Ce se pot face in lunile ce urmeaza:(( ianuarie, februarie nu vreau sa ma gandesc ca au trecut sarbatorile dar na:(( ce se poate face sa treaca intr'un mod cat mai placut pentru mine unul sunt cele mai...? (mai mult)
Cum pot bloca un utilizator aici? Nu vad nicaieri optiunea asta.
Nu stiti de unde sa cumpar o placa video ddr1 agp8 din medgidia minim de 512 mb.
Unde se afla magazinul gia in vaslui? dau funda si va rog spuneti exact
Mi se deschid din senin ferestre de internet explorer cu reclame la travian, screenscratchers si tot felul de aiureli. problema e ca folosesc mozilla, aici si la explorer pop-up-urile sunt blocate complet,...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi programe gen driver update(pentru update drivere) dar sa fie complete cu tot cu serial nu trial...any1?
Bună TPU Am şi eu o intrebare. Cum se foloseşte programul VLC pentru a prinde programe tv la calculator? Din cate am înţeles eu se poat viziona unele programe TV la calculator cu ajutorul VLC-ului. Aş...? (mai mult)
Sal TPU am o problema am instalat ubuntu 10.04 pe ubuntu am incercat sa intalez yahoo dar nu imi cunoaste. exe etc cum fac?
Imi spuneti un program cu care pot taia videoclipuri, dar sa le si editez. :)
Buna TPU. Vreau si eu un cont Lady Popular cu minim lvl 5 va rog mult!:o3 F u n d a! :x Dati` mesaj :o3
Cum era versul acela? mi-l puteti da corect?"prietenii care nu sunt.probabil nici nu au existat" sau ceva de genu
De unde pot downloada gta mafia?>funda +Vot:X
Cod pioneer vs 600 romania? stie careva?
Sunt din galati si vreau sa stiu cat costa metru de material textil. ma refer la bumbac in
Imi place jocurile gen racing mai ales drifting.As dori sa imi dati exemple de niste nume de jocuri gen drifting/racing! Sa fie ceva mai frumos in afara de LFS ca mie chiar nu imi place deci...astept? (mai mult)
Cum imi pun prieteni? intru pe ei si ce? va rooog
Va rog, imi traduceti si mie acest mesaj fara sa imi dati rezultatul de google translate ca nu intelegi nimic: Dear Vevo, Let me start by sayin get your fat corporate asses off youtube! Ever since...? (mai mult)
Nu imi merge google chrome si nu stiu ce sa fac ca sa imi mearga. care ma poate auta plz? m mare mevoie ce acel google
Ce nume va place:Bianca Tania sau Maya? Eu aleg Bianca, dar voi?
Stie cineva de unde ot inchiria schiuri din bucuresti sau ploiesti? sau de pe dn1
Merge sa iau filme cu opera? sau cum pot sa iau?
Buna la un tv 3d pot sa vad si imagine normala sau numai 3d?
Nu stiu cum sa ma imbrac in oaptea dintre ani ...cine ma ajuta are fundoiiiii (apropo am 1, 70; ochi caprui; par saten; am 65 kg si ma imbrac gen hip hop
Sall sa trimit un pachet cu posta ramana ramburs ce trebuie sa am si sa fac?
Buna tuturor, va rog sa ma ajutati, e urgent, maine pelc din oras si am mare nevoie de voi, de cine am poate ajuta bineinteles.Am primit de carciun un telefon Samsung GT-33OOK champ, si nu am primit...? (mai mult)
imi spune-ti si mie niste statusuri despre viata frumoasa si fericita va rog mult...ms.
Daca vreau sa sterg o intrebare de pe acest site la un moment dat, cum procedez? Multumesc.
Buna este un site unde pui un trandafir si lasi o amintire cum se numeste va rog rasp multe :Xfunda :X
Buna am descarcat imvu mi-am facut cont dar insa cand il deschis imii apare homepage`ul dar cand sa merg sau sa fac o actiune se inchide imi da o eroare intru`un partar si dpa cand inchid eroarea imi apare...? (mai mult)
Mi-am facut de curand cont pe skipe si nu pot sa bag nici`un contact, dar pot sa dau accept la altele. Dc nu pot sa bag contacte?
Daca am bagat un id in lista de mess, si inca nu am primit accept, cand ii trimit mesaje el vede ce scriu? Sau numai cand imi da accept?
Stie cineva de unde pot descarca nfs most wanted dar sa mearga si fara sa-mi ceara cd-key!
Dati-mi si mie nume de telefoane pana in 600 lei si sa aiba multe functii, camera de 3-5 megapixeli ca htc smar sau wildfire
Imi puteti spune va rog cum sa fac sa nu mai am top(la prieteni) la profilul de hi5? Multumesc :*.
Salut.am jocull call of duty world at war da imi trebuie un ip sa joc online.imi puteti da cineva?/funda:::
Cine stie o parola pentru sims 8 in 1 :-xpentru a fi omul fericit:-*:) Funda+Vot
Cum pot inchide o imgine care mi se plimba pe tot ecranul?
Sunt noua la TPU si tot am obs ca toata lumea vb de "fundita" ce e s la ce foloseste?
As vrea si eu u browser cu o interfata fff atragatoare ceva asemanator cu google chrome! nu vreau netscape sau firefox! cel ma ifrumos browser se alege cu Funda:D!
Auziti eu am windows vista daca imi bag xp o sa ramana bara de jos unde este start asa sau se schimba?
Salut ...azi de dimineata cand am intrat p mess m-am trezit ca-mi apare tot alb si mesajele offline si fereastra de vorbit si tot. deci nu puteam sa vorbesc.am instalat toate versiunile si nici una nu merg...am? (mai mult)
Help me! Care credeti ca e cel mai bun interenet mobil?
Această carcasă : http://www.emag.ro/carcase/carcasa-delux-mini-m198-atx-450w-negru-argintiu--pM198 este compatibilă cu această placă de bază? : http://www.foxconnchannel.com/Product/Motherboards/detail_overview.aspx?id=en-us0000264...? (mai mult)
Cine stie programe online de modificat poze? da funda pentru cele mai multe si mai faine :*
Hey...am auzit o melodie la tv si nu stiu cum se numeste.este pe disney channel cand arata reclama cu 16 wishes cu debby ryan.si spunea ceva in genu "you're a might me be" sau nu mai stiu cum plz cine poate? (mai mult)
Cum e chestia aia cu fundite? cum le dai? de unde? va roog daca imi ziceti o sa dau funda
Cine-mi poate sugera un program de inregistrare audio?
Alegeti: Miley Cyrus sau Emily Osment Numele bianca sau Gabriela?
Hey TPU:*! Tot am vazut atatea intrebari despre jocuri si m-am gandit sa pun si eu una:)). De unde pot descarca jocul Stronghold Crusader? Daca puteti sa imi d-ati si un link:). Ms FunditzzZa:*!
Dau funda! Cum se numeste jocul ala cu zeii si cu barci care te duceai la oras si videai faceai troc si construiai lucruri si erau multe insule iar tu mi-separe ca o aveai pe toata a yta sau nu numai stiu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
Aurel100009 întreabă:
tonyc7 întreabă:
oceanoflove întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geografia Romaniei
Iti place geografia? Hai sa vedem cat de bine cunosti Romania!