Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Cum pot sa imi dezactivez casuta vocala de pe o cartela de cosmote reincarcabila:( va Rog s spuneti-mi mai detaliat:)
Am o micuta nedumerire... Am auzit ca maine ar incepe al 3-lea razboi mondial, dupa spusele unei clarvazaroate bulgare. Nu prea cred, dar totusi poate e posibil. Clarvazatoarea aceasta a prezis? (mai mult)
Despre ce as putea scrie intr-o mica reclama? Cu chestii din astea. jucarii, alimente etc. Fundaa! :X
Exista alta varianta de a-ti seta keyboard-ul in coreeana sau japoneza in afara de cea din Control Panel? Pentru ca am incercat de n ori sa o setez de acolo si pur si simplu nu merge. Este posibil sa-mi...? (mai mult)
cu riscul de a fi luata in deradere, stiu ca mai multi ar vrea sa afle raspunsul la aceasta intrebare. Ce saltea rezista cel mai bine la partidele de sex care nu au loc numai "culcati pe spate"?...? (mai mult)
Care este cea mai tare viteza din univers eu stiu ca e viteza lumini poate e alta
Motivul actiunii din "Amintiri din copilaie"-procitirea
Explicati va rog mesajul urmatoarelor proverbe: a) "Fugi de omul cu doua fete, ce unele-ti graieste si altele gindeste" si b) "Oamenii se cunosc dupa fapte, nu dupa vorbe".
Buna am o problema cu mesengeru nu ma pot loga am incercat mai multe variante de mesuri dar nu merg sa fie ceva eroare sau firewal nu ma prea pricep. dau funda.
Ce reclame stiti? ( scrise, nu video ) Cu chestii din astea... jucarii, alimente etc.
Concurs-Kubeti-Vanatoarea de Vampiri:Mai am nevoie de următoarele insigne pentru a completa colecția: "Tulpină de trandafir","Săgeată de argint". Ai dubluri? Ofer la schimb SCUT, USTUROI, SOARE.
Cine ma poate ajuta sa decodez un samsung c3300k care e pe orenge pentru vodafone IMEI : 35334004677944/6? Dau fundita
Cineva care sa se priceapa la farm ville
:) hey! Cum se poate exclude un profesor din invatamant, chiar daca acesta are relatii fiid ceva inspector. dar cu un comportament neadecvat fata de elevi.Cateva metode officiale pentru excluderea din...? (mai mult)
Ce se poarta toamna asta?///
Buna in legatura cu barn buddy stiti ca acum putem adauga prieteni doar trimitandule un cod, ei bine nu de fiecare data merge... nu stiti ce metoda sa folosesc sa mearga am incercat si sa-i sterg si apoi? (mai mult)
Va rog, cine imi poate spune un site de unde pot descarca videoclipuri noi in format 3gp (am gasit o data unul in care alegeam si formatul si calitatea[ex: download 3gp high/medium/low quality; download...? (mai mult)
Am umblat in c la windows si am sters fara sa vreau niste fisiere si acum pc-ul nu imi mai citeste cd-urile si dvd-urile... ce trebuie sa fac? neaparat sa reistalez windowsu-l?
Sall motanull meu are 4, 5 kg ie normal. mie mi se pare ciudat sam raspundeti
Buna:)mi-am luat un telefon nokia e71, nu e din magazin l-am luat de la o cunostinta si vreau sa stiu cum pot sa-mi dau seama daca e original sau nu? mersi:*
Sall all:*ce parere aveti despre spery (http://www.TPU.ro/utilizator/vmnt) si denisa (http://www.TPU.ro/utilizator/yhva)?:dcare credeti c'ar merita mai mult sa fie expert TPU si dc?:)eu votez pentru...? (mai mult)
Ajutor urgent:((catelusa mea de 6 zile :)normal facea galagie.azi nu a mancat nimic, nu vrea sa manance, este rece, nu scoate nici un sunet, e molesita si unde sstau eu nu e doctor veterinar. ajutor...? (mai mult)
Pentru BANII DE LICEU imi trebuie numai decat card sau pot sa-i primesc cash?
Ajutor urgent:(( Catelusa mea de 6 zile pana acum facea multa galagie:). Astazi nu a mancat nimic, nu vrea sa manance, a dormit toata ziua, este rece si molesita:(( Deci va rog ce sa i fac nu vreau sa...? (mai mult)
Care este cel mai performant telefon?
