aduce lucruri si sa le puna in camera altui jucator plz raspunsuri rapide dau fundita :X:X:X
Am inteles ca din ianuarie 2011 putem plati taxele si impozitele online. Care este situl oficial unde putem face lucrul asta? Funda si La multi ani tuturor membrilor acestui site care fac o treaba deosebita...? (mai mult)
Unde pot gasi mix_urile d p kissfm? sa le descarc eventual...
Joc de ceva timp cs 1.6 si am observat ca unii au coduri. ex: merg super repede. daca puteti sa imi dati si mie?:o3 fundita garantat!
Cine imi zice si mie site_uri gen www.onlytheone.ro?
Cine imi da idul lui
Am un nokia 6233, trebuie sa il deblochez urgent ( e in orange) nu ma aflu intr-un oras acum si imi trebuie ceva ajutor.
Deciiiii...practic am o problema :D nu stiu cum sa modific numele p facebook :"> Ma ajutati?
Mi-am cumparat un 5.1 si nu am placa audio ...cine stie cum sa atasez boxa la pc cu un fel de splittere sau ceva de genu.
Am un telefon nokia 6233 care este blocat in oragne. Cum fac sa il decodez, sa mearga pe cosmote, de pe calculator prin cablu usb?
Am o intrebare la care nu stiu cine imi poate raspunde... Care e prima intrebare postata pe TPU?(daca cineva stie va rog dati link) Care e primul utilizator TPU?
Salut, am o mica intrebare si desigur raspunsul care e bun va primi funda:P, deci ce sa fac sa nu mai mearga mu online sacadat pe win7, am vazut la mai multi problema asta dar n-am gasit rezolvarea,...? (mai mult)
Acum am internet Clicknet Mobile 6gb platesc 15 euro pe luna si m-am cam saturat ca merge incet. Mai am un an pana imi expira abonamentul si as vrea sa imi schimb abonamentul cu unu la promotie Clicknet...? (mai mult)
Ce parere aveti? Daca ar fi Becali presedinte ar fi mai bun ca Basescu? Dau funda
As vrea sa stiu daca pe Placa de Baza Asus P5G41-M-LX ar merge Placa video Placa video Gainward nVidia GeForce 9800 GT, 512MB, DDR3, 256bit, SLI, HDTV, PCI-E. Va rog frumos am nevoie urgent...? (mai mult)
Am gasit asta pe net: http://www.399animeshop.com/anime/death-note/death-note- notebook.php. Stiti daca pot face rost de unul din romania?(nu merge dar vreau sa-l vad) Funda
Joc fifa 10 in mod cariera si mi-am luat un ticket patch de pe net care marea foarte mult profitul pana cand nu mai imi pute-am folosi bugetul adica aveam vreo 2 mld de euro si se marea pana cand imi arata...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca pe Placa de Baza Asus P5G41-M-LX ar merge Placa video Forsa NVIDIA GeForce 9800 GT, PCI-e, 512 MB DDR3, 256-bit.Va rog frumos am nevoie urgent si dau fundita.Multumesc! Dar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
oceanoflove întreabă:
Izacloud întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...