Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Am si eu o problema cu conter strike 1.6... dupa ce il instalez imi bag niste servere acolo la favorite si joc cam 1, 2 zile si apoi cand intru iar in couner si dau la "find server" ma baga direct? (mai mult)
Salut am o problema cu MP4. Vreau sa il bag in pc si sa ii dau format ca sa imi pun alte melodii, si sa se curete ca cred ca are virusi. Doar ca am o problema. Il bag in cablul de date si nu imi apare...? (mai mult)
Am si eu o problema, am telefon HTC SMART si tot nu imi pot da seama de ce nu pot accesa netul. De asemenea, nu am cartela ORANGE deoarece sunt in Belgia, deci am cartela ORTEL, am fost si am intrebat...? (mai mult)
Pozele astea sun adevarate? http://www.google.ro/images?hl=ro&source=imghp&biw=1360&bih=575&cu=cs+source+modern+warfarwe&gbv=2&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=
De unde pot cumpara carti scrise de autori romani traduse in engleza? (in Bucuresti)
Stie cineva un magazin din Bucuresti cu o gama mai larga de modele de semne de carte? Unde/cum gasesc magazinul respectiv?
Dau fundita :). Pe WwW.myYearbook.com cand vreau sa trimit credits pe IMVU nu merge. Dau pe exchange si mi se deschide o fereastra unde scrie Error: There was an unexpected error, please try again. Si...? (mai mult)
Va rog din suflet am o urgenta am uitat contul meu ceva cu innade e lady popular imi dati si mie conturile voastre lv.6-7 dau funda
Cutie petarde cu trei focuri K0203T cu 100 de bucati la 20 Lei? E bun pretul? Cu cat credeti ca au fost luate de la granita? Sunt produse la bulgari de www.Tropic-Fire.com
Stiti site-uri unde pot sa imi fac sau downlodez un jurnal in care sa scriu? sau sa-mi fac unu, poze idei? dau funda la cel mai bun raspuns!
Va rooog din tot sufletul meu dati-mi uregnt un cont pe Lady Popular de lv.5-6(nu conteaza daca este mai mare)
Buna acum 4-5 min am cautat pe net stik de internet continu dar am vazut ca se plateste 1 data pe luna si sunt curioasa daca sunt si stikuri sau medemuri care doar le cumperi si apoi nu mai platesti nimic...? (mai mult)
Care stie de ce nu merge sa imi mai vad profilul hi5?:(( funda plizzzz[-O< :x
Cum imi fac cont pe hi5 daca am 12 ani?
Buna TPU joc pandana si nuhs unde gasesc mai multe emotie doar cateva am gasit si alti face alte emotie unde sunt nu le gasesc
Buna TPU de unde pot lua acel stick pentru internet continu sau sa fac comanda, cam cat costa(p. s. sa fiee ieftin pana in 99 lei) dau funda pentru cele mai bune stafuri si recomandari, mersi anticipat...? (mai mult)
De pe ce data se colinda?
Imi puteti da un site de unde pot sa descarc melodiile astea http://www.trilulilu.ro/fdc/360f53a5f79dea si http://www.youtube.com/watch?v=ihW56Xa3XGQ? Multumesc
Cine imi da si mie ideii de metinuri private plsss dau fundita,,,
La farmerama sunt level 17. Si pot sa intru in Pasunea Salbatica. Dar sunt buruieni si tot felul de chestii si nu pot planta. Cand dau click sa plantez imi apare mesajul urmator: "O, doamne! Peste tot...? (mai mult)
Stie cineva daca exista vreo librarie Jurnalul National prin Bucuresti? Daca da spuneti si zona (adresa). Funda!
Nu prea mi'au fost de prea mare ajutor raspunsurile de la intrebarea anterioara dar, exista loc unde pot introduce cardul de la aparatul de fotografiat in calculator? Unde mai exact?
Am nevoie de niste maxime despre limba.{nu limba ca obiect}. Cine ma ajuta? Fundita.
Ma puteti ajuta cu o subtitrare buna pentru filmul "P. S. I love you"? Am salvat foarte multe, dar nici una nu a fost buna.Deoarece subtitrarea ramane in urma sau inainte.
Salut;)! Nu stiti un site de unde as putea descarca PhotoShop? FUNDA@!
voi ce folositi : -google chrome -internet explorer -safari ?
Cam cate melodii intra pe un card de 1 GB? Fuuundoi.8-|.
Pe triburile dupa ce am cucerit un sat, am vazut ca trupele imi raman tot in satul care l-am luat ce trebuie sa fac ca sa le iau inapoi?
Am nevoie de a afla o adresa la care sta aceasta persoana. am cautat in cartea de telefon si in pagini aurii si n-am gasit si nu vreau sal intreab pe el ca stric surpriza de craciun. Persoana care vreau...? (mai mult)
voi mergeti cu colindul? daca da, cu ce? pe cat se merge?
Spuneti-mi si mie va rog, care este codul postal al orasuslui Galati? Multumesc, dau funda.
Imi puteti spune si mie la barn buddy, la magazin, rodusele de craciun limitate ( om de zapada magic, brad cu inger etc) ce au in plus? mersi
Pot trece de pe abonament pe cartela (prepay) pastrandu-mi numarul de telefon? Operatorul este Orange
Am net prin digi net mobil fix fara fir si as vrea sa maresc viteza. Stiti ceva sa ma ajute?
Hey. La IMVU pot trimite credite de pe un cont pe un alt cont? xD Funda.
Cine ma ajuta si pe mine sa maresc volumul la un samsung L770? Se aude incet rau.
Am facut rost de id unui psiholog online si mi-a dat niste sfaturi foarte bune si acum am trecut peste o suferinta. Id ei e psihologul_online, in caz ca aveti o problema si vreti s-o impartasiti...? (mai mult)
Salut Va rog sa-mi spuneti si mie in ce sector din Bucuresti se afla Calea rahovei nr 29. Va multumesc
Cum pot sa pun Google cand deschid Mozilla Firefox?
Ce poti face ca sa te opresti din dorinta de masturbare la baieti?
Sa zicem ca cineva isi face un blog si vrea sa-si puna pe blog Like Us de la Facebook. Cum se poate instala? Cel mai detaliat raspuns primeste funda, restul voturi!
:) Sall vreau o parere. ce mancare ii face Pisikii mele blana mai lucioasa si pufoasa. :) pls raspundeti;)
Nu stiu de ce nu imi citeste calculatorul cablul de date de la aparatul de fotografiat. De ceva timp calculatorul nu'mi mai citeste aparatul, l-am introdus cablul de date de nenumararate ori in diferite...? (mai mult)
Va roog mult sa imi dati un cont pe Lady Popular! As dori sa fie de lv.5-6.Multumesc si ofer ***fundita***
De unde as putea si eu citi Imbratisare in amurg de Sandra Brown? vreau link direct. fundita:X
Ce poti face in Need For Speed Hot Pursuit stiu ca poti face curse dar poti tuna masini?
Credeti ca pentru mama mea de 42 de ani ar fi potrivit unn halat de baie, o gentuza sau o felicitare si cateva hainute?
Am nevoie de urari de craciun (nu de alea cu aho aho...) (urari de sanatare freicire de alea si cu ingeri) Ce urari stiti? Plss help funda cel mai bun.
Ce cadou ar fi potrivit pentru o mama de Craciun? Cel mai potrivit cadou dau funda
Sa-mi spuna cineva cum sa fac oua pe farmerama, plzz nufiti nesimtiti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?