Buna :-) Cum imi pot creea un profil la hi5 care sa fie stiu si eu..."la moda"? Am multi prieteni care se lauda ca au foarte multe vizualizari si commuri si la poze si la profil :-(. Ce as putea face sa? (mai mult)
Ce parere aveti despre asta? http://www.fara-avort.ro/supa_de_fetus_uman-d2.html ati consuma asa ceva?
Dau fundita pentru cine ma ajuta sa scriu 2 algoritmi in pascal 1sa se rezolve ecuatia a*x*x+b*x=0 2sa se ordoneze descrescator cifrele unui nr va rog
Stiti unde este un cabinet dermatologic particular in Onesti?
Cum sa ma deloghez?
Buna seara all.Am si eu o problema cu porturile usb de la laptop, numi citeste nici unul din toate 4 porturi.Am incercat sa schimb windowsu si degeaba.Eu cred ca este din laptop, voi ce parere aveti.Va...? (mai mult)
KUBETI-Vanatoarea de vampiri! Mai am nevoie de următoarele insigne pentru a completa colecția: "Tulpină de trandafir","Săgeată de argint". Ai dubluri? Facem schimb...scrieti-mi pe privat.
Joc vanatoarea de vampiri jocul kubeti.Am asa:soare, apa sfintita, oglinda, ustroi, tarus, sageata de argint, puterea vrajitorului. Fac schimb pentru scut, si carte de vraji! Deci cine vrea? id.cisa_dragon/mesaj...? (mai mult)
Bunaseara, am si eu o intrebare referitor la cei 600 lei pentru femeile gravide.Sotia mea nu mai lucreaza de aproape 1 luna si vrea sa isi plateasca cartea de munca pentru a putea beneficia de cei 600...? (mai mult)
Spuneti-mi va rog 4 particularitati ale clasicismului european
Am pus o intrebare mai devreme: "Era un joc cu un iepuras si trebuia sa colectezi oua. Il stiti?". Mi-a raspuns cineva cu "Nu". Acum vreau sa-i aflu numele.
Am si eu o problema la mate. spune asa."Aflati inaltimea unei piramide patrulatere regulate avand muchiile egale cu 12 cm"... avem baza un patrat.si cum aflu latura bazei?:|:|. ca asa imi e simplu sa aflu? (mai mult)
Era un joc cu un iepuras si trbuia sa colectionezi oua. Il stiti?
Buna am si eu o intrebare:D : stie cineva unde este sediul uniunii europene? fundita! :)
Am un telefon Nokia 5200 si nu stiu de ce nu imi citeste cardul de memorie! Pur si simplu il introduc si nu arata nimic, am reinstalat si soft-ul, l-am upgradat si degeaba! Care sa fie cauza? Cardul imi...? (mai mult)
Credeti ca peste 20 de ani totul in lume va si tuch screen?
Cine stie cum sa fac sa se vada scrisul mai clar pe pc? deoarece inainte se vedea bine si acum se vede putin neclar, sters. fundita pentru raspunsul care ma ajuta
Ce episod v-a placut cel mai mult din Narcisa salbatica? de pana acum?
Sall! nu stiu ce am patit astazi la calculator ca ci cand am venit de la scoala am aprins calculatorul si am vazut ca calculatorul mergea dar nu imi arata nimic pe monitor imi scia doar no signal detected...? (mai mult)
Exista vreun program cu care sa adaugi o bucata de melodie perosnalizata? daca da va rog spuneti-mi numele la program. dau ufnda la primul
Stie cineva care aplicatie, de pe facebook, iti arata cine ti-a vizualizat profilul?
Hei cine ma poate ajuta si pe mine cu o problema? trebuie sa facem un proiect cu titlul FOR YOU ENERGY. cine ma poate ajuta cu cateva idei referitoare la aces proiect?
Acum cateva zile au fost alageri la scoala si eu am iesit presedinte... spuneti-mi si mie cateva idei, dar nu ideii de genu 10 min ora si 50 pauza, idei normale, extrascolare
Imi puteti spune si mie cateva nume pe programe pentru telefon pentru a putea viziona programele tv romanesti? Daca va este la'ndemana un link download e si mai bine daca nu, nu-i nimic ma descurc eu....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